Pasadena,
Cik esmu domājusi par to, tad man jēdzīgs būtu tas, kas sniedz man prieku un labsajūtu. Strādāšana, lai kādā tās izpausmē (ja es teikšu par algotu darbu, tad man var kāds pateikt, lai veidoju savu uzņēmumu, bet es redzu citu pieredzi, ka savs uzņēmums prasa tikpat daudz nervu vai pat vairāk), traucē dzīvot tā, lai pašai prieks, darbs ieliek rāmjos. Ir labi, ja patīk savs darbs - man patīk, bet nepatīk celties 8 no rīta un sēdēt līdz 17. Es varētu meklēt darbu ar citu strādāšanas grafiku, bet tādi darbi nemētājas apkārt. Bez darba nav naudas, bez naudas nav komforts.
Es neredzu jēgu dzemdēt bērnus, jo tas ir darbs - audzināt, vēl pie tam tiešām nezini, kas beigu galā pieaugs.
Es neredzu jēgu novecot, jo, novecojot, neizbēgāmi pievienojas vārgums un slimības.
Es tā varētu turpināt un turpināt par bez maz vai katru dzīves detaļu, kaut vai ēst gatavošanu (tajā diskusijā par ēst gatavošanu teicu, ka neredzu jēgu pielikt pūles tam). Un nē, es netroļļoju, man vienkārši ir depresija, lai cik tas kādam smieklīgi neizskatītos, es nekam neredzu jēgu, bet dzīvoju automātiski, jo tā vajag, lai nesāpinātu sev tuvos. (t)
Varbūt man nevajadzēja šo visu rakstīt, jo noteikti kādam tas šķitīs uzjautrinoši, bet man nav kauns par savām domām.