Gadu nostrādāju Gan Bei- ja ir nopietna interese iemācīties pārdošanu (arī papildpārdošanas prasmes, kas ir tiešām vērtīgi), apkalpošanas un viesmīlības standartus un pārbaudīt savas spējas strādāt reizēm tiešām intensīvos apstākļos - uz priekšu!
Diezgan liela nozīme ir tam, kurā TC Tu vēlies strādāt?
Tiem savā starpā ir liela atšķirība tieši attieksmē no vadības un darba organizācijā, kam ir liela nozīme. Strādāju tur nu jau gandrīz 4 gadus atpakaļ, tolaik tējasnaudiņas bija diezgan labas, rupji sakot otrā un pat trešā alga. Protams, daudz atkarīgs pat tīri no veiksmes un savas attieksmes pret darbu un cilvēkiem. Gan Bei rēķinies, ka būs jāiemācās visa ēdienkarte (jā ,arī katra suši precīzas sastāvdaļas :D ) un bārs no galvas- taču tas ļoti labi noder, jo cilvēki tiešām jautā.