Gatavoju katru dienu, brīvdienās - visas 3 ēdienreizes. Gatavoju arī tad, kad 2 gadus dzīvoju viena. Man ļoti patīk gatavot, tā ir mana atslēgšanās no darba problēmām, tāda kā meditācija. Ikdienā, protams, neko sarežģītu - kādus salātus vai auksto zupu.
Es nevarētu visu laiku pārtikt no jau gatava ēdiena, ko piedāvā lielveikali un ēdināšanas iestādes par pieņemamu cenu - man tas ēdiens šķiet neveselīgs. Paēst reizi nedēļā Gan Bei ir OK, bet, ēdod katru dienu, gremošanas sistēma protestē. Man patīk kontrolēt, ko es ēdu. Tādu līdzekļu, lai 2 cilvēkiem katru dienu ieturētu 2 maltītes restorānos kā "3 Pavāri" vai "Bibliotēka Nr.1" man nav.