Vai visi vīrieši krāpj?

Reitings 22
Reģ: 24.06.2015
Jautājums pavisam vienkāršs - kā jums šķiet, vai tiešām visi vīrieši reiz krāpj savas sievietes?
Un iemesli dažādi - alkohola reibums, uzbudinājums, nesaskaņas attiecībās utt?
30.08.2018 13:03 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Sanāk, ka vīrietim plāns "A" ir sava nauda, nodrošinājums utt., un sieviete ir plāns "B" ja nu ar naudu nepietiek, bet neko nevarošajai sievietei, kā vienmēr jāpaļaujas uz vīrieti, jeb plānu "A", kurš gan jau nokrāps un paralēli jāštuko plāns "B"?
30.08.2018 16:40 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Sanāk, ka vīrietim plāns "A" ir sava nauda, nodrošinājums utt., un sieviete ir plāns "B" ja nu ar naudu nepietiek, bet neko nevarošajai sievietei, kā vienmēr jāpaļaujas uz vīrieti, jeb plānu "A", kurš gan jau nokrāps un paralēli jāštuko plāns "B"?

Nu pa lielam tā arī sanāk, vīrietim tā vai tā sanāk daudz vairāk tērēties, ja ir sieviete. Bet vispār jau nav saprotamas šīs te bažas un plānu B, C, D kalšana, tāda sajūta, ka šādi domājošas sievietes dzīvo no rokas mutē, pašām finanses nekādas neieplūst (vai arī teikšana pār tām nav nekāda), ka kraha gadījumā bez maz vai uz ielas jāiet. Es nevaru iedomāties pat teorētiski tādu situāciju, ja sieviete nāk no normālas ģimenes, tad vismaz ģimenes māja/dzīvoklis, kur atgriezties, taču būs, kā arī iekrāt pāris tūkstošus mūsdienās normālam cilvēkam vispār ir pusgada jautājums.
30.08.2018 17:00 |

10 gadi
Reitings 350
Reģ: 26.05.2013
Nu pa lielam tā arī sanāk, vīrietim tā vai tā sanāk daudz vairāk tērēties, ja ir sieviete

tieši kā? TIKAI tad, ja viņš pats grib pirkt dāvanas, visu izmaksāt utt, kurš viņam to liek? Ja nepatīk, tad var meklēt sievieti, kura pati prot par sevi samaksāt.
kā arī iekrāt pāris tūkstošus mūsdienās normālam cilvēkam vispār ir pusgada jautājums.

hmm, pāris tas ir.. 2? Nu, nedomāju, ka katram normālam cilvēkam tā sanāk iekrāt
30.08.2018 17:11 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Es domāju, ka pie attiecīgiem apstākļiem krāpj pat tie, kuri šķituši visuzticīgākie cilvēki pasaulē. Pati paziņu lokā redzu nu vismaz trīs tādus pārus, kur feisbukā kopbildes, statuss, apmeklē pasākumus un izskatās saticīgi, mīloši, bet vīrietis piekopj sānsoļus.
30.08.2018 17:16 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
tieši kā? TIKAI tad, ja viņš pats grib pirkt dāvanas, visu izmaksāt utt, kurš viņam to liek? Ja nepatīk, tad var meklēt sievieti, kura pati prot par sevi samaksāt.

Nu tāpat taču dažādus pasākumus jāapmeklē, tā pati izmaksāšana, ja to visu nedarīs, kas tās par attiecībām. Bet tā ir arī vīriešu izvēle, būt kopā ar kādu vai nē, tāpēc domāju diskusijas te liekas.
hmm, pāris tas ir.. 2? Nu, nedomāju, ka katram normālam cilvēkam tā sanāk iekrāt

Ja ļoti gribās tādu dzīvesveidu, bet par spīti lielai gribēšanai nevar, nu tad tomēr cilvēks nav diez ko spējīgs un attiecīgi arī paškritiski sevi jāizvērtē un jārēķinās ar sekām kādā smagā dzīves brīdī.
30.08.2018 17:19 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Plāns B un C izklausās šausmīgi.

Neesmu es tāda es neliete, nu vismaz ne tik traki.:-D Tās ir alternatīvas "drošības spilvens" un, nē, tie nav cilvēku kārtas,ar to ir domāts gan materiālais, gan turpmākās dzīves plānojums:-D
Es visu līdz šim esmu pļānojusi un darījusi tā, joprojām turpinu, tā lai otrs ir tik daudz plāna , kamēr tas neietkmē manu kopējo ainu. Es neesmu tā ,kura ies uzupurēties vai uzņemties baigās saiatības pret otru.:-D
Nu pa lielam tā arī sanāk, vīrietim tā vai tā sanāk daudz vairāk tērēties, ja ir sieviete.

Ar mani tā nav.:-D Drīzāk tieši pretēji, es otram nesēžu uz kakla ,neko nedīcu, esmu pati par sevi.
30.08.2018 19:43 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Es uzskatu, ka vīrieši krāpj tikai, tāpēc, ka kaut kas seksuālajā dzīvē trūkst, jo ja viņam būtu viss mājās, tad nebūtu doma par seksu ar citu sievieti.

Muļķības, krāpšanai var būt 101 iemesls, ir arī tādi, kam būs ideālākā sieviete blakus, bet tāpat laidīs pa kreisi un tā sieviete var kaut sarkano paklāju tam vecim izklāt, savu dabu viņš nemainīs.
Bet es gribu ticēt ka visi tomēr nekrāpj :D
30.08.2018 19:54 |

Reitings 114
Reģ: 30.03.2018
Nē, visi vīrieši tā nedara. Ļoti maz ir tādu, kas krāpj sporta pēc, parasti tas neatrisinātu attiecību problēmu dēļ. Lielākā daļa vīriešu labās attiecībās sievu nekrāptu, tāpēc nav iemesla pirms laika uztraukties. Un tad vēl ir tie, kas izbauda, ka sieva krāpj viņus - tāds arī sievu nekrāps! :)
30.08.2018 19:56 |

Reitings 813
Reģ: 16.04.2018
Ļoti maz ir tādu, kas krāpj sporta pēc, parasti tas neatrisinātu attiecību problēmu dēļ. Lielākā daļa vīriešu labās attiecībās sievu nekrāptu, tāpēc nav iemesla pirms laika uztraukties.

:-D
30.08.2018 19:56 |

Reitings 406
Reģ: 29.06.2017
Neuzskatu plānu B par neko šausmīgu. Pati arī noteikti, attiecībās esot, būtu izdomājusi plānu B, jo būsim godīgi - ne vienmēr attiecības ir mūžīgas, tāpēc labi, ja ir rezerves plāns, ko darīt, ja izšķiras. Jo dzīvojot divatā, piemēram, ir vieglāk segt dzīvošanas izdevumus, kaut vai to pašu īres maksu. Ne visi, dzīvojot vieni, var segt savus dzīvošanas izdevumus, īpaši ja saņem ne visai lielu algu.
Par tēmu runājot, nedomāju, ka visi krāpj. Jā, sabiedrībā tiek izcelti ne tie labākie piemēri, bet ir daudz attiecību, kur par krāpšanu nedomā ne viens, ne otrs partneris. Ir daļa cilvēki, kuriem ir vieglāk vai grūtāk padoties kārdinājumam, bet noteikti ir cilvēki, kuri nekrāpj. Esmu optimiste.:-D
30.08.2018 21:55 |

10 gadi
Reitings 1319
Reģ: 30.06.2013
Atgādina to krievu estrādes zvaigžņu pāri dziedošo, kuri ni malas izskatījās ideāls pāris, bet izrādās ka vīrietis šo krāpis ar desmitiem sieviešu, gan ar viņas draudzenēm, no paša attiecību sākuma, gan drūtniecības laikā, gan pēc dzemdībām :D saka, ka prātā neienāca, esot bijusi tiešām laimīga un jutusies ļoti mīlēta. Nu gan šķiras.
Mans viedoklis, ka vecis pats sevī iemīlējies, tādēļ nevar noturēt bikses kājās. Cerams nu būs mācību guvis, kad vairs meita ikdienā blakus nebūs :)
30.08.2018 22:06 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Es tomer domaju, ka liela looooti liela dalja krapj un vai ir krapusi savu otro pusiti. Apgrozos normala sabiedriba, bet aiz laimigiem pariem utt zinu, ka ir krapusi vai ari man pasai centusies piebraukt aiznemti viriesi, draudzenes pasiem skaistas... nedomaju gan, ka kaut kadu problemu un citu fignu delj krapj, ari tapec, bet liela dalja nokrapj, jo rodas izdeviba. Zinu vienu virieti, kurs krapj savu sievieti, saka, ka ar sievu ir labakais sekss ka ar jebkuro citu, bet krapj nu jo grib un var. Vispar abi dzimumi krapj, man skiet ir loti maz procents, kuri notiekti nekad nekraps. Vienkarsi loti labi to noslepj no otras pusites, tad nu katra jau tic, ka mani jau ne. Un jo vairak patik skraidit ar draugiem, pavadit laiku bez savas otras pusites, luret rinki un siekalu tecinat, jo lielaks krapejs, pec pieredzes spriezu
30.08.2018 22:58 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Tas, ko saka sabiedrībā pazīstami cilvēki, arī par to pašu krāpšanas tēmu, ir jādala ar divi. Daudziem jau jānotur sava reputācija - it īpaši, ja šie cilvēki sevi pozicionē kā skandalozas personības... Par tēmu runājot - nē, ne visi vīrieši krāpj. Manuprāt, ja attiecībās viss ir kārtībā, kaut ko meklēt ārpusē nav vajadzības nevienai no pusēm. Nu, ja neskaita tos cilvēkus, kuriem ir izteikti liels libido un otrā puse nevar un negrib tik daudz - bet tur nav runa par attiecībām kopumā, bet tieši par libido... No trešās puses, atšķiras uzskati par to, kas ir krāpšana. Citam varbūt, piemēram, pabučošanās ar kolēģi kaut kādā darba dzerstiņā, pēc tam tēlojot, ka neko neatceras, nav nekāda krāpšana. Ja tā atklātāk parunā ar cilvēkiem, tad kādi tik uzskati neatklājas - un ne tikai vīriešiem, bet arī sievietēm. Tā ka jautājums ir diezgan diskutabls. :)
31.08.2018 01:22 |

Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
Tie, kas ir lieliski un mīloši tēvi, vīri un ģimenes cilvēki (tāpat arī lieliskas uun mīlošas mātes, sievas, sievietes...), necentīsies publiski par visām varītēm pierādīt savu taisnību. Viņi ir laimīgi savās attiecībās, ir aizņemti ar savām otrajām pusītēm, bērniem un ģimenes dzīvi un viņiem nav nepieciešams skriet publiski sniegt intervijas un censties pierādīt, ka viņu dzīvesveids ir normāls un var mierīgi dzīvot ar vienu partneri un būt laimīgi.
Savukārt, tie kas krāpj, jūt vajadzību sevi nemitīgi attaisnot, publiski runājot par to, cik tas viss ir normāli, labi un pareizi.
31.08.2018 08:15 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Tie, kas ir lieliski un mīloši tēvi, vīri un ģimenes cilvēki (tāpat arī lieliskas uun mīlošas mātes, sievas, sievietes...), necentīsies publiski par visām varītēm pierādīt savu taisnību. Viņi ir laimīgi savās attiecībās, ir aizņemti ar savām otrajām pusītēm, bērniem un ģimenes dzīvi un viņiem nav nepieciešams skriet publiski sniegt intervijas un censties pierādīt, ka viņu dzīvesveids ir normāls un var mierīgi dzīvot ar vienu partneri un būt laimīgi.

+++
Es ticu tam, jā. Ja es varu būt uzticīga, ticu, ka arī otrs tāds var būt. Naivi? Varbūt!
31.08.2018 08:21 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Visi noteikti nekrāpj.
Iemesli ir daudz un dažādi kāpēc tā var notikt. Kaut kāda sakarība ir ar attiecību krīžu periodiem.
Arī pie gandrīz ideālām attiecībām tā var būt, kad no malas tas izskatās pilnīgi nesaprotami. Tas ir atkarīgs, no audzināšanas, draugu ietekmes, augsta testosterona, spēcīga libido, ego uzskatiem, piedzīvojumu meklēšanas.
Kāpēc šādi vīrieši veido attiecības, nevis brīvi skraida apkārt.
Vēlme pēc attiecībām, ģimenes un pēcnācējiem daudziem ir tik pat spēcīga.
Arī sievietes ( kuras ir attiecībās ) krāpj. Mazāk nekā vīrieši, bet tas ir fakts.
Tikai viņām pat anonīmā forumā nebūtu drosmes to pateikt.
31.08.2018 09:57 |

Reitings 14
Reģ: 29.08.2018
Ne visi vīrieši krāpj, vecāki ilgi ir laulībā un nekas tāds nav bijis,bet es domāju,ka tas ir tāpēc,ka abi stingri pieturās pie kristietības. :-)
Par manām attiecībām runājot, viņš ir krāpis mani un pēc kāda laika es viņu. Par iemesliem viņš nespēja izturēt nesaskaņas mūsu starpā, es nespēju izturēt to sajūtu,ka esmu krāpta un tā nu sanāca,ka uzradās kāds cits.
Bet es par krāpšanu uzskatu jau jūsmošanu par citu, sarakstes,tikšanos aiz muguras. :-)
31.08.2018 10:13 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Diemžēl arī es esmu sapratusi, ka pie attiecīgiem apstākļiem nokrāptu lielākā daļa. Te jau pa lielam viss ir izskaidrots, es arī esmu redzējusi kā krāpj visdažādākie vīrieši, gan super kārtīgie, klusie, kautrīgie, gan tādi, kuriem pēc loģikas laika tam neatliktu, jo sieviete "zina" katru soli, gan tie, kas no malas izskatās, ka ir ideāls pāris ar savu sievieti, gan tie, kam sieviete ir šķietami ārpus viņa līgas un vajadzētu priecāties par tādu, īsāk sakot skumji, bet nu ļoti daudz laika ikdienā pavadu starp vīriešiem un nu jā, vilšanās. :D
31.08.2018 10:21 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Spriežu pēc sevis - es nekad nekrāpšu, mani pilnīgi un galīgi neinteresē sekss bez mīlestības, varu gadiem iztikt :D ticu, ka neesmu tāda vienīgā :D bet liela daļa krāpj gan, tas tiesa.
31.08.2018 11:38 |

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
"Protams, ka visi vīrieši krāpj bez izņēmuma, jo vienkārši ir cūkas". Nesaprotu, vai tiešām dzīvojam tik dezinformētā laikmetā, kad vadāmies pēc pieņēmumiem un baumām.
Neesmu ne reizi krāpis, bet mani gan un attaisnojums bija, jo domāja, ka "visi vīrieši staigā pa kreisi un draudzene to apstiptiprinājusi". :D
Cilvēki ir dažādi, protams, ka mūsu DNS ir saglabājušies dzīvnieciskie instikti, bet gudrākie indivīdi pēc tiem vien nevadās un izmanto to galvu, kas ir uz pleciem. Nejau visi vīrieši katru minūti domā par seksu un kā iekarot katru skaistāko pretimnācēju, kolēģi, paziņu.
31.08.2018 14:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits