Gobzems

Reitings 209
Reģ: 15.07.2018
Kā jums viņa pretīgie izteikumi televizija? Ziņās var gan jau izlasīt vai redzēt. Sakāpis galvā vienam advokātiņam, nesaprot, kur atrodas, ka meli šajā darbā nestrādās.
08.10.2018 14:56 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Neuzskatu par sasniegumu to, ka pensionāri un skolēni brauc bez maksas. Manuprāt, šīs bezmaksas biļetes vajadzētu ļoti ierobežot, jo sanāk, ka maksā dubultā - par sevi un citiem - visi normālie, parastie (ārpus priviliğēto grupas) cilvēki, kas brauc ar RS. Ielas viņš taisa tādas, ka pēc dienas jāpārtaisa. Ja salīdzina Ventspilī ar Rīgu, tad Rīga izskatās diezgan noplukusi.
Bet tas vispār offtopic, jo ne par pilsētu salīdzināšanām vai zzs bija runa.
09.10.2018 18:00 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
RedJasper, nelietis ir nelietis, visviens, vai rukā pa savu pažobeli vai valstiskā (vai pat pasaules) mērogā. Pažobeles nelieti pielaidīs pie lielākas siles un, lūk, gatavs liela apmēra nelietis.
Man nepatīk nekāda lieluma glumekļi - ne Ventspilī, ne Rīgā, ne vietējais podjezda sīka apmēra glumeklis. Jo atšķirība ir tikai un vienīgi mērogos jeb tajā, cik cilvēku dzīves tādi glumekļi čakarē.
09.10.2018 18:06 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 6782
Reģ: 13.11.2016
Esmu pietiekami sena, dzimusi un augusi Rīgā, tādēļ labi atceros, ka pirms Ušaka ielu segumu Rīgā atjaunoja krietni vairāk nekā, nekā Ušaka laikā. Ielu seguma atjaunošana vispār ir regulāri darāms darbs - maģistrālajās ielās segums ir jāatjauno ik pa 6-8 gadiem. Tā ka, tas, ka maģistrālās ielas vairums ir sliktā stāvoklī, ir tīri Ušaka bandas vaina - pie varas viņi ir jau vairāk nekā 9 gadus. Turklāt, pēdējos gados, pateicoties Latvijas ekonomiskajai izaugsmei, Rīgas budžets ir lielākais ever.
Starp citu, pirms 10-15 gadiem latviskajās mazpilsētās, piemēram, Vidzemē, daudzviet maģistrālajās ielās segums bija sliktāks nekā Rīgā, jo šīs mazpilsētas ir nabadzīgākas. Taču šobrīd ir otrādi - Rīgas ielu seguma kvalitāte krīt, mazpilsētās gadu gaitā ir daudz uzlabojumu, kaut arī tās joprojām ir krietni nabadzīgākas par Rīgu.
Savukārt, ja par transporta biļetēm - arī pirms Ušaka daļa penšu brauca par brīvu, pārējiem bija relatīvi lētas mēnešbiļetes. Skolēniem vienmēr ir bijušas relatīvi lētas mēnešbiļetes. Pati sāku iet skolā nabadzīgajos 90-tajos gados, un labi atceros, ka skolēnu mēnešbiļetes iegāde nekad nevienam nesagādāja materiālas problēmas.
09.10.2018 18:17 |

Reitings 1093
Reģ: 05.09.2018
Latviete_V
Kā gan savādāk? Skatījumu skaits ir pats galvenais medijiem, arī šim.
Kā to sasniedz ir otršķirīgi.
Kādēļ diskusijas par algām un algu nodokļu salīdzinājumi ar kaimiņvalstīm būtu slikti temati?
Veiksmes stāsta Laimes Zemes nodokļus gan var apspriest arī angliskos prof forumos. Kur nevalda ikdienas nadzīgo komentētāju bariņi visos medijos, forumos. Nebūs obligātā caureja " nečīkstēt " atbildēs jālasa.
Man patīk intetnets. Ieliku algu brutto, man kalkulatori parāda, cik man uz rokas , cik darba devējam viss izmaksā. Pie vienādas brutto algas LV zaudē gan U.K, gan Igaunijai. Gan DD, gan DŅ skatpunktā. Pie nosacījuma, ka netto alga visur vienāda sanāktu.
Caureju par pensionāru slogu nelejiet: Igaunijā pensijas vidēji ir lielākas, pensionāru % nav zemāks.
Kauna nav, veiksmes stāsta nav, tikai mediju pareizkomentētāju nekur netrūkst.
09.10.2018 18:40 |

