Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Davanā fotogrāfijas

 
Reitings 441
Reģ: 11.05.2017
Sveikas! Vēlos padomiņu un ieteikumus.
Draudzenei mēneša beigās ir vārda diena. Biju jau izdomājusi, ka uzdāvināšu trīs biļetes uz festivālu, kuru vēlamies apmeklēt, taču šomēnes bija neparedzēti tēriņi, tas nozīmē, ka nevarēšu atļauties biļetes. Varbūt sanāks nedaudz ietaupīt, bet, ja nē, tad jādomā rezerves variants.
Mums, gadu laikā, sakrājies diezgan daudz bilžu. Nodomāju, ka tās interesanti varētu noformēt un viņai uzdāvināt, lielus līdzekļus tas arī noteikti neprasīs. Esmu redzējusi internetā dažus veidus, bet varbūt Jums ir kāda interesanta, oriģināla ideja ar ko padalīties.
Varbūt ir vēl kādi ieteikumi, ko uzdāvināt, ja dikti spiež kabata? Galvenajs jau ir tas, lai no sirds! :-)
01.07.2018 12:49 |
 
Reitings 1249
Reģ: 10.08.2015
Man patīk fotogrāfijas gan saņemt, gan dāvināt klāt pie dāvanas.. Esmu saņēmusi fotogrāfiju rāmītī, kur aizmugurē uzrakstīti skaisti vārdi; vēl iedomājos, ka, ja dāvina vairākas bildes, tad var ko foršu pierakstīt pie katras. No pinterest iepatikās šādas idejas, kā to pasniegt:


Starpcitu! Šobrīd, reģistrējoties http://myprint.lv, var tikt pie koda un uztaisīt par brīvu 5 memo kartītes. Man tādas mazas kartītes ar dažādiem mirkļiem šķiet īpašākas kā viena fotogrāfija (l) Nu un vēl, protams, pie viņiem var uztaisīt polaroīdus, kas man arī liktos jauki pie dāvanas vai kā dāvana.
01.07.2018 13:26 |
 
Reitings 4298
Reģ: 29.01.2009
http://Varbūt ir vēl kādi ieteikumi, ko uzdāvināt, ja dikti spiež kabata? Galvenajs jau ir tas, lai no sirds!
Uzdāvini "dāvanu karti" foršam piknikam lieliskā (Tavā) kompānijā, kura jāizlieto līdz vasaras beigām, vēlamo datumu iepriekš laicīgi piesakot. Es reiz vīram uzdāvināju pārsteiguma dienu, jo biju šausmīgi aizņemta darbos un nebiju sarūpējusi dāvanu viņa svētkos. Šis bija labs veids kā iziet no situācijas, jo pēc viņa jubilejas paspēju izdomāt un saplānot - kur viņu vedīšu, ko darīsim utt.
01.07.2018 13:42 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!