Kā jau katru rudeni. Aptuveni šādi: Kedas un plāno ādas jaku pret zābakiem un biezāku jaku nomainu vien tad, kad jau ir tiešām baigie mīnusi ārā vai arī pirmais sniegs uzsnidzis. Esmu kārtīgi norūdījusies un neatceros pēdējo reizi, kad rudenī būtu bijis tiešām tāds aukstums, kurš liktu no jakas pāriet uz mēteli.
Vakar staigāju maikā un šortos un šodien, lai pārāk neizceltos uzvilku kreklu ar garajām piedurknēm, bet kopumā domāju nēsāt maz apģērba - Wim Hof style :-)
Loti patiik taadi dzemperi,kaa Kaya ieliktais!Noteikti buutu kaut kas taads kopaa ar skini bikseem,ja dziivotu Eiropaa,tad gribeetos kaut ko veejainam,lietainam laikam rudenii.Patiktu taads pavisam vienkaars meetelis.
Ja par piemēru ņem pirmo bildi, tad ģērbjos apmēram līdzīgi, tikai silts mētelis ādas jakas vietā un zem tā vai nu džemperis vai krekliņš noteikti ar garām piedurknēm, nevis īsām.
Mans skapja saturs pamatā ir tumšs,melns,pelēks,vīnsarkans rudenī.... man briesmaigi salst , tādēļ džemperi it,s a must have. Šodien all black everything:-D
Nav man tāda konkrēta rudens stila, tas ir kā kuru dienu, man ir daudz dažādu virsjaku, mēteļu utt, ādas jakā man gan nav vēss, bet nu jā, esmu no tām, kas ar auto visur pārvietojas, tāpēc tas tā, nezinu, ko vilktu, ja vajadzētu citādāk, gan jau kaut ko siltāku.
Tā kā nemainu garderobi katru gadu, tad jāsaņemas tuvākajā laikā beidzot sakārtot skapi un izvilkt rudens drēbes no dziļākajiem plauktiem. Kaut gan pagaidām vēl neprasās ne zābaki, ne siltās drēbes. Pagaidām šķiet ir ideāls laiks plašķiem un ādenēm. Šodien pirmo reizi uzvilku zeķbikses, tiiiiik nepierasti...
Kaut gan pagaidām vēl neprasās ne zābaki, ne siltās drēbes. Pagaidām šķiet ir ideāls laiks plašķiem un ādenēm. Šodien pirmo reizi uzvilku zeķbikses, tiiiiik nepierasti...
Šis kā par mani. Tik dīvaini ar zeķubiksēm, ka šobrīd 50:50, vai saņemšos tās uzvilkt vēlreiz, pēc pāris h izejot no mājas. :-D Esmu labi norūdījusies, pavisam nesen uzvilku pa ilgiem laikiem slēgtus apavus, mēteļiem vēl vismaz mēnesi noteikti neķeršos klāt, pie svārkiem/kleitām vilkšu "ādas" jaku. Pie legingveidīgām biksēm vilkšu šo:
Apbrīnoju nesalīgos cilvēkus, jo, ja es izietu no mājas plikām kājām, uzreiz nonāktu slimnīcā. -- Šorīt vilku rudens īsos zābaciņus un rudens plašķi, bet bija par aukstu. Jāmeklē siltāka virsjaka.
Es šodien vilku uz darbu kostīmsvārkus, džemperīti, ādenieci, botiljontipa zābakus. Braucu ar auto, tāpēc nesala. Bet šobrīd meklēju zābakus ar apaļu purngalu un stabilu klučveidīgo papēdi paaugstu, bez platformām takā tagad pilni veikali, tie kabloki nepatīk.