Ir pagājis tieši pusgads, kopš izšķīros ar savu draugu un nav pagājusi neviena diena, kad nedomātu par viņu. Joprojām sāpes ir. Pati sāku jukt prātā vai vispār tas ir normāli, ka pusgada laikā nav bijusi diena, kad par viņu nedomātu.
-
Bet! Manā situācijā arī bija viss puslīdz labi, tikai dažubrīd neapmierināja viņa uzvedība, attieksme, vārdi un viņš nebija gatavs darīt absolūti neko, lai to mainītu vai vismaz censtos to nedarīt. Starpcitu, es vairākas reizes biju iniciatore attiecību pārtraukšanai, bet parasti pēc kādām 2 dienām nācu pie attausmas - a varbūt es to varu paciest, a varbūt viņš mainīsies. Bet nekas nemainījās un es nebiju ar viņu laimīga. Un pienāca kārtējā mana šķiršanās iniciatīva, ko pēc tam atkal nožēloju, bet bija par vēlu - viņš pateica pēdējo vārdu. Un tad gan man likās, ka man ir izrauta sirds. Bija pagājuši kādi 2-3 mēneši, līdz man draudzene uzrakstīja vienu gudru lietu "Tu jau negribēji no tā cilvēka šķirties, Tu gribēji lai viņš mainās" - un tā arī bija.
-
Ko es gribu ar to pateikt? Sākumā būs ļoti grūti, jo viss piedzīvotais, atmiņas, vietas visu laiku Tavam prātam traucēs. Kā Tu pati raksti Jums bija "sirsnīgas sarunas" , un tas Tev viss kādu laiku pietrūks. Un tas ir pilnībā normāli. Un kā TimeToDream teica "šajā gadījumā attiecībām kādreiz vienalga pienāktu gals, jo tu nejustos īsti laimīga" - tā arī būtu. Labāk ātrāk, nekā pavelc to laiku ilgāk un savairo vēl vairāk atmiņas.
-
Es tiešām gribu ticēt teicienam, ka "laiks dziedē rētas", bet manā gadījumā tas laiks ir diezgan ievilcies.