Piekrītu viedoklim, ka tik paredzami kā rosols un karbonādes pie veciem cilvēkiem, tikpat paredzami un garlaicīgi ir "oriģinālie" Cēzara, fetas siera un citi "vieglie salātiņi". Un, protams, "oriģinālās" siera kūkas. Manuprāt, tie visi ir vienlīdz banāli un apnikuši ēdieni. Oriģināli būtu sparģeļi ar Holandes mērci, vīnā sutināta pīle ar brūkleņu mērci un ķirbja biezeni, utt. :) Bet autore nav restorāns.
Klājot galdu, ievēroju divus principus- kāds noteikti būs ieradies izsalcis (nepaspējis paēst), kāds- būs kārtīgi paēdis. Attiecīgi jāliek kaut kas sātīgs un kaut kas viegls, graužams.
Otrs princips- cilvēkiem negaršo sauss ēdiens. Cepumi, krekeri, bulciņas- tie paliek. Augļi, dārzeņi, siers, salāti- pazūd.
Daudzi rosolu ēd tik reti, ka tā ir eksotika. Esmu to cilvēku vidū.