Padoms?

Reitings 222
Reģ: 10.08.2012
Sveikas!
Vēlējos uzzināt ko jūs darītu tādā situācijā.Vēlējos saprast vai man ar kādu sakrīt viedoklis un rīcibas plāns. Mēģināšu īsi.
Šovasar iepazinos ar vīrieti. Strādājam vienā ēkā, bet ne darba vietā.Viņš sāka mani sveicināt, uzsmaidīt,nest šokolādes.Būdama brīva (nesen) sev neko neliedzu.Nodomāju,šī ir mana iespēja (pirmā pieredze) bez saistībām kko pasākt. Iedevu savu nr. (ko nekad nedodu nevienam nepazīstamam cilvēkam).Sākās intīma rakstura sarakstes utt. Un protams tas aizgāja līdz “gultai”.Nu lūk,pēc tam uzzināju,ka viñš ir attiecībās. Esmu liela,sapratu,ka esmu sexam,bet neapstājos. Tgd,protams,ja varētu atgriezt laiku atpakaļ,ieslēgt savu mūžīgo “ņedatrošku” un nerīkotos tā...eeh,kas noticis-noticis,samīlējusies neesmu un netaisos.Žēl tik tās meitenes...Jo izrādās,ka viņš guļ arī ar manu kolēģi...(protams,es savai kolēģei neteicu,ka viņš mani arī dabūja).Un paralēli viņš raksta manas draudzenes darba kolēģei,kura strādā vietējā restorāniņā (uz kuru viņš nāk ar savu oficiālo draudzeni ēst...)nu c’mon!!!
Tātad, viņš nezin,ka es visu zinu. Negriezīšu sev vēnas:D
bet,kā man tgd rīkoties?ko man tgd teikt?Ko atbildēt,kad viņš rakstīs? Un rīt es iešu uz darbu,kur viņš noteikti būs...
...drīz viņš pārcelsies uz galvas pilsētu.Tā kā,meitenes,uzmanaties...
05.09.2018 11:57 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Nu kā, erudīcijas spējas - zināt ko un kā kam pateikt, lai tavs viedoklis uzvarētu, bet attieksme pret dzīvi - pofigistiski skrupuloza (l) Par tavu psiholoģisko portretu labāk nerunāšu, šī tiešām nav īstā tēma un vieta, kur to izklāstīt :-)
09.09.2018 20:52 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
zināt ko un kā kam pateikt, lai tavs viedoklis uzvarētu
Estupendo, nav grūti atrast, ko un kā pateikt pretī vienpusīgam, netaisnīgam viedoklim, faktiski spriedumam, nosodījumam, jebkurai diskriminācijas formai utt., jo tie jau pasaka priekšā savas vājās vietas, tie savā būtībā jau ir vāji savas vienpusīgās dabas dēļ. Pārējais ir prakses un laika jautājums, lai vienpusīgu viedokli atpazītu un, jā, sakautu.
+ kāpēc Tu saki 'mans viedoklis'? Tā ir ideja, kuru pārstāvu ne tikai es, bet arī citi mani domubiedri - neesmu un nekad nebūšu galīgi viena ar savu viedokli; turklāt par to vēl svarīgāks jautājums ir - nu, vismaz man noteikti - vai mans pārstāvētais viedoklis nav aizspriedumains, vienpusīgs vai citādi netaisnīgs.
.
'pofigistiski skrupuloza attieksme' - kas tas tāds? Ja nav skaidrojuma, tad vismaz piemēru iedod, kur tas, Tavuprāt, izpaužas, tad vismaz būs saprotamāks, ko esi ar to domājis.
09.09.2018 21:45 |

Reitings 209
Reģ: 15.07.2018
nerātnā,
nu ko tu te dari atkal? Jēz maria!
09.09.2018 22:11 |

Reitings 491
kāpēc Tu saki 'mans viedoklis'?

Nu es runāju šī foruma kontekstā, ne vispārīgi. Un šeit tavs viedoklis ir unikāls, gribās tev to atzīt vai nē.
'pofigistiski skrupuloza attieksme' - kas tas tāds?

Tas izpaužas viedokļu apmaiņā, kad it kā apgalvojums tiek apstrīdēts ar dažādiem šķietami bezjēdzīgiem frazeoloģismiem un vārdu iestarpinājumiem, tajā pašā laikā tos cītīgi lasot, ir iespējams saskatīt konkrētu pretargumenta virzību izteiktā apgalvojuma pamatotam apstrīdējumam konsekventi un pēc būtības. Vot, tā.
09.09.2018 22:28 |

Reitings 4218
šeit tavs viedoklis ir unikāls
Estupendo, nav unikāls viedoklis ne šajā forumā, ne arī ārpus tā, jo nav jābūt vienādiem kā alvas zaldātiņiem, lai kopīgi priecātos par vienu un to pašu ideju/notikumu/lietu.
Tas izpaužas viedokļu apmaiņā, kad it kā apgalvojums tiek apstrīdēts ar dažādiem šķietami bezjēdzīgiem frazeoloģismiem un vārdu iestarpinājumiem, tajā pašā laikā tos cītīgi lasot, ir iespējams saskatīt konkrētu pretargumenta virzību izteiktā apgalvojuma pamatotam apstrīdējumam konsekventi un pēc būtības.
^ tas ir apraksts konkrētam argumentēšanas stilam, kam ar attieksmi ir netiešs sakars, jo svarīgi, kādam nolūkam izmanto viedokļa apstrīdēšanas paņēmienus.
10.09.2018 01:20 |

Reitings 491
jo svarīgi, kādam nolūkam izmanto viedokļa apstrīdēšanas paņēmienus.

Kādam nolūkam tu izmanto viedokļa apstrīdēšanas paņēmienus šajā forumā? Un vai to var kaut kur iemācīties, vai tas ir dabas dots talants?
10.09.2018 01:50 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
10.09.2018 12:02 |

Reitings 803
Reģ: 21.09.2015
nu ne tur :-D:-D:-D
zaje**l tā ielogošanās problēma!
10.09.2018 12:03 |

Reitings 406
Reģ: 29.06.2017
dreambig:-D:-D:-D
10.09.2018 12:46 |

Reitings 174
Reģ: 15.08.2018
zaje**l tā ielogošanās problēma!

Vienmēr esmu domājusi - nu kā var gadīties citā diskusijā trāpīt? Mazliet vajag izskaidrojumu ;-)
10.09.2018 12:49 |

Reitings 340
Reģ: 24.07.2018
Latviete_V
Var, var tā būt. Ielogojoties, dažreiz pārlec. ;)
10.09.2018 13:11 |

Reitings 4218
Estupendo, viedokļa apstrīdēšanas paņēmienus izmantoju, lai veidotu savu viedokli un atpazītu un argumentētu vienpusīgam, aizspriedumainam un netaisnīgam viedoklim. To, ja ir galva uz pleciem, pie attiecīgajiem apstākļiem var iemācīties, pieņemu, jebkurš.
10.09.2018 18:24 |

Reitings 1445
Reģ: 26.09.2017
Dàmas,nelieciet sūtīt anonīmo vēstuli. Bet ja tomēr sūti,tad ar pamstotiem faktiem un pierādījumiem. Citādi meitene sajuks prātā,jo tas puisis dievosies ka neko nezina. Faktus mīļā,faktus un pierādījumus. Tikkai tad tu varēsi viņai tā pa īstam palīdzēt.
14.09.2018 09:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits