Donata
Pārprati manu domu. Mans komentārs bija atbilde uz to, ka dažas rauc degunu par rosolu, karbonādēm- neesot stilīgi. Bet piedāvātās alternatīvas, manā skatījumā, ir tikpat banālas. Tāpat kā vienu brīdi populārie lavaši un lašmaizes. Un siera groziņi. Neviens negaida, ejot ciemos, šefpavāra sniegumu restorāna līmenī. Un to arī nevajag. Nav nekāda vaina ne rosolam, ne siera kūkai. Es rosolu ēdu 1-2 reizes gadā- man tā nav ikdiena, drīzāk eksotika. Arī galerts, tīteņi, siļķe kažokā, vinegrets un citi "vecmodīgie" ēdieni patīk, jo tos ēdu reizi pāris gados. Mūsdienu ēdieni ir uz katra stūra, ikdiena. Negaršīgi nav, bet nav arī nekas pārāks par veco laiku ēdieniem.
Vairāk jādomā kategorijās- kaut kas,svaigs, kaut kas sātīgs, utt.