shaadas sitacijas noradaa uz to, ka nabaga sievietes grib milestibu un gatavas to naivi nopirkt par jebkadu summu. Jus tagad pashas godiigi sev pajautaajat - jus teisam varetu kaut vai 100 euro aizsutit kaut kadam chalim no iepazishanaas saita? Man vienalga peec kaa vins smarzo un ar ko vins brauc, tas jau vien norada uz to, ka ja virietis brauc ar Bentliju, bet prasa meitenei 100 euro, ka kaut kas nav labi....
Man zheel cietushaas meitenes, bet Lena drusku par daudz jau njemaas, visu laiku uzsver savus seksualos video, savas juutas utt., nu... katrai precei ir savs pirceejs un arii vina attiecigi ir prece no taa vulgaaraa plauktina. Es saprotu, ka vinai sirds salauzta, bet nu ak jeeeezin, tada drama it ka vins nez ko vinai butu nodarijis... virieshi kraapj, sievietes kraapj, nu un ko? Protams, ka apkrapto meitenu skaits ir milzigs, bet nu ir jaaaklji, ta pat ka ir sievietes, kuras gulj ar daudz virieshiem precetas vai nee.
Man zheel Montu, meitene noteikti miil to virieti un dara visu, lai saglabatu gimeni, piedod, cer, piedod un cer.... ehh....