Izsaka komplimentus citaam

Reitings 489
Reģ: 17.04.2015
Sveikas.
Nezinu vai buut satrauktai vai nee taapeec veershos pie juusu paliidziibas. Shodien uzzinaaju,ka mans puisis gandriiz kaa katru dienu izsaka visaam savaam koleegjem komplimentus, jautaa ko dariis briivdienaas un intereseejaas par vinjaam.. Viss jau buutu normaali ja vinhs to dariitu arii man- savai draudzenei.. pret mani izturaas neitraali un pat neatceros kad peedeejo reizi man pateica komplimentu..
Kaa arii vinhs nevienam nesaka to ka vinjam esmu es kaa draudzene. Kad mana pazinja kas ir vinja koleegje prasa ko vinhs dara briivdienaas vinhs pasaka neko iipashu lai gan vinja redz bildees (ko lieku es nevis vinhs) to ka esam bijushi izklaideeties.. Nezinu vai man ir iemesls stresot bet man nav patiikami it nemaz
26.10.2018 14:33 |

Reitings 340
Reģ: 24.07.2018
Man darbā gandrīz ikviens kolēģis, ar ko strādāju dien dienā kopā katru 5dienu jautā, kādi plāni nedēļas nogalei, un 1dienās attiecīgi vaicā, kā pagāja brīvdienas Un to dara gan brīvie, gan precētie, gan neprecētie, bet ar draudzenēm

Vispār, hmmm... Viss jau atkarīgs, kā to jautā. :D Man arī jautā gan sievietes, gan vīrieši. Un tas ir neitrāli, draudzīgi, bez zemtekstiem. :D
Ja izsaka komplimentus (turklāt, ar vienu ir gribējis salaist :D) un jautā par plāniem, tad viss nešķiet tik balts un pūkains :D
26.10.2018 16:32 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Autore, tomēr tajā visā ir atšķirība. Nav nekā nosodāma, ja tavs vīrietis paprasa darba kolēģei aiz pieklājības ko darīs brīvdienās, vai izsaka komplimentu kaut kādu tīri tā aiz pieklājības.
Bet, bet, bet!
pret mani izturaas neitraali un pat neatceros kad peedeejo reizi man pateica komplimentu..

Un
vienreiz no manis aizgaaja deelj taa ka vinhs domaaja,ka dabuus kaadu savu koleegji.. mees izskjiiraamies bet tad vins atskreeja atpakalj pie manis

Šis vairs nav normāli. Pēc situācijas spriežot, tu esi vnk kāds ar ko aizpildīt laiku. Iespējams, ka vairs jūtu viņam nav pret tevi, ja var izšķirties tikai tādëļ lai dabūtu kolēģi.
26.10.2018 16:35 |

Reitings 286
Reģ: 15.12.2016
Tikai divi gadi attiecību un jau bija meklējis labākus ganību laukus, turklāt izvairās tevi pieminēt... šķiries, meitene. Kaut kādi komplimenti kolēģēm te ir otršķirīgi. Ja viņš tiešām izvairās publiski attiecības ar tevi pat pieminēt, tad ir skaidrs, ka viņam tās neko nenozīmē, vai katrā ziņā neko labu. Visdrīzāk viņš tevī saskata īslaicīgu izdevīgumu, ko vērts izmantot, kamēr atrod nākamo. Un jo mazāk tevi afišē, jo vieglāk tikt pie citas, kurai pēc tam piedziedāt pilnas ausis ar to, cik ar tevi viss bijis slikti un kā viņš jau ļoti sen esot gribējis šķirties un bla bla. Imho jo ātrāk šķirsies, jo labāk tev pašai.
26.10.2018 16:36 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Varbūt arī ir jājampuisītis kas grib dabūt visas ceļot savu ego. Neizdodas un skrien atpakaļ pie iepriekšējās lai apmoerinātu domu, ka vismaz kāda viņu grib un rezultāta ceļ ego
26.10.2018 16:37 |

Reitings 274
Reģ: 15.08.2018
Nu baigā sapņu sieviete esi :-D
26.10.2018 16:45 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Nu bet jaakliitis tak :-D Attieciigi arii uzvedas :-D Atliktu kaadai koleegjei pamaatar pirkstinju, jau skrietu paplestu mutiiti :-D Ko Tu gribi? :-D Vai nu samierinies vai nu pamet :-D Neesi Tu vinjam nekaada “dream woman” un nekad nebuusi :-D
27.10.2018 12:22 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Tādas neskaidras attiecības un tikai Tu pati vari just, kā ir patiesībā.
27.10.2018 15:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!