1. Kārtīgi uzkopju reizi nedēļā, bet tā katru dienu kādu stūri/lokālo ikdienas bardaciņu savācu/izslauku/nolieku vietā, lai nekārtība nevairojas.
2. Veļu parasti mazgāju ar Kastaņa vai Seal veļas pulveri, nekādus mīkstinātājus, balinātājus un smaržinātājus neatzīstu. Manai ādai parādās alerģiska reakcija jau no stiprāka veļaspulvera, netaisos mērcēt sevi ķīmijā. Pie tam labākais aromāts drēbēm parādās pēc žāvēšanas ārā, svaigā gaisā, vējā un saulē. Tur neviens līdzeklis nestāv klāt.
3. Visam izmantoju universālu bio līdzekli, wc mēdzu retu reizi iebliezt harpic, bet kopumā ar ķīmiskiem līdzekļiem neņemos. Man reāli zosāda uzmetas, ieraugot citu cilvēku tīrīšanas līdzekļu arsenālu - un tas viss pēc tam nonāk gaisā, ūdenī, uz ādas, nē, paldies, man nevajag sterilu grīdu, sintētisku maijpuķīšu aromātu un aļģēm aizaugušas upes un noindētas zivtiņas bonusā.
4. Šeit tas pats, kas iepriekšējos punktos - nepatīk sintētiski aromāti, negribu domāt par visu to h*iņu, ko ieelpoju no gaisa atsvaidzinātājiem utml. Saprotu, ka citiem patīk un ārpus savas dzīves telpas, piemēram, viesos pie draugiem, paciešu, bet savā mājā - nu nē, tas nav man.