Biju Marrakesh un Essaouira. Es arii esmu pieradusi pie uzbaaziibas, jo esmu saliidzinosi daudz kur celojusi, bet sis bija pilniigi cits liimenis...
Aazijaa cilveeki ir ljoti tendeeti uz costumer service, taadeelj cilveeki, lai arii ir uzbaaziigi, ir vismaz pieklaajiigi. Marokaa tie cilveeki bija tik ljoti agresiivi... Ja neiedosi kapeicinju vai iedosi "par maz", izlamaas tevi taa, ka maz neliksies!! :-D
Bija taa, ka vinji tev staigaa pakalj - tipa, raada celju, un pat ja tu vinjiem pasaki, ka tev vinju "pakalpojumi" nav vajadziigi, vienalga velkas tev pakalj.. Un ja iedod vinjiem paaris eiro, tas vinjiem ir daudz par maz... Lamaa tevi tik un taa, ka par maz iedevi un cik vinjs daudz tavaa labaa izdariijis.. :-D (t)
Plus veel taa ir musulmanju valsts ar visaam no taa izrietosajaam sekaam...
Un, ja gribi kaut mazaako komfortu, viss uzreiz ljoti, ljoti sadaardzinaas. Var protams paeest ljoti leeti vieteejaas kafejniicaas, bet tur viss taads netiirs un noplucis + ubagi tev visu laiku apkaart.. Ja gribi kaut ko pieklaajiigu, tad cenas uzreiz ir 4x daargaakas.. Nav tur taada zelta viduscelja...