Meitenes, ir tāda lieta...manuprāt, man ļoti daudz laika paiet sevis sakopšanā - lai izskatītos svaigi un kopti, jāpavada laiks pucējoties aptuveni 3 h katru dienu. Cik ilgi jums tas aizņem laiku?:-/
Te nu jāliek piebilde, ka tā līdz galam sakopta tik un tā nekad nejūtos, jo:
1. Man pastiprināti aug apmatojums. Uz kājām noskuju, nākamajā dienā viss jau durās. Dažās vietās epilēju, bet, piemēram, rokas tikai līdz elkonim, uz sejas arī nerauju ar vasku, bet tikai tumšākos matiņus ar pinceti paraustu (gaišos atstāju, jo ar vasku iekaist āda).
2. Pusaudžu gadi jau garām, bet pumpas klāj gan muguru, gan seju. Nav patoloģisks skats, bet uzliesmojumi uznāk. Ādai lielas poras, neviens tonālais uz tās labi neizskatās.
3. Plāni, nepakļāvīgi mati. Gali vienmēr lūstoši, asi.
4. Hooded eyes jebšu biezi plakstiņi virs acs. Rezultātā lai cik skaistu, atbilstošu grimu uzliktu, tas neizceļas. Liekas arī, ka uzacis ir viena tuč-tuč zemāka nekā otra, kā arī ir sekas palikušas no pusaudžu gadu neapdomīgajām korekcijām (ir daži robi tajās, ko aizkrāsoju ar uzacu zīmuli, bet tāpat var redzēt, ka kkas neizskatās kā vajag)
5. Izteikti kantaina sejas forma. Nespēju piemeklēt atbilstošu frizūru, kas to notušētu.
Neuzskatu sevi par neglītu, kā arī laika gaitā esmu samierinājusies ar savām nepilnībām. Tas ko nevar mainīt, mani neuztrauc, bet tas ko var (!) mainīt, es gribētu to novest maksimāli labi. ;-)
Kādi būtu jūsu padomi, knifiņi, lai atrisinātu konkrētās problēmas? Un pavisam vispārīgi - ko darīt, lai izskatītos katru dienu sakopta, tīra un pievilcīga?