Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Instruktors

 
Reitings 3
Reģ: 05.07.2018
Sveikas topošās un esošās autovadītājas! Tā, kā esmu braucēja kas sāka no nulles, un bija man 20 braukšanas, braucu labi teica instruktore līdz brīdim kad sāka skaitīt kļūdas, lai varētu laist uz eksāmenu no sākuma pieļāvu diezgan daudz kļūdu un pārsvarā manas neuzmanības dēļ nepalaidu gājēju un tā, šodien tik tiešām centos sakoncentrēties, bet nekā pieļāvu atkal 4 bīstamas kļūdas, nezinu kas man traucē nespēju kautkā īsti sakoncentrēties, nezinu vai man traucē tas ka instruktore visulaiku piesienas par katru sīkumu vai tas, ka viņa visulaiku runā saka ka tas nav labi un šis, un kad kautkur jānogriežas tik saka te liec 1 vai 2 pārnesumu, nu cmon pati zinu un gribu darīt, bet šī tik visulaiku saka kautko, nezinu kas man traucē nodoties satiksmei. Draugi jau man sāka teikt, ka ja instruktore tik piekasīga, tad tik naudu kāš, lai tik es maksāju un braucu, nu itkā pēc tādas neizskatās, vai man apnikusi tā instruktore vai varbūt pieradums pie viņas nu nezinu kas pa iemeslu, varbūt pabraukt ar kādu citu instruktoru, kurš neko nesaka priekšā un pie kura nav pierasts? Ceru, ka kādam ir bijusi līdzīga situācija, un dalīsies savā pieredzē un kautko ieteiks, paldies jau iepriekš, jo ir dzirdēti gadījumi ka pie viena instruktora galīgi neiet, bet tad aiziet pie cita un tā lieta aiziet! Kautkas nedaudz pietrūkst kautkāds klikšķis, nezinu kā saņemties!:-/
07.07.2018 00:08 |
 
Reitings 3388
Reģ: 27.11.2012
Mans instruktors teica, ka tikai retajam cilvēkam pietiek ar 20 braukšanām, pat puiši bieži vien nobrauc daudz vairāk. Ja reiz norāda uz kļūdām, tad jau tās kļūdas arī ir. Un eksāmenā Tev vēl būs papildus stress, pietiek ar vienu rupju kļūdu, lai eksāmenu nenoliktu.
Pamēģini pabraukt ar citu instrutoru, varbūt jums būs labāka saderība.
07.07.2018 10:07 |
 
Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
20 braukšanas ir daudz, lai pēkšņi saprastu, ka varbūt nesaskan ar instruktoru. Un, manuprāt, tava instruktore visu dara kā vajag, vismaz man ar instruktoru bija līdzīga pieredze. Tiesa gan, es 100% zināju, ka viņš negrib kāst naudu, jo ir ģimenei pazīstams un teicami ir sagatavojis daudzus man zināmus braucējus, bet ne par to stāsts. Man arī bija tā, ka sākumā saņēmu daudz uzslavas, jo tiešām padevās ātri un labi tā lieta, drīz vien jau sāka runāt, ka jātaisās uz eksāmenu utt, bet tieši tad sanāca pieļaut lielas kļūdas, ar kurām eksāmenu nekādi nenoliktu - nu neko, pateica tieši un skarbi, man, protams, tajā brīdī bija diezgan bēdīgi, ja pēc vairākām labām braukšanām seko kas tāds :D Bet es tiešām pati redzēju un sapratu, ka pieļauju lielas kļūdas, galvenokārt, neuzmanības dēļ. Es domāju, ka var taču instruktorei pateikt, lai varbūt tev uzreiz nesaka priekšā, ko un kā darīt, ka gribi pati redzēt, cik vari izdarīt. Un jāmēģina ar mierīgu un pozitīvu garastāvokli doties uz braukšanām, tad jau viss sanāks! :) Ja nu galīgi nekā, tad pamēģini citu instruktoru.
Par to saņemšanos, man vislabāk palīdzēja saņemties apziņa, ka ir iztērēta jau ļoti daudz naudas (ne manas) :D Un līdz ar to apziņa, ka tas vienkārši ir jāizdara :)
07.07.2018 10:54 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!