Sievietes - mainiet sevi!

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Varbūt apmeklēju nepareizos interneta portālus, lasu nepareizos žurnālus, vai vienkārši pēdējā laikā lec acīs virsraksti, bet tik ļoti uzsvērts ir tas, ka jāmainās ir sievietei.
Piemēram: 10 lietas, kas kaitina vīriešus, ko dara sievietes. 5 pazīmes, ka seksā neesi ideāla. 8 veidi kā notievēt un atkal kļūt par iekārojamu vīriešu acīs. 3 mīļākie ēdieni, kas garšos tavam vīrietim u.t.t.
Kāpēc ir maz rakstu, kas besī sievietēm, kas būtu jāzina vīriešiem, kā iepriecināt sievieti u.t.t. Kas notiek ar šo pasauli?(t)
29.06.2018 13:13 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Bieži dēli tādām mātēm vēl uzdirš!
01.07.2018 08:39 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
Man paveicies, nejūtos kā kalpone, vīrs daudz ko dara no tā ko daru arī es.
Nē, Tev nav paveicies, bet Tu esi viena no daudzām, kas normālu partneri atrada, ar kuru saimnieciskā darba sadalījums ir apmierinošs. Vairākas meitenes šajā pat diskusijā jau norādījušas, ka viņām vīri palīdz ap māju vai arī kopumā ir apmierinātas ar darbu sadalījumu, bet kaut kādā veidā izrādās, ka 90% Latvijas vīriešu ir cūkas, kas meklē nevis mīlestību, bet kalponi. Statistika kaut kā sevi neattaisno. Laikam tiešām jāsāk runāt par sabiedrības slāni, kurā dažas dzīvo.
Minkai jāsāk apsvērt doma par dzīvošanu ar citu sievieti, ne vīrieti. Padomā, cik būtu labi, ka divas supermammas kopā vienā mājā logus mazgā un skaisti ģērbjas, un veļu mazgā. Jēziņ, un mēģenes arī ir, var bērnus uztaisīt tāpat. Un meitenes tak gultā arī padomā, cik labas būtu, jo lasa visus rakstus "100 padomi, kā uztaisīt debešķīgu orgasmu". Jau skaudīgs paliku tik padomājot par to (l)(l)
>>
Tas viedoklis, ko jau vairākkārt novēroju cosmo, ka sieviete grib izskatīties skaista, izmet tūkstošus pa drēbju un aksesuāru veikaliem, padara nederīgu akmeni par vienu no vērtīgākajiem akmeņiem pasaulē(dimants) ir kaut kādā veidā "viss dēļ vīriešiem" vai "sociālā spiediena". Vēljoprojām, nestādos priekšā šai loģikai "es jau savu darbu izdarīju un smuki saģērbos un uzskrāsojos". Nenogurāt Alfā visu otro stāvu izķemmējot?
>>
Un, vēljoprojām, neredzu kā šādu problēmu, ka ir vīrieši, kas neko nedara, var novelt uz sabiedrības uzskatiem. Viss ir atkarīgs no katra individuālā varianta un ģimenes apmierinātību ar saimniecības darbu sadali. Tās, kas neapmierinātas, lai dara puisim zināmu vai apsver to LBGT variantu.
>>
Internetā vispār neatspoguļojas neviena viedokļi, jo normāli cilvēki ar sabalansētu dzīvi neatrod laiku vairāku stundu strīdiem internetā. Lielākā daļa labi, ja facebook kādu kaķu video paspēj nošērot.
01.07.2018 09:34 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Uz katra pašpasludināta umņika(bezdzimuma formā) saucienu “lec akā” nav jāķeras pie komandas izpildes

+++
Un te arī ir cepiena sakne - nu saka Tev Viesturs vai Andris, Ieva vai Dieviete darīt to un šito, kāpēc vispār nelaist gar ausīm? Kāpēc tas būtu uztverams par pilnu un jāpilda?
Vispār vīrieši vīriešu darbus nemāk, jo lielai daļai nav bijuši blakus tēvi, kas to iemāca - nomiruši, nodzērušies, aizkulišu utjpr. Un kur lai Deniss svaigi remontētajā 2istabu dzīvoklī un labi apmaksātu darbu reklāmas aģentūrā tos vīriešu darbus vispār praktizē? Viņam nekad dzīvē nav vajadzējis nomainīt slēdzeni/krānu/ievilkt elektrību. Pienāca pirmā reize. No kurienes viņam to prast? Un ja pelna pietiekami, var arī pasaukt meistaru, kurš to izdarīs bez visādiem čp
01.07.2018 11:11 |

Patīk
Reitings 274
Reģ: 20.06.2018
Dažas diskusijas dalībniecies man atgādina Q7, kurš vienmēr sūdzējās par sliktajājām, priviliģitājām sievietēm, kurām pa dzīvi nekas nav jādara un viss tiek pienests uz paplātes. Minka un Chika līdzīgi laiž, tikai par vīriešiem.:-D. Es personīgi redzu papilnam vīriešu, kas ņemas ar bērniem, gatavo ēst, mazgā. Arī pats būdams tēvs- maninīju pamperus, taisīju putras, izmