SARKASMS
VĪRIEŠU DZIMTE VIENSKAITLIS
1
Ass, dzēlīgs izsmiekls.
sarkasms - ļauns, dzēlīgs izsmiekls, kā pamatā parasti ir vilšanās, sašutums, nicinājums.
Čau!tiesam sis ir sarkasms?:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O
Iesakiet, lūdzu, pēc pieredzes, kurp lai dodas romantiskā weekendā Lietuvas teritorijā ? Kāda konkrēta forša viesnīca varbūt ir padomā, kas jums nelika vilties, vai foršs SPA? Plāns uz vienu, divām dienām aizšaut uzēst cepelīnus (tādēļ šoreiz diemžēl neder Pērnava vai Tallina), kaut ko interesantu aplūkot un vienkārši atpūsties.
Lietuvas teritorijā ? Kāda konkrēta forša viesnīca varbūt ir padomā, kas jums nelika vilties, vai foršs SPA? Plāns uz vienu, divām dienām aizšaut uzēst cepelīnus (tādēļ šoreiz diemžēl neder Pērnava vai Tallina),tatad ka zinam abas pilseta satrodas igaunija, un ne es te sarkasmu vispar nesaskatu.
Es teiktu, ka meiča vienkārši saputrojusies, nav tur ne sarkasma, ne ironijas.:-O:-O Nu ka var sajukt sita kaiminu valstis? Tacu atomata zinam ka Tallina ir igaunijas galvaspilseta un Pernava vasaras galvaspisleta igaunija,s un Vilna ir lietuvas galvaspilseta kur Užupes republika var dabut gardakos cepelinus.:-D
e arī nav. Par ko cepiens?Dāŗta viena tema minejja kas ta esot ironija...nu gribeju zinat visiem ta liekas.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Es arī šo tekstu sapratu tā, ka Igaunija neder.nu ja grib uz Lietuvu logiski ka ne igaunija ne krievija nederes...:-D:-D:-D