Ar tām sievietēm politikā ir interesanti .Pirms nokļūšanas politikā sievietes želojas par vīriešiem ,kas uzurpējuši varu ,izveidojuši savus noteikumus un apbižo nabaga sievietes un vispār pataisijuši politiku par netīru lietu.Kad sieviete nokļust politikā ,viņa nevis sāk mainīt un uzlabot politikas vidi ,bet pārņem jau vīriešu izveidotos noteikumus.Melīgums,savas intereses un citas sliktas īpašibas piemīt gan vīriešiem gan sievietēm .Latvijas politikā bija un ir pietiekami daudz sieviešu ,bet man grūti nosaukti kādu patieši izcilu.Žēl ,bet iespējams ,ka izcilās ,tāpat kā izcili vīrieši nemaz negrib iet politikā.Politikā nav jābūt sievietēm ,vīriešiem bet gan personībām ,kas spēj pārliecināt vēlētājus un vēlas uzlabot valsti. Savukārt sieviešu kvotas politikā ,kas tagad ir populārs temas ārzemēs ,ir prasts,manipulatīvs varas iegūša veids blāvām ,neizteiksmīgām ,bet varaskārām sievietēm -ķipa '' hei ,es gribu būt politikā ,bet esmu tik neizteiksmīga un dumja ,ka par mani neviens nebalsos ,tāpēc dodiem man vietu politikā tikai tāpēc ,ka esmu sieviete,bez jēbkādas konkurences''.