Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Piedevas pie vārītas vistas.

 
Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Piedevas un salāti pie vistas.
Ir vārīta vidēji trekna vista. Ko pielikt lai būtu ņammīgāk? Ir sinepes franču gaumē un mārrutki ( burciņās ). Ko piepirkt lai nebūtu garlaicīgs ēdamais?
22.11.2018 17:05 |
 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
pieliec piedevas un kādus salātus, lai nebūtu tik garlaicīgs ēdiens! Viss easy.
22.11.2018 17:19 |
 
Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Kādus konkrēti salātus? Majonēzīti varbūt piepirkt, bet ko neikdienišķāku gribas uztaisīt. :-)
22.11.2018 17:23 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
PREMIUM Mango Čili spilva
klat melnos risus

es taisitu salatus ar krejumu,klat tomati,un klat sarīvēti klat kadi 2 avokado. Bet var kadu zalmu salatus dazadu ar ellinu..
22.11.2018 17:39 |
 
Reitings 174
Reģ: 15.08.2018
Ja ir jāizpaužas tikai ap vistu - tad es lieku klāt daudz piparu un visdažādākās garšvielas, lai garša nav pliekana (tā kā esmu aso ēdienu cienītāja, tad - jo trakāk, jo labāk :D ).
Klāt kādus vieglus salātiņus ātri sagrieztu - vienmēr lieku krējumu klāt. Un maltīte izdevusies.
22.11.2018 18:35 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Riidziniece-es esmu piefikseejusi,ka tu riivee avokado,bet tas tacu ir miiksts ieksaa(ja gatavs).
Es no vaariitas vistas taisiitu salaatinus-liktu klaat mazliet riekstus,vai smalki sagrieztu aabolu,zalumus.Gruuti tev ieteikt recepti,jo nezinu,kas tev maajaas pieejams.Man liekaas vaariita vista nav ar iipasu garsu,taapeec es to "atdziivinaatu" kaados salaatos.Tad sajauktu ar mazliet majoneezi,krejumu-peec izveeles.
22.11.2018 18:39 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Ja miksts vieglak rivejas, olas ari riveju..;-)
vel pie vistas varetu pasniegt kus-kusu..
22.11.2018 20:51 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
"atdziivinaatu" kaados salaatos.Tad sajauktu ar mazliet majoneezi,krejumu-peec izveeles.
:-O:-O:-O:-O:-O vel neset tmeici ka riebjas krejums..tagad iesaki ko pretigi riebigu citiem? fui
22.11.2018 20:53 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Nekad neesmu teikusi ,ka krejums riebjaas.Es lietoju krejumu loti reti,tas taisniiba,jo liekas par treknu .Citi lai dara kaa grib.
22.11.2018 21:10 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Pati krejuma vietaa lietoju bezpiedevu jogurtu un tad klaat mazliet majoneezi.Salaatus vairaak taisam ar ellu(macadamia ,olivellu).
22.11.2018 21:14 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Nekad neesmu teikusi ,ka krejums riebjaas
esai vel nesen, sovakar slinkum sbet sameklesu vairakus tavus tamlidzigus tekstus. Riebj divkosigi meli. Vel man reji virsu ka edu krejumu....var domat tev ari ar varu to lieku est....
bet te tu cilvekam iesaki krejumu...njaaa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
22.11.2018 21:31 |
 
Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Es parasti lieku vistai klat daudz melnos maltos piparus, kartigi sapiparoju, man garso ta, lieku salatos, pieberu kadas seklinas klat
22.11.2018 21:37 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Riidziniece-tie tavi "tamliidziigie teksti" ir loti taalu no taa,ko esmu teikusi .Es esmu teikusi,ka man kreejums neprasaas,tas gan!:-D
22.11.2018 21:59 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
tu esi man rejusi virsu kapec es lietoju krejumu...simtiem reizu.Un simtiem esmu tev atbildejusi, ka tev ar varu nelieku to est! Tacu te tu IESAKI krejumu...un savas divkosigas atrunas vari te nedrukat..:-P:-P:-P:-P
22.11.2018 22:02 |
 
Nepatīk
Reitings 274
Reģ: 11.09.2018
Salāti -cherry tomātiņus + salātlapas +olīveļļa +garšvielas (l)
Klāt pievārītu rīsus, pēdējā laikā patīk izvārīt rīsus un apcept uz pannas sojā ar ķiplokiem ;-)
22.11.2018 22:27 |
 
Reitings 1074
Reģ: 22.07.2014
1. Es uztaisītu mērci no turku jogurta un sinepēm vai ķiplociņa, klāt salātlapas, konservētu kukurūzu, papriku, gurķus, tomātus utmldz.
2. Taisītu otro ēdienu no vistas un pērļu kuskusa. Klāt liktu tomātus gabaliņos savā sulā, papriku, asos čili piparus, ķiploku.
3. Gatavotu wok ēdienu.
23.11.2018 00:52 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
http://www.bildites.lv/a/5y8p39rj#6mdj9eu9 lieku sadi jo bilzu limits.
speciali odetai ka izskatas rivets avokado:-D:-D:-D un visn ir labi gatavs, nakama stadija kad jau loti loti misksts kad ju ara un tads salatiem isti neder bet vairak sviestmaizem kad var pat ar daksu samicit. Sim klat ies tomatini un krejums,dilles, petersili.
Tapat ka kapostu parasto ka pacakarejas un uz rupjas rivess saruve un klar krejums garsa lisziga baltajam redisam , tada ipatneja loti garsigi. BET JA TO paSU KAPOSTU SAGRIEZTU KAUT SMALKI BET AR NAZI UN KLAT KREJUMU GARSA NEBUTU NEKADA...:-P:-P:-P:-P:-P
24.11.2018 16:44 |
 
Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Riidziniece-nu mums te avokaado koki ,arii Hawaii ,un veel tik daudzas skirnes.Pierasts eest taadu gatavu.Gatavu sagriezu kubicinos,bet loti gatavu tikai uz maizes(ir taada skirne,kur ieksaa dzeltens,taa ir loti garsiiga uz maizes)Redisus,kaapostus riiveeju,bet olas nekad.nu bet katram tacu savs.Ir cilveeki,kuri sagriez rosolam visu loti smalki,es nesagriezu neko loti smalki.
Man vispaar visi salaati garso tikai ar ellu,iznemot ja taisu rosolveidiigus salaatus,tad jogurts un mazliet majoneeze.
24.11.2018 17:35 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
neticesi bet es ar edu gatavu, nu nogatavinu to avokadu nevis cietu ;-)
24.11.2018 17:40 |
 
Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
bet olas nekad.nu
nu man ytads darbs ka samacas no pavariem so to, ir daudz salatu kur tiesi jarive olas..;-)
24.11.2018 17:41 |
 
Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Neesmu mēģinājusi rīvēt avokado, bet varētu būt labi - man patīk, ka salātos ar olīveļļu tas avokado sajaucas ar eļļu un rada tādu kā krēmīgu mērci. Tagad tam lietoju ļoti mīkstu avokado sagrieztu gabaliņos, bet, ja ir mazliet cietāks, tad rīvēšana varētu iegūt to pašu rezultātu. Būs jāpamēģina.
24.11.2018 17:42 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits