Viedoklis

Reitings 4
Reģ: 30.09.2018
Sveiki, tātad esmu grūtniecības 15. nedēļā. Hormoni trako, te viss jauki, te atkal ne tik. Bet esmu ļoti laimīga par gaidāmo mazuli. Bet ne par to... Meitenes gribu zināt- jūku prātā, velt visu uz hormoniem? Vakar bijām ar draugu viņa brāļa dzimšanas dienā, kura tika svinēta mazā restorānā ar dzīvo mūziku un dejām. Bijām mēs, brālis ar sievu un meitiņu, vēl viens pāris kuriem arī gaidāms ģimenes pieaugums un brāļa ģimenes tuva draudzene. Viss jauki baudām mūziku, ēdienu, apkārt ļoti daudz cilvēku plus lielas svinības citiem apmeklētājiem, kuri lustē uz deju grīdas. Un mūsu galdiņa apmeklētāji brālis, mans puisis un brāļa ģimenes draudzene ir vienīgie kas lieto alkoholu- vīnu, tas laikam labi, nez kā būtu, ja tiktu lietots, kas stiprāks. Vakars jau vairāk uz beigām bet ģimenes draudzene lec uz deju grīdas kopā ar drauga brāli. Brālis ļoti kautrīgs bet viņa krietni vairāk iereibusi, ko var manīt dejo diazgan provokatīvi. Un sāk saukt, sākumā itkā visus dejot, bet pēc tā ka, nu neviens to darīt nevēlas ļoti uzbāzīgi sauc manu puisi,un sauc un sauc... Pēc tam nogāja nost no deju grīdas, piesēdās pie mana puiša un sēžoties, ups, tā uzlika roku uz puiša kājas, apsēdās un noņēma. Un sāk haha runāties ar smiekliem pilnā kaklā. Un tad ir tāda sajūta manis nav, jo viņš atbild uz tādām provokācijām. Tādos brīžos, lieki arī teikt ka kautkas tāds notiek pirmo reiz, es tveros pie apkārtējiem, vai es esmu vienīgā kas to redz? Otrs pāris ir man blakus... Un meitene es redzu ka viņa arī to redz, jo viņas sejas izteiksme par to roku bij nemazāk šokēta kā man. Es taču redzu, ka viņa redz to pašu?! Pasakiet es esmu crazy pregnant lady, man viss rādās? Es miljoniem reižu sevi mierinu, Tev tikai rādās tas nav tā, kā Tu domā, Tu pārāk pārspīlē. Vai tiešām?? Man sirds ir tik pilna cenšos netaisīt skandālu un nestresot, bet asaras pašas riešas acīs no tās pēcgaršas. Kāds ir Jūsu viedoklis vai kautkas tāds ir normāli vai nē? Vai Jums ir bijis līdzīgi un beigās izrādās Jūsu intuīcija un aizdomas ir bijušas pamatotas? Sieviete ir ar krieeetni lielāku gadu starpību, nekāda skaistule, neizplūstot sīkāk, un kā ģimenes draudzene viņa ir tikai brāļa. Paldies Jums.
30.09.2018 22:42 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
nav, jo viņš atbild uz tādām provokācijām.

Kā atbild? Kā tas izpaužas? Ir atšķirība vai viņš dumji smaida, jo nezin kur likties no kauna un tu to uztver kā atbildi vai arī tiešām smaida un čivina, jo patīk.
01.10.2018 11:48 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Death
Esmu pārliecināts (no pastāstītā spriežot), ka autore pārspīlē, bet Jūs, lasot autores tekstu, uzburat vēlamo ainiņu, tādu, kur asāki momenti. Bet beigās jau tur nekā nebija, ne viņi dupšus čamdīja, nedz bučas deva - vienkārši labā garastāvoklī labi atpūtās. Un labu atpūtu pavada daudz smiekli.
Greizsirdība ir jāārstē. Un autorei tā ir izteikta.
01.10.2018 12:08 |

Reitings 340
Reģ: 24.07.2018
RedJasper Uz daudziem jautājumiem autore nav joprojām atbildējusi (vismaz nepamanīju), tāpēc neko konkrēti nezinām, līdz ar to modelējam situācijas un variantus :D
Bet tik un tā - vai tas ir normāli, ka svešs bābietis čamda kaut vai kāju? Ok, smejies, runā, bet nav jāpieskaras pie aizņemta vīrieša un jāflirtē. Turklāt, neskatoties uz to, ka blakus sēž draudzene, kas ir stāvoklī.
Esmu pietiekami daudz redzējusi sievietes, kas iedzer, un viss - karalienes, visi viņas iekāro, visi kalni ir tikai pauguri, bet okeāni - peļķes. Tādām vispār nav ne kauna, ne cieņas pret citiem.
01.10.2018 12:19 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Man pat nevajadzetu citu viedokli vai but stavokli, es neatbalstitu tadu draudzenes uzvedibu, ka lakstojas ap manejo, intensivi sauc dejot un riek roku uz kajas, man tas butu too much, sedet tur stavokli un skatities it ka es neeksisteju, kaut kada dzerusi chikse trinas un manejais vel pavelkas. Manai draudzenei tiesi bija tada lidziga situacija, vina gan pati nebij stavokli un ari dzera, piegaja un paprasija kas tur par chalosanu viniem :-D
01.10.2018 12:28 |

Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
Es nesaprotu to attieksmi - vīrietis ir vainīgs, ka piedzēries bābietis viņam roku uzlika uz kājas? Viņš viņai lika sēsties klēpī vai to roku likt? Viņš vainīgs pie tā, ko piedzērusies sieviete savā prātā izdomā?
No šīs diskusijas liekas, ka autore gaidīja, ka viņas vīrietis teatrāli to roku nogrūdīs malā - tā, lai visi redz un aizies un apskaus savu mīļoto. Bet viņš tā neizdarīja. Un te sākās problēma - pamestība sajūta, nemaz neievēro, tukša vieta.
Visdrīzāk vīrietis parastais - piedzēries bābietis flirtē. Viņš mulsi pasmaida (jo ko gan darīt, ja nezini, ko darīt) un nedara neko, jo sieviete jau novācās malā. Un vīrietis necep teātri tur, kur tā nav.
Bet mīļotā nevar normāli mīļotajam pateikt, ka viņai trūkst viņa UZMANĪBAS un taisa drāmu tur, kur tās nav. Jo uz jautājumiem par to, kā tad viņas vīrietis "atbildēja" flirtam tā arī neatbild, jo iespējams nav jau ko atbildēt.
01.10.2018 12:30 |

Reitings 613
Lai varētu tiesāt vīrieti par viņa rīcību un ka tu esi tukša vieta, tad vismaz vajadzētu zināt, ko tad nepareizi viņš izdarīja. A te sanāk, ka vīrietis jau ir notiesāts, bet neviens īsti nezina par ko. Jo nebija aprakstīta vīrieša reakcija, bet tas, ko sadzērušais sievietis paspēja izdarīt. Tīri no loģikas - par ko mēs vīrieti tiesājam?
01.10.2018 12:35 |

Reitings 340
vīrietis ir vainīgs, ka piedzēries bābietis viņam roku uzlika uz kājas?

Vīrietim arī tomēr būtu kādā brīdī jāsaprot, kas ir par daudz, un kur ir robeža. Vispār tas būtu tikai normāli, ja vīrietis noņemtu viņas roku no kājas vai pateiktu, lai pati noņem, tādā veidā parādot, ka viņu interesē tikai viņa draudzene. Šajā gadījumā runa ir par to, ka vīrietis to nedara un atklāti flirtē.
Personīgi man nevajadzētu tādu vīrieti, kuru dajebkura varētu iet un čamdīt, kad vien iedomājas. :D
01.10.2018 12:40 |

Reitings 340
Vispār, jāpagaida, ko teiks autore. Varbūt tiešām nebija tik traki. :-D
01.10.2018 12:42 |

Reitings 340
tādā veidā parādot, ka viņu interesē tikai viņa draudzene.

Šis būtu svarīgi tāpēc, ka draudzene ir stāvoklī. Vismaz man šķiet, ka tad sievietes ir viegli ievainojamas, viņām vajag vairāk uzmanības, pārliecības par vīrieti, u.t.t.
01.10.2018 12:44 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Visdrīzāk vīrietis parastais - piedzēries bābietis flirtē. Viņš mulsi pasmaida (jo ko gan darīt, ja nezini, ko darīt) un nedara neko, jo sieviete jau novācās malā.

Grūti jau saprast, kā tā atbildēšana izskatījās autorei, bet nu iedomājoties situāciju, kur kāds vīrietis sauc visu laiku dejot, tad liek roku uz manas kājas un flirtē.....es nesēdētu vienkārši ar tizlu smaidu un neķiķinātu pretī, nepavilktos uz kaut ko tik stulbu...līdz ar to ja vīrietis tik smaida un nezin ko darīt, man liekas diezgan jocīgi :D
01.10.2018 12:49 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Ja viņš neko nedara un tieši atbild tai sievietei, tad nu ir gan vainīgs. Un alkohols viņu neattaisno, iedod drosmi izdarīt tikai.
01.10.2018 13:33 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Pēc tam nogāja nost no deju grīdas, piesēdās pie mana puiša un sēžoties, ups, tā uzlika roku uz puiša kājas, apsēdās un noņēma. Un sāk haha runāties ar smiekliem pilnā kaklā. Un tad ir tāda sajūta manis nav, jo viņš atbild uz tādām provokācijām.

Palasiet vēlreiz. Apsēžoties, bija pieskārusies veča kājai un, līdz ko apsēdās, roku noņēma.
Tantīte iedzērusi, gan jau līdzsvaram pieturējās. :-D
Joprojām neredzu neko sliktu, ja vīrieties ar svešu sievieti sarunājas, smejas, rēc.
01.10.2018 13:44 |

Reitings 613
Sievietes apvainošanās iemesla nezināšana neatbrīvo vīrieti no atbildības! :-D
Par šo gadījumu. :-D
01.10.2018 14:24 |

Reitings 2258
Reģ: 21.02.2015
līdz ar to ja vīrietis tik smaida un nezin ko darīt, man liekas diezgan jocīgi

Ko viņam bija darīt? Dramatiski sist pļauku kā sievietes to dara meksikāņu seriālos? :-D Ja tā padomā... tiešām - kā vīrietim bija jārīkojas? Izklausās, ka puisis pieklājīgi un klusi centās tikt galā ar šo situāciju. Bez drāmas (sievietes, arī bez tās dzīvē var iztikt). :-D
Manuprāt, Dzervenes visu lieliski pateica. :-)
01.10.2018 14:34 |

Reitings 2258
Reģ: 21.02.2015
Man tas teikums( jo viņš atbild uz tādām provokācijām) izklausījās pēc tā, ka puisis ar viņu sarunājās. Viņa jautāja - viņš atbildēja. Nevis, ka arī viņš sāka gar viņas kājām čamdīties. :-D Saprastu, ja vēl viņš ar viņu aizietu dejot, un, kā raksti, darītu to provakatīvi. No teksta spriežot, nekā tāda nebija. Chill, sieviete. (l)
01.10.2018 14:38 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Ka ko vinam darit? Nabags, laikam tik ka tizli smaidit. Ja man kaut kads virietis plitos virsu un liktu rokas, ja es izvairitos, man ta ir bijis vairakkart, kad skiet par daudz kaut kada uzmaniba, es eju prom vai nopurinu roku un ja, es eju atpakal pie saveja, lai saprot, ka neesmu ieintereseta, un lai manejam nav jaiejaucas, man viens vienreiz centas nobucot, es atraidiju, vins gan bija tada pali, vienigais manejais nesita otram, jo vins bija skaidra bet otrs parak dzeris, un pec tam pats atvainojas par savu uzvedibu, un bija loti nokaunejies, kad izguleja dzerumu. Taka, ja, man skiet piiilnigi normali noraidit vai likt manit ka tas neskiet pienemami nevis ka loham sedet un smaidit :-D
01.10.2018 15:06 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Riebiiga situaacija.
Es vainoju iereibuso sievieti,kura uzvedaas provokatiivi.Iedomaajos sevi viiriesa vietaa-nu tiesaam,ko lai dara saadaa gadijumaa,kaa uzvesties?Stulbi smaidiit?Pateikt-atvainojos un meeginat piecelties un aiziet?
01.10.2018 15:25 |

Reitings 613
Reģ: 31.03.2013
Jāatcerās, ka sievietes un vīrieši ir pilnīgi dažādi un ja sievietei rupji atšūt iereibušu čali ir norma, tad vīrietis tomēr pret iereibušu dāmu izturēsies ar nedaudz lielāku cieņu. Es negribētu, lai mans puisis sabiedrībā izrāda rupju attieksmi pret jebkuru sievieti, bet drīzāk censtos klusi nogludināt situāciju. It īpaši, ja tā sieviete ir ģimenes draugs. Nevienam nevajag konfliktus svētkos.
Atcerējos gadījumu, kad mūsu abu ļoti laba drauga mamma sadzērusies sāka koļīties klāt manam puisim. Bijām visi kopā ceļojumā baseinā un viņa sāka jūsmot par drauga presīti,ar pirkstu braukāja pa kubiciņiem, rāda vīram - re, paskaties cik kārdinoši utt :-D Nu vai tiešām viņam vajadzētu rupji atšūt drauga mammu, atgrūst roku utt? Visi kopā ierēcām - gan es, gan viņas vīrs, gan visa pārējā kompānija. Draugs samulsis arī ierēca ,kaut ko piebalsoja, vairs neatceros pat ko. Tādas lietas nevajag uztvert nopietni, nav vērts.
01.10.2018 15:44 |

Reitings 3871
Reģ: 14.09.2015
Motivation-Jaa!Un te arii sieviete vecaaka,saprotu ,ka ne tiesi "vecmaaminas gados",bet tas veel padara situaaciju gruutaaku,jo kaa lai "atsuj" so sievieti?
Es noteikti negribeetu,lai mans viirs izraadiitu agresiju saadaas situaacijaas,tad jau labaak lai smaida.
01.10.2018 15:53 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Izrādās ir tik 2 iespejas, truli smaidīt vai ar agresiju un pļauku atšūt nabaga dzērušo sievieti :D
01.10.2018 15:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits