Nav. Dreskods ir tikai online konferencēm, sanāksmēm ar klientu piedalīšsnos, dalībai konferencēs un semināros, meetupos. Tas lai neiedomājas kāds galīgi durni apğērbies/usies izplāties. Citādi vienai firmai bija atbildīgs darbinieks, kurš videokonferencē piedalījās no dīvāna vienās apenēs. Jūs tādu, piemēram, arhivāru, gribētu?
Nav noteikts, katrs ģērbjas kā grib, tā kā strādāju birojā, ytad ģērbjos solīdi, klasiski zīmuļsvārki, blūzītes, žakete, klasiska piegriezuma bikses, žaketīte, klasiska piegriezuma kleitas, augstpapēžu kurpes - man ir maiņas apavi.
Šis ir manā stilā, viennozīmīgi, tikai es neesmu tik skaista kā modele un man nav tik labs augums, man vienkārši ir citāds augums, jo nu loģiski neesmu modele. Bet nu tā manuprāt ir solīdi un vienkārši - zīmuļsvārki, blūzes....
Dažās profesijās un darbos jau nemaz nevar iztikt bez specapģērba. Man darbā ir jāvalkā darba forma, bet es pati varu izvēlēties kādā krāsā un kādu modeli. Prasti mums ir saskaņotā krāsā ar kolēģi. Bet vismīļākā man ir gaiši zilā un tumši zaļā forma.