Teikšu godīgi-atmest smēķēšanu tas ir kā pārspļaut pāri lūpai, ja to vispār grib. Vot enerģijas dzērienus atmest-tas bija murgs pilnīgākais. Bija galvassāpes, miegainība, pinīgākais nogurums. Tas bija šausmīgi, bet es dzēru -6 bundžas dienā un zināju, ka labi tas nebeigsies, ir jāatmet. Atmetu. Pēc tā smēķēšana tāds nieks vien bija.
Manai krustmātei diagnozēja otro reizi krūts vēzi (10 gadus pēc pirmā). Viņai ārsts lika atmest. Es nodomāju, ai, laiks mest nost, sagādāšu kompāniju, viņa tobrīd dzīvoja ar mani, manu mammu un omi (Anglijā, ievācās pie mums, jo bija jāpārtrauc strādāt). Visas mes pīpējām. Domāju-viņai arī būs daudz vieglāk, ja būs domubiedrs, vinai pašai būs grūtāk. Viņai izrakstīja gan košļenes, gan plāksterus, gan inhalatorus, viņa neatmeta. Man tas viss bija par stipru, tik tiešām ļoti pretīgi, es atmetu ar roku tām visām padarīšanām un gluži vienkārši atmetu pīpēšanu. Vienkārši pārtaucu pīp0ēt un viss. Bija vienu dienu gŗūti, jo nosēdēju stundām ilgi pildīdama papīru kalnus mammai priekš darba (mammai nav angļu valodas). Viņas menedžeris bija visus tos papīrus pazaudējis, nelietis. Sēdēju, pildīju no jauna, zākāju to nelieti un tiešām gribēju uzpīpēt. Ome pateica, lai neeju, man nevajagot. Negāju. Viss, nu jau vairāk kā gadu nepīpēju. A pīpēšanas stāžs 10 gadi bija. Tikmēr tante vēlreiz mēģināja ar košļenēm un plāksteriem, neizdevās. Un tad stipras zāles viņai izraksīja, itkā esot tagad atmetusi, bet viņa ir LV, es nezinu. Sēdēju un uz viņu visu laiku dusmojos. Es saņēmos, atmetu tikai lai viņai vieglāk būtu, viņa vairākas reizes ķipa metīs nost un nekā, salīmējusi plāksterus viņa iet uz veikalu cigaretes pirkt... Varētu padomāt, k atādā veidā diži atmetīs. (t)