Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Matu krāsu toņu mix (ja krāso matus pati)

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Sveikas! Gribēju vaicāt dāmām, kas matus krāso pašas spēkiem. Iepriekš pirku vienu krāsu, taču tagad atradu citu, bet tai tur ir tonis 9, kas man ir par tumšu un nākamais uzreiz ir 11, kas savukārt ir par gaišu. Vai esat kādreiz krāsas miksējušas?
27.10.2018 12:22 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
Esmu mixējusi, bet konsultējoties ar savu friieri. Ja vienas fimas troņi, vajadzetu būt ok, bet neceri, ka izdosies iegūt perfektu krāsojumu ar pirmpo reizi. Tur tomēr nav tik vienkārši kā 1:1 atjaukt un voila.
27.10.2018 14:34 |

Reitings 2051
Jaukt var, bet vēlams viena ražotāja krāsas, un pirms visu matu krāsošanas izmēģini uz kādas mazāk redzamas šķipsnas, jo pirmās reizes uz aci būs grūti notrāpīt tā, lai sanāk tāds tonis, kādu esi iztēlojusies savā prātā. Plus, var gadīties, ka izbalēšana/krāsas iziešana notiks savādāk nekā ierasts, piemēram, viena krāsa izbalēs vairāk un piepeši parādīsies pilnīgi cits apakštonis - tas ir atkarīgs no tā, kādi pigmenti ir konkrētajos toņos un iepriekš to paredzēt ir gandrīz neiespējami. Es bieži jaucu kopā dažādus toņus un eksperimentēju ar krāsām, bet manā gadījumā 15 dažādas zaļā nokrāsas matos ir vēlamais rezultāts, nevis šausmu stāsts, tā kā tev pašai vien jāizlemj, vai esi gatava riskēt. :-D
27.10.2018 15:10 |

Reitings 1164
Paldies par ieteikumiem! Man tomēr neder tīrais tonis (galā 0), vajag ciparu, kas neitralizē dzelteno nokrāsu. Paķēru citu krāsu, izskatās, ka esmu notrāpījusi uz to ko gribēju, saknes arī nelec laukā. :)
27.10.2018 19:12 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits