Kur ir tā robeža?

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Vēlos uzzināt viedokļus,kad ir tā robeža, kad kādi noteikti apģērba gabali vairāk nav pieņemami,un jānoliek tie skapja tālākajā plauktā. Kādēļ par to aizdomajos?! Pāris mēnešus atpakaļ bij' ciemos drauga mamma un viņa takā izteicās,ka man būtu pēdējais laiks mainīt garderobi,jo esmu tagad jauna māmiņa,man vairāk nepiedienās vilkt džinsu bikses vai parastos kreklus,ka vajadzētu ģērbties klasiski, vairāk kleitas, bluzites, klasiskas auduma bikses, svārkus, kas ir mazliet virs ceļa. Tā teikt brīvais stils ir jaizmirst.
Tā domāju,vai tad ir kāda robeža, kad mīļas džinsu bikses jānomaina, nevis pret citām džinsu biksēm,bet gan pret klasiskām biksēm, sportiska jaciņa pret žaketi.:-)
02.07.2018 14:55 |

Reitings 224
Reģ: 04.05.2018
Manā gadījumā arī karstumā džinsi ir ērtākais apģērba gabals. Un, tā kā esmu pašnodarbinātā, nav tāds darbs, kurš liktu ievērot dresskodu. Bet, protams, katram savs. Galvenais, lai katrs cilvēks jūtas ērti tajā, kas uzvilkts mugurā, līd ar to es vienkārši nesaprotu kā šo lietu varētu saistīt ar vecumu.
02.07.2018 23:41 |

Reitings 441
Reģ: 11.05.2017
Ar mammu nesen biju kopīgi iepirkties, viņai drīz ir 50 gadi, mūžīgi ejoša un skrejoša, nopirkām viņai plēstās džinsas, čības un vieglu maiciņu, ilgi stostījās, teicu, ka, lai velkā kaut vai pa mājām, ja nepatiks, bet tagad viņai tas ir izejamais apģērbs. Godīgi sakot, man pašai labāk latīk, ka mamma tā ģērbjas, kad ejam kaut kur kopā, uzreiz viņa kļust kustīgāka un izskatās jaunāka. Manuprāt, robežām ir jābūt, bet tas viss atkarīgs no katra paša.
03.07.2018 10:20 |

Reitings 577
Reģ: 02.07.2018
nav tāda robeža. drīzāk jānosprauž robeža, cik daudz var atļauties komentēt citu cilvēku izskatu un stilu, tur gan būtu jābūt kādām robežām. arī no vecāku cilvēku puses.
03.07.2018 11:05 |

Reitings 16
Reģ: 26.06.2017
Jaunās māmiņas var staigāt kā grib. Viņām pietiek darba tikt galā ar mazo un par sevi atliek maz laiks domāt. Protams, ka brīvais stils ir visērtākais un tas ir normāli, ka tā ģērbies. Katram var būt viedoklis par to, kā jādzīvo, bet lēmumu jau jāpieņem tev pašai.
03.07.2018 16:26 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
No kuraa gadsimtaa taa kundze izkaapusi? Jau jau kaut kaada iedomaata vismaz gadsimtu veca etikjete, tad nu varbuut vinjas deels vareetu iegaadaat gredzenu un doties pie autores teeva luugt autores roku, vispaar tas vinjam bija jaaizdara, pirms beerna uztaisiishanas. Tam taa kaa taadai smalkai kundzei vajadzeetu buut svariigaak nekaa dzinsu bikses mazbeerna maates kaajaas.
Es par taadu ieteikumu ieteiceejai aizveertu muti (cik rupji vai diplomaatiski, tas buutu atkariigs no attieciibaam vispaar) un sen buutu aizmirsusi, nevis jautaatu forumaa. Jo man parasti par visu ir savs viedoklis un par citu viedokljiem pilniigi nospljauties.
04.07.2018 09:48 |

Reitings 2357
Reģ: 17.02.2016
Sognare.., ah jel... no pieredzes tagad rakstu, paklausies, pamāj ar galvu un turpini darīt tā, kā esi izdomājusi un kā ir ērti tev. Ir tāda sieviešu suga, kuras vienkārši nespēj paturēt savas domas un viedokli pie sevis, kurām šķiet, ka viņu viedoklis attiecībā uz dēlu un mazdēlu sievām ir vienīgais un patiesais. Ja tas netiek ievērots, tad tiek uzmesta lūpa, tiek raidīti naidīgi skatieni un var arī nedēļām nerunāt ar tevi. :-D Katrā ziņā, tev ir tiesības izteikt arī savu viedokli pretī un par to nejusties slikti. ;-)
Tā kā, ģērbies brīvi un nepiespiesti, kostīmus un kleitas vēl paspēsi uzvilkt, tavam bērnam vajag kustīgu un dzīvespriecīgu mammu. :-)
04.07.2018 10:58 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Nevienam nav tiesību norādīt kā Tev ģērbties.
Es esmu saņēmusi ļoti daudz aizrādījumu par savu garderobi, jo tā sastāv no tā paša stila drēbēm kā pirms dēla piedzimšanas. Pieklājīga garuma kleitas, blūzes, svārki, auduma bikses, papēži un laiviņas. Esot baigi nepiemēroti, lai ar bērnu ietu, skrietu un dietu. Kaut kādas muļķības. Ja eju skriet pa laukumiņu velku auduma bikses un zempapēžu laiviņas. A, tik pat labi varu skriet arī ar papēžiem, ja tā ir sagadījies. Sēdēt smilšukastē man svārki netraucē un braukt ar skrituļslidām ne tik. Es vienkārši ignorēju visus aizrādījumus un komentārus. Man ir ērti tā kā man ir ērti. Man noteikti nav ērti džinsu biksēs. Iesaku Tev to pašu - ignorē visus šāda tipa izteikumus par apģērbu, manikīru, matu griezumu un krāsu un tā tālāk.
04.07.2018 11:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits