Piemērota dāvana mīļotajam?

Reitings 28
Reģ: 18.08.2018
Sveikas!
Manam puisim tuvojas dzimšanas diena, un es jau laicīgi sāku domāt par dāvanu. Un radās ideja pārsteigt viņu ar kaut ko intīmu un uzdāvināt skolnieces kostīmiņu, ko vilktu es. Vai tas nebūs dīvaini, ja es dāvinu kaut ko, kas vairāk paredzēts man?
P.S. Tā ir viņa fantāzija, ko viņš ļoti grib un man ir teicis par to neskaitāmas reizes. :-P
11.11.2018 00:29 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
aha, mazgadīgais skolnieks tiek pavedināts no pilngadīgās skolotājas. Nu, ļoti pieaugusi fantāzija.

Nu varbūt tā ir vakarskola. Te neiet runa par fantāziju kvalitāti, lai es tagad sēdētu un fantazētu visoriģinālākās lomu spēles, bet par pieaugušu vīrieti, kurš grib paņemt priekšā skuķi. Un es tikai vēršu uzmanību, ka gan jau viss ir normāli, ja šī nav vienīgā fantāzija. Bet ir jāskatās, ja vecis ieciklējies tikai uz šo lomu spēli, tad ir jāpiedomā, kas par nerealizētām vēlmēm vecim galvā.
Ne man, ne citiem nav apstākļi zināmi.
16.11.2018 08:22 |

Reitings 286
Reģ: 15.12.2016
Viņš to skaidro tā, ka viņam patīk, kad seksa laikā tēlo tādu neveiklu, nedaudz stulbu meiteni, bērnišķīgu.

Piedodiet, bet konotācijas ar pedofīliju šeit ir spēcīgas.
bet viņš savukārt tādā fantāzijā ir tas tēviņš, kas laupa viņas nevainību - pirmais, kam izdodas viņu pavedināt un būt pirmajam, kas viņu iegūst un iezīmē kā savu teritoriju.

For fucks sake. Jau sen vajadzēja atmest šī foruma lietošanu.
16.11.2018 12:06 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Vai nu troļļu tēma vai džekam ir problēmas. Ar vārdu bērnišķīga te jau viss ir pateikts :D
16.11.2018 12:25 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Vai tas nebūs dīvaini, ja es dāvinu kaut ko, kas vairāk paredzēts man?

Nu tas nav paredzēts Tev, bet tavam draugam.
16.11.2018 12:57 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Nu, ar apsūdzībām pedofīlijā varbūt nevajadzētu tik brīvi mētāties :-D Šādas seksuālās fantāzijas nav tik daudz saistītas ar "skolnieces" mazgadīgumu, bet gan varas attiecībām, kas pastāv starp skolotāju un skolnieci, ko vēl vairāk pastiprina tas, ka "skolniece" ir nepieredzējusi, kautrīga, bērnišķīga un vīrietis ir spēcīgs, zinošs, viņam piemīt vara un kontrole konkrētajās attiecībās. Izvēloties "padevīgu" lomu sieviete (vai vīrietis, ja fantāzija ir, piemēram, skolnieks un skolotāja) atsakās no varas, bet vienlaikus atsakās no atbildības, nododot to dominējošai pusei. Tik pat labi skolnieces vietā var būt jau minētā sekretāre un boss, stjuarte (vai jebkurš cits apkalpojošais personāls) un klients - tas kas pamatā nemainās ir varas attiecības starp kādu, kuram ir jāpakļaujas, un kādu, kurš var dominēt.
16.11.2018 13:46 |

Reitings 969
Reģ: 21.08.2016
Nu tas nav paredzēts Tev, bet tavam draugam.

Manuprat, ta ir davana jums abiem ka parim. Bet es piekritu, ka si nav ista davana un varetu but bonuss kaut kam citam.
16.11.2018 14:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!