Reitings 1093
Starp citu, man neimponē ieteiktie premjeri.
Varētu likt Grīnblatu un visas :-) ievēlētās partijas lai strādā.
Citādi kā Tatjanas stāsts: deputāta alga, kliegšana ka uščemī, netika atkal deputātos, tika EP ar milzu algu, tur kliedza ka uščemījot(e). Tagad naivie gavilē, nesaprotot to 2% cenzu finansējumam.
Visiem ir jāstrādā! Nevis jāspēlē mobilie, jākrāc, jākavē sēdes utml. Nav darba, nav algas:-).
Kā ar to zzs deputāta kompensāciju un firmas traci, par kuru mediji, pat TV kladzināja? Likts nečīkstēt?
Dubulti standarti kaut kādi, vismaz Straujumas laikā kabinets bija patīkamāks.
09.10.2018 19:01 |

Reitings 368
Reģ: 31.12.2017
Neuzskatu par sasniegumu to, ka pensionāri un skolēni brauc bez maksas.

Vo vo, nekad nekas nav par velti. Kāds par to maksā. Tas, ka visi varēs braukt sabiedriskajā par velti, nenozīmē, ka TU par to nesamaksāsi. Vnk tas nebūs ''nopirkt etalons''.
09.10.2018 19:45 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Jā, dzirdēju ko teica Gobzems un kas no tā? Sajūta tāda ka neviens/-a nezina vai neatcerās no kuras partijas viņš nāk. Ja jau pats partijas līdzeris Kaimiņš brīžiem pamanās uzvesties ka gopņiks, naivi būtu domāt ka cilvēki, kuri ir viņa sabiedrotie, uzvedīsies ka īsti džentelmeņi un īstās lēdijas.
09.10.2018 21:53 |

10 gadi
Reitings 611
Reģ: 15.04.2010
Man jāpiekrīt kāda izteiktajām domām internetā, ka NOTEIKTI ir jālaiž KPV.lv valdībā un jāļauj viņiem salaist d... kādu sfēru, jo varbūt tad viņu atbalstītājiem beidzot, beidzot nokritīs klapes no acīm. Ja jau nenokrita, kad tika publiskotas viņu sarunas par to kādi idioti dzīvo šajā valstī (kuru autentiskumu viņi paši apstiprināja).
Vakar redzēju video, kur Gobzems ar nopietnu sejas izteiksmi spriedelēja par kaķiem. Nu vnk vāks.
Bet nu neko sacīt, tāpat cepuri nost viņu priekšā - labs biznesa plāns 4gadei, redzēs cik tad nopelnīs.
10.10.2018 09:56 |

Reitings 624
Visi ir tik paarliecinaati, ka KPV LV salaidiis visu galiigaa griistee.
No saakuma dodiet cilveekiem iespeeju kaut ko izdariit, pieraadiit sevi un ja vinjiem nesanaak - tad luudzu, kritizeejiet uz nebeedu !
Bet ja kaut kas netiks drastiski mainiits valdiibaa , tad nekas arii nemainiisies turpmaakos 30 gadus. Ir jaacer uz to labaako ,un citu nomelnoshana neko lietas labaa nedariis, juus tikai teerejat savu energjiju un nervus.
Dodam jaunajiem iespeeju bez nonievaashanas un kritizeeshanas!
10.10.2018 10:45 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Lasot komentārus un klausoties cilvēku viedokļos mani brīžiem pārņem neizpratne - mēs runājam par valstī un tās pārvaldi vai kārtējo realitātes šovu? Cilvēkiem vajadzētu beidzot sākt saprast, ka "jādod iespēja Pamēģināt" cilvēkiem bez zināšanām un prasmēm nav kaut kas ko varēs tā vienkārši labot vienas dienas laikā "Ja Nu Nesanāk". Valsts pārvaldē "Ai, re kā mēs - kļūdījāmies" nāksies izsmelt daudzu gadu garumā, ja vispār tas būs iespējams.
Kas tas vispār ir - dodiet iespēju kļūdīties un visu salaist dēlī vēl vairāk? (Retorisks jautājums)
Normālā situācijā, cilvēki ievēl visperspektīvāko un zināšanām bagātāko partiju ar progresīvāko skatu nākotnē. Balsošana par KPV.LV izskatās pēc kārtējā "lopu dakteris par aizsardzības ministru" varianta. Nu, tik būs - gaišā nākotne ar zaļo zāli un pavisam dzidri zilajām debesīm.
10.10.2018 11:09 |

Reitings 624
Es toties saaku saprast, ka Latvietim nekad nebuus labi.
Ieveel jaunos - slikti. Neko nemaak, uztaisiis suudus, izzags valsti un aizlaidiisies.
Ieveel vecos - atkal nav labi. Turpinaas izzagt valsti , cels nodokljus, izpaardos Latviju Amerikai, Krievijai un kam tik vel ne.
Pashi nezinam ko gribam. ;-)
10.10.2018 11:16 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
stellaglmr
Kas par populismu. Mēs jau gandrīz 30 gadi kļūdāmies. Mums ir nodokļu sistēma, kas neveicina uzņēmējdarbību. Mums ir izglītības sistēma, kas nav laicīga. Mums ir nesakārtota medicīnas sistēma. Mums ir liels īpatsvars nabadzīgo, kas pelna mazāk ,kā valsts aprēķinājusi iztikas minimumu. Mums cilvēks bez izglītības pelna vairāk, kā cilvēks, kas investējis savā izglītībā. Mums ir klibojoša e-veselība. Mums ir dārgākie iepirkumi. Mums ir dārgākās izmaksas. Mums ir... Mums ir....
Mums tik daudz kas ir ne tā, kā būtu jābūt. Līdz ar to es nesaprotu par ko Tu runā. KO var salaist grīstē? Vēl vairāk sačakarēt to, kas jau ir sačakarēts pamatos? Tas ar ko nodarbojas patreizējā valdība, tā tērē laiku un līdzekļus, lai labotu to kas jau būvējot ir pusbrucis. Tā ir valdības esošā filozofija. Nevis radīt ko jaunu, bet lāpīt cauras bikses.
Protams mēs visi esam izdzīvojuši. Kurš gan Eiropā tāds nav. Tik jautājums, vai mēs esam Eiropas labklājības rangā pēdējā vietā, vai tomēr tiecamies būt kaut kur pa vidu.
10.10.2018 11:27 |

10 gadi
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Gobzems ar Kaimiņu divatā valsti nevadīs un lēmumus nepieņems, tāpat kā viņa partija. 16 cilvēki izlemt vieni neko nevar, tāpat kā valsti sačakarēt nevar, jo nepareiza lēmuma pieņemšanai vai likuma grozījumam ar 16 balsīm nepietiek.
Bet pasniegts te viss tiek tā, itkā l nu vara ir tikai 16 cilvēku rokās.
Arī par premjeru Gobzems nekļūs.
Man nepatīk ne Kaimiņš, ne Gobzems, ne Zakatistovs, toties citi vīrieškārtas pārstāvji no KPV gan atstāja labu iespaidu, šķita zinoši katrs savā jomā, arī ar labām idejām.
10.10.2018 11:28 |

Reitings 806
Šī gada TOP bļāviens - mūsu valdība pat nespēj pusgada laikā pieņemt VID direktoru. Impotence, lai neteiktu rupjāk.
10.10.2018 11:28 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Es neesmu teikusi, ka līdz šim viss bijis lieliski. Es runāju par cilvēku viedokļiem un pārdomām. Tas ir, uzskatiem un pārliecībām nevis to, kas ir bijis vai realitātē nekad nenotiks. Manā komentārā tieši tas arī ir uzsvērts.
10.10.2018 11:36 |

10 gadi
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Turklāt izskatīju daļu valstīj sāpīgo likumprojektu balsojumu Saeimā, nevienā vietā Kaimiņš nebija balsojis pret Latvijas interesēm, toties vesela rinda citu politiķu gan.
Neticu ka KPV nāks klajā ar rindu jaunām idejām, bet esmu pārliecināta, ka nebalsos par kolēģu absurdiem likumprojektiem, ja tādi būs. Tā kā mans viedoklis ir tāds, ka neko viņi nesačakarēs, bet gan, ka neko daudz neizdarīs. Bet labāk lai 16 vietas aizņem cilvēki kuri balsos par Latvijas interesēm, nekā 16 cilvēki no Vienotības, kuri lielākoties balsojuši pret Latviju.
10.10.2018 11:41 |

Reitings 806
Shakti pareizi spriež - gan par iespējām sačakarēt ko būtisku (tomēr to paveic vismaz 51 deputāts, tā kā tās ir vismaz 4 partijas, kas piekrīt uz ko cūcisku), kā arī par to, ka labāk valdībā cilvēks ar interesēm par valsti, nevis pret valsti. Mācieties no viņas, kā esot pret KPV līderiem, viņa spēj saglabāt veselo saprātu, nevis katra teikuma galā piekabināt vārdu "klauns".
.
Un vispār, ko Jūs ap to Kaimiņu cepās. Ne viņš ministrs būs, nedz lems. Viņa uzdevums bija savākt savu elektorātu, lai partija tiktu Saeimā. tagad svarīgi, cik partijai piesaistītie uzvārdi ir spējīgi domāt valstiski.
KPV kautkur iepriekš teica, ka viņu mērķis ir apzināties problēmas un attiecīgās problēmas risināšanai piesaistīt personu, kas to varētu labot. Tas neizslēdz iespēju, ka par ministriem virzīs bezpartejisku profesionāli. Uz ko es arī ceru un uz ko es arī pagaidām uzpirkos. Ja tā notiks, tad tas jau būs profesionāls piegājiens pret valsti.
10.10.2018 11:56 |

Reitings 1093
Man atkal nāk smiekli par to, ka cilvēki, kuri ir par gļēvu lai komentētu ar savu īsto uzvārdu un vārdu, var remdēt savas sāpes un nepiepildīto dzīvi kā gļēvuļi, interneta vidē.
Tā nav kritika, tas ir kompensācijas mehānisms vai varbūt pat piķa pelnīšana forumos? :-)
Cik no jums būtu iekšas rakstīt ar savu īsto vārdu? Ak jā, "useru" skaits saruktu darmatiski, ne tā?
Apsaukāties, piržot krēslos ir viegli. Īpaši anonīmi.
Tai sarakstā ir arī zinātņu doktors, turklāt par citu: lai kļūtu par zvērinātu advokātu ir obligāti jānokārto atsevišķs speciāls eksāmens, ir jābūt izglītībai tiesību zinātnē, ar prof kvalifikāciju, izglītības terciārais līmenis ir vismaz mağistra grāds kā minimums!
Tāpat kā notāriem un prokuroriem.
Jūsu, apsaukātāju pašu CV studijā, lūdzu:-D.
Nosacītas anonomitātes jēdziens internetā izpaužas kā iespēja izteikt kritisku viedokli par preocesiem utml, bez goda un cieņas aizskaršanas, izmantojot "anonimitāti". :-)
Nē, par to sarakstu nebalsoju un personiski uzskatu, ka jāstrādā ir visām partijām, ik mēnesi publiski detalizēti atskaitoties par darbu un gaitām.
Premjera krēslu, nu varbūt Grīnblats, Straujuma? Nevar vienoties, lai liek Vairu Vīķi Freibergu.
Jā, visi ir jāliek pie darba.
Kurā darbā vēl var krākt ( paldies ka parādīja masai) un kunkstēt, reizi 4 gados pakviecot?
Māris kādreiz teicis: vislabākais darbs ir deputāts opozīcijā.
-
To masveida pārkvalifikāciju gan gribu redzēt, par to IT:-D:-P:-D
Ko vieni minēja.
Nav pat runa par uberstatusu nozarei: daudzi, pabeidzot 4 gadīgo bakalauru izdomā, ka labāk nozares seilos, nevis izstrādē. OMG, tik daudz ir visu laiku jālasa? WTF........:-O. Nekas, ka IQ pietika un bakalauru ar vid 7+ pabeidza. :-).
Kursos noteikti būs labāk. Vairāk vienkārši cilvēku, kuri grib daudz lasīt un domāt katru dienu, salasīsies:-). Noteikti vairāk nekā augstskolās par velti ar budžeta stipendijām un fondu stipendijām.:-):-D
10.10.2018 13:56 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Man fb draugi un pazinas atklati ar vardiem uzvardiem pasaka ko doma par gobzemu u klaunu. Ja tev citadi pati vai iga ka tadi draugi
10.10.2018 14:11 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Tik bieži tiek runāts par to, ka kpv kritizētājiem maksā, ka es nesaprotu, kāpēc esmu to palaidusi garām un kāpēc nauda neripo manā kontā, bet kritizēju par brīvu. :/
10.10.2018 14:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits