Mīļās lilitas!
Labprāt ar jums atklāti apspriestu kādu delikātu, taču nebūt ne mazsvarīgu jautājumu. Tieši tāpēc man patīk mūsu forums, ka šeit ir iespēja bez aplinkiem apspriest visdažādākās tēmas.
Pie lietas. Jautājums- cik lielu nozīmi vīrieša izvēlē jūs piešķirat viņa piedāvājumam kājstarpē?
Runa ir par rūķi jeb metamo, sauciet kā gribat, un kuli, kā arī tajā atrodamajām olām.
Pastāstīšu savu redzējumu. Kategoriski nepieņemu viedokli "kādu dieviņš devis, ar tādu jāsadzīvo". Mūsdienu tehnoloģijas ļauj palielināt rūķīti par rūķi ar vakuuma sūkņiem un citiem aparātiem gana ātri. To pašu var teikt par ādas kuli, kuru iespējams nostiept garāku, ja vien ir vēlme.
Tad, lūk, par sevi varu teikt, ka mana tolerance sākas no 11cm rūķim erektētā stāvoklī. Mazāks piedāvājums man nav pieņemams. Priekšādiņai, protams, jābūt atbīdāmai, par to nevar būt diskusiju. Tetovējumi uz ādiņas gan man nav svarīgi, tāpat īpašu uzmanību nepievēršu krāsai- balts, rozīgs, pelēcītis vai brūnaļa.
Parasti vērtēju arī simetriju- nepatīk tā sauktie "pīrāgi" ar izliekumu pa labi vai kreisi. Tas parasti liek domāt, ka vīrietis iepriekš intensīvi nodevies pašnomierināšanās darbībām, kā rezultātā kājstarpes aparatūra ir palietota, trūkst svaiguma.
Kule. Te man ir svarīgi, lai nokāriens ir brīvs, vismaz 7cm no stakles. Olām jābūt simetriskām. Nav pieļaujams, ka kāda ola ir mazāka. Tetovējums vai pīrsings uz kules ādiņas nav prasība, taču priecājos, ja ir.
Vīrišķajai aparatūrai manā skatījumā ir milzīga nozīme.
Tāda ir mana nostāja.
Kāds ir jūsu viedoklis?
Maija.