Pretējais dzimums

Reitings 586
Reģ: 03.04.2018
Vai jūs varētu:
- iemīlēt kādu no saviem pretējā dzimuma (platoniskajiem) draugiem?
- vai pārgulēt ar viņu?
09.07.2018 17:05 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Ja kā tikai draugs, kurš tiešām nepatīk pretējā dzimuma nozīmē, tad diez vai. Ja tāds, ko turētu tuvumā katram gadījumam, tad šķīsta draudzība jau tā gluži nesanāk.
09.07.2018 22:37 |

Reitings 1937
Reģ: 18.05.2016
Jaskatas cik tuvs draugs, man nav loti tuvu viriesu dzimuma draugu, drizak draugu grupa ar abiem dzimumiem. Ne ar vienu no viriesiem netiekos divata. Taka esmu preceta, neko negribetu ne veidot ne ari guletu. Bet ja butu briva, pargulet, ja, varetu, ja ir fiziski pievilcigs, par attiecibam jaskatas
09.07.2018 22:48 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Es laikam būšu starp tiem 5% kas varētu. Kāpēc gan neizveidot attiecības ar labu draugu?

Sievietēm caurmērā ir cita psiholoģija, ja viņas iekļauj čali friend zonā, tad tāds viņš tur arī paliks, izstiepies vai saraujies. Ne par velti par to ir izveidotas daudzas filmas un pat speciāla dziesma, kas tiek pasniegta tieši no sieviešu puses https://www.youtube.com/watch?v=CY8E6N5Nzec
09.07.2018 23:15 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Nē, nevarētu.
09.07.2018 23:34 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
Rodas jauns jautājums meitenēm, bet īpaši Sadie - tad Jūs savus draugus izvēlaties tā, lai viņi liekas pašām nepievilcīgi? Pievilcīgos draugu lokā neņemiet? Ja es ar Jums esmu draugs, tad nozīmē, ka Jūsu acīs esmu neglīts? :-D
09.07.2018 23:44 |

Reitings 224
Reģ: 04.05.2018
Fiestar, oi, nē, ne tā! :D Par saviem draugiem-vīriešiem varu teikt tikai visu to labāko. Vēl jo vairāk - tik brīnišķīgus, fantastiskus, lieliskus vīriešus kā viņi, varētu novēlēt satikt katrai sievietei! Šie vīrieši ir tiešām lieliski - ne tikai rakstura, bet arī izskata ziņā. Viens ieņem ugunsdzēsēja profesiju, vēl cits darbojas armijā. Respektīvi, daudzu sieviešu sapnis. Līdz ar to, esmu bieī aizdomājusies - kāpēc gan es mūžīgi izvēlos ne tos vīriešus (krāpējus, meļus, sliktos zēnus), bet draugu zonā atstāju tādus ar kuriem kopā jebkura sieviete varētu justies laimīga un mīlēta!? Atbilde: jo problēma ir ne viņos, bet manī. Manas acis zibēs, ieraugot čali ādas jakā un uz motocikla. Vai arī sirds iepukstēsies straujāk redzot notetovētu vīrieti, kurš, acīm mirdzot, uzsmaidīs katrai garāmgājējai, lēni iemalkojot malku viskija un ievelkot kārtējo cigarešu dūmu. Jā, beigu beigās, es vienmēr esmu tā, kura paliek ar salauztu sirdi, jo izvēlos ne tos vīriešus, taču tāda nu es esmu - es vienmēr izvēlēšos tos bīstamos, nepareizos, kamēr uzticīgie, patīkamie, jaukie vīrieši tā arī paliks draugu zonā. Ne tāpēc, ka būtu sliktāki, bet tāpēc, ka tāda esmu es pati...
09.07.2018 23:52 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
Sadie Šitais tas bieži novērotais sievietes instinkts, ka domā "es viņu savedīšu kārtībā". Zin kāds sievietes nopelns, ja čalis takā pulvermuca pa pasauli - neparedzams, traks -, bet ienāk tā īstā sieviete dzīvē, kas notur viņu grožos, padara par īstu vīru. Ne pa velti cietumniekiem ir daudz vairāk apmeklētāju kā varētu šķist. Visas kūst tādu pasaku dzirdot :-D Lai jau veicas kādu savaldzināt tā, ka radziņi pazūd. :-D
09.07.2018 23:59 |

Reitings 965
Reģ: 14.08.2015
. Būs kādas nedēļas/mēneši tādi neveikli, bet ko tur daudz, mīļos cilvēkus dzīvē nav prāta darbs laist prom tik viegli.

Jā, bija kādas dienas, kad nerunājām, kādu brīdi necēlu viņam telefonu, bet tad viss normalizējās. Manā gadījumā starp mums nekas nevar būt daudzu iemeslu dēļ, bet tas cilvēks dārgs, tāpēc jau sanāca izglābt visu. Tāpēc teikšu tā - ja draudzība tādus un citādus pārbaudījumus nespēj izturēt, tā vismaz no vienas puses nav patiesa. Viss no savstapējās sapratnes atkarīgs.
Uz jautājumu par vizuālo izskatu - nez, mani draugi ir sexy as fuck, bet tā vnk ir sakritis. Īpaši tādus kritērijus neizvirzu, vnk dzīve un kopīgas intereses saveda kopā.
10.07.2018 00:03 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Mani draugi-vīrieši ir brīnišķigi cilvēki.. tomēr es viņus nevēlētos sev par 2.pusīti.. tāpēc arī nepieļautu pārgulēšanas variantu :)
10.07.2018 00:05 |

Reitings 224
Fiestar, jā, tā ir. Ne velti ir daži pasaulē slaveni sērijveida slepkavas, kuriem viņu mūža laikā vēstules, nauda un paciņas no sievietēm nākušas kā no pārpilnības raga, kamēr normāli, sakarīgi, domājoši vīrieši, kuri ir uz brīvām kājām, nav saņēmuši pelnīto uzmanību. Tā kā esmu sērijveida slepkavu frīks un savulaik esmu par šo tēmu interesējusies, jāsaka, ka tā arī ir, ka vairumam sieviešu šķiet pievilcīgs šis bīstamības faktors, neatkarīgi no tā, ka tas nereti robežojas ar slepkavību, vardarbību. Te, kā piemēru, var minēt bēdīgi slaveno Tedu Bandiju, kurš, atrodoties tiesas zālē, apprecējās ar savu pielūdzēju... Slepkavā, varmākā vai sadistā iemīlēties nespētu, jo man tomēr pastāv sarkanās robežas, taču, pa lielam, viss pārējais atbilst - iemīlēšanās sliktajā puisī un cerība viņu izlabot, atsevišķai daļai sieviešu (jā, laikam jau arī man) šķiet svarīgāka kā iemīlēšanās labajā, jaukajā puisī.
10.07.2018 00:35 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
iemīlēšanās sliktajā puisī un cerība viņu izlabot, atsevišķai daļai sieviešu (jā, laikam jau arī man) šķiet svarīgāka kā iemīlēšanās labajā, jaukajā puisī.

Piekrītu.
Atbilde uz diskusijas jautājumu- teorētiski, jā, varētu.
10.07.2018 01:53 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Iemīlēt domāju, varētu, protams jautājums kā iemīlēt!? Tas jau ar ir svarīgi,bet pārgulēt nē!
Pirmām kārtāt neesmu brīvā!
Otrām kārtām negribētu!
10.07.2018 07:54 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Reģ: 29.01.2009
Izlasot tēmas pieteikumu, nodomāju - jā! Bet tad..pag.. man nemaz īsti tādu platonisku draugu nav. Lērums paziņu jā, vai arī tādi, kuriem es simpatizēju vai, kuri man, vai abpusēji, bet jā.. nav man platonisko puišdraugu.
10.07.2018 08:09 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Par mani drīzāk ir šis:
Sievietēm caurmērā ir cita psiholoģija, ja viņas iekļauj čali friend zonā, tad tāds viņš tur arī paliks, izstiepies vai saraujies.

Man ir vairāki tuvi draugi, ar ko satiekos gan 2atā, gan kompānijās un es pat nevaru to loģiski aprakstīt, viņi ir forši cilvēki, bet tieši sajūtu līmenī kā vīrieši neinteresē nekādā veidā, lai arī cik gadus mēs draudzētos un cik mums forša komunikācija būtu. Un man nav tā, ka patiktu sliktie puiši, man tieši pretēji, vienmēr ir patikuši labie puisīši un arī viņi tādi ir, bet vienkārši... es nezinu, nejūtos tā, nevaru iedomāties kko intīmāku kā apskāvienu, nebūtu patīkami, uztveru viņus kā brāļus drīzāk. Nekādas loģikas man te nav, viss ir tikai sajūtu līmenī :D
10.07.2018 08:19 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Viens ieņem ugunsdzēsēja profesiju, vēl cits darbojas armijā. Respektīvi, daudzu sieviešu sapnis.

Nopietni? :D Nepazīstu nevienu, kas sapņotu par dzīvi ar ugunsdzēsēju vai zaldātiņu.
Attiecībā uz tēmu- ir cilvēki, kas patīk, bet nepievelk seksuāli vai nav pieņemami viņu uzskati attiecību jautājumos. Tie tad arī paliek friends zonā.
10.07.2018 09:53 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Vai jūs varētu:
- iemīlēt kādu no saviem pretējā dzimuma (platoniskajiem) draugiem?
- vai pārgulēt ar viņu?

1. Jā. 2. Jā
10.07.2018 10:28 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Nopietni? Nepazīstu nevienu, kas sapņotu par dzīvi ar ugunsdzēsēju vai zaldātiņu.

:D
10.07.2018 12:33 |

Reitings 224
Nepazīstu nevienu, kas sapņotu par dzīvi ar ugunsdzēsēju vai zaldātiņu.

Nē, es to vairāk biju domājusi tā, ka, pa cik strādā tādās profesijās, ārējā izskata ziņā ir sportiski, trenēti, simpātiski vīrieši, kādi patiktu daudzām sievietēm. Nebiju domājusi to tā, ka tieši par tādām vīriešu profesijām sapņotu visas sievietes. Tagad, kad pārlasu sevis rakstīto, tiešām sapratu, ka pati esmu uzrakstījusi tā, ka viegli var pārprast. :D
10.07.2018 15:14 |

Reitings 656
Reģ: 06.10.2014
Koķetēt nav īsti jāmāk. Jāvar tik pasmaidīt vairāk un paskatīties acīs + izdarīt/pateikt ko laipnu. Un tā kādas 2x, lai saprastu, ka iepriekšējo reizi tas nebija vnk laba garstāvokļa dēļ.
Bet tā jau flirtēšana vai uzmanības pievēršana ne vienmēr ir uzreiz saprotama. Dažreiz meitenes novēro no malas un kaut kur uzpeld pa ceļa vidu, bet puisim nespēj tik ātri reaģēt un tādeļ ar nekas no tādiem izgājieniem nesanāk. :-)
10.07.2018 21:26 |

Reitings 586
Reģ: 03.04.2018
Up
15.07.2018 12:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits