Labvakar
Vēlos uzsākt topiku un vēlos palasīt skatījumu no malas.
Ar draugu dzīvojam privātajā dzīvoklī. Visi mājas kaimiņi dzīvo savos privātajos dzīvokļos.
Pārsvarā kaimiņi ir vecas omītes. Neesam vienīgie jaunieši gan tur.
Mums nav sētnieka, dežūras sadalītas pa dzīvokļiem. Respektīvi, jāizslauka jāizmazgā kāpnes, jāizslauka pagalmā lapas un izdauzītie akmeņi no asfalta. Jāgrābj lapas.
Tas būtu ok, bet viena veca tante, kura ir uzkundzējusies pa mājas pārvaldnieku, ( pati sevi iecēla) regulāri piekasās. Nevar normāli pat iziet pa durvīm laukā.
Atstāj mums pastkastē vai pakarina uz durvju rokturiem zīmītes, ka jāmaksā tad par kopējo ārdurvju labošanu. Čekus uzrādīt nevar, ka kaut kas tāds ir noticis. Tad par jaunu sensoru kāpņu telpās. Tad par to, ka mūsu dežūras laikā tika izstumts konteiners uz ielas. Summas nav lielas (1-2) euro. Štrunta ar tiem eirikiem, bet runa jau ir par to, ka viņa grib lai mēs visu darām citu vietā aizbildinoties ar to, ka esam jaunāki. Lai mēs “palīdzam” saslaucīt akmeņus, pagalmu, sagrābjam lapas un daram visu, ko viņa liek.
Katru reizi kā no rīta ejam no mājas ārā tā viņa stāv kāpņu telpā un saka lai noteikti ejam sagrābt lapas un pagalmu un neaizmirstam samaksāt par to un to.
Mēs neesam gājuši slaucīt pagalmu un nedaram neko citu, kas neietilpst mūsu dežūras pienākumos.
Vai tas ir normāli? Es varētu iet un grābt tās lapas, bet es to nedaru tās attieksmes dēļ, jo reāli grib lai viss tiktu darīts viņas vietā
Nē nu varbūt galu galā es esmu tā sliktā un overreacting