PārsliņaJa Tu par manu tekstu, tad es tur nenoliku nevienu vidējo latvieti. Tā ir fakta konstatēšana. Mēs tādi esam un viss. Mēs necīnāmies par savām tiesībām. Mēs neesam karstasinīgie dienvidnieki. Mēs tā darām, izlasām visu ļauno, paburkšķam un metam mieru. Gaidām nākamo.
cik daudz partiju programmas esat izlasījušas, lai varētu izvēlēties savu sarakstu?
Njā. Pretjautājums, cik daudz visu iepriekšējo vēlēšanu partiju programmu punkti ir piepildīti tām partijām, kas bija pie šprices? Lasīt jau var. Otrkārt. Lielākā daļa punktu ir sastādīti ar formu darīsim, veicināsim, panāksim. Paiet četri gadi, copy paste, pamaina dažus vārdus un punktus atbilstoši tendencēm - un - voilā darīsim, veicināsim, panāksim....4 gadi bik pazuda, bet nu gan visu sāksim darīt :)
Es tik daudz labu lietu redzu sev apkārt, šajā valstī.
Nejauc politiku ar visu labo, kas ir valstī. Es arī ļoti daudz laba redzu.
toties pilnīgi visās valstīs izveicīgākie nepaliek zaudetājos, kamēr čīkstētāji cieš, emigrē un ievēl tādus Kaimiņus.
Pilnīgi visās valstīs būs izveicīgākie, kas nekad nepaliks zaudētājos un pilnīgi visās valstīs būs mazāk izveicīgi vai sliņķi un čīkstētāji, kas darīs melno darbu un pelnīs atbilstošai savai valstij mazās algas. Bet valsts pārziņā ir politika, lai novērstu emigrāciju, lai panāktu godīgu nodokļu politiku, lai pareizi saimniekotu, lai cilvēki sāktu ticēt, ka valsts - tas ir viņš pats. Pagaidām šī arī ir galvenā problēma mūsu valstī, neskatoties uz to, ka mums ir ļoti daudz kā skaista un laba.
Ja mēs sāksim mērīt cilvēkos, kas paši vainīgi, ka par pārdevēju jāstrādā, tad beigās Latvijā vispār nebūs cilvēku un Tev pašai, meitenei ar pāris maģistriem un bakalauriem un simtiem semināru pār plecu, būs jāsēž kasē, lai vēl kāds izveicīgāks par Tevi nopirktu no Tevi banānus, ko pabarot savus izredzētos mājās. Līdz mirklim, kamēr Tu pati aizbrauksi uz Īriju, sēdēt vagā blakus tai meitenei, ko noniecināji, kā neizveicīgu cilvēku.