Sveiki, tātad esmu grūtniecības 15. nedēļā. Hormoni trako, te viss jauki, te atkal ne tik. Bet esmu ļoti laimīga par gaidāmo mazuli. Bet ne par to... Meitenes gribu zināt- jūku prātā, velt visu uz hormoniem? Vakar bijām ar draugu viņa brāļa dzimšanas dienā, kura tika svinēta mazā restorānā ar dzīvo mūziku un dejām. Bijām mēs, brālis ar sievu un meitiņu, vēl viens pāris kuriem arī gaidāms ģimenes pieaugums un brāļa ģimenes tuva draudzene. Viss jauki baudām mūziku, ēdienu, apkārt ļoti daudz cilvēku plus lielas svinības citiem apmeklētājiem, kuri lustē uz deju grīdas. Un mūsu galdiņa apmeklētāji brālis, mans puisis un brāļa ģimenes draudzene ir vienīgie kas lieto alkoholu- vīnu, tas laikam labi, nez kā būtu, ja tiktu lietots, kas stiprāks. Vakars jau vairāk uz beigām bet ģimenes draudzene lec uz deju grīdas kopā ar drauga brāli. Brālis ļoti kautrīgs bet viņa krietni vairāk iereibusi, ko var manīt dejo diazgan provokatīvi. Un sāk saukt, sākumā itkā visus dejot, bet pēc tā ka, nu neviens to darīt nevēlas ļoti uzbāzīgi sauc manu puisi,un sauc un sauc... Pēc tam nogāja nost no deju grīdas, piesēdās pie mana puiša un sēžoties, ups, tā uzlika roku uz puiša kājas, apsēdās un noņēma. Un sāk haha runāties ar smiekliem pilnā kaklā. Un tad ir tāda sajūta manis nav, jo viņš atbild uz tādām provokācijām. Tādos brīžos, lieki arī teikt ka kautkas tāds notiek pirmo reiz, es tveros pie apkārtējiem, vai es esmu vienīgā kas to redz? Otrs pāris ir man blakus... Un meitene es redzu ka viņa arī to redz, jo viņas sejas izteiksme par to roku bij nemazāk šokēta kā man. Es taču redzu, ka viņa redz to pašu?! Pasakiet es esmu crazy pregnant lady, man viss rādās? Es miljoniem reižu sevi mierinu, Tev tikai rādās tas nav tā, kā Tu domā, Tu pārāk pārspīlē. Vai tiešām?? Man sirds ir tik pilna cenšos netaisīt skandālu un nestresot, bet asaras pašas riešas acīs no tās pēcgaršas. Kāds ir Jūsu viedoklis vai kautkas tāds ir normāli vai nē? Vai Jums ir bijis līdzīgi un beigās izrādās Jūsu intuīcija un aizdomas ir bijušas pamatotas? Sieviete ir ar krieeetni lielāku gadu starpību, nekāda skaistule, neizplūstot sīkāk, un kā ģimenes draudzene viņa ir tikai brāļa. Paldies Jums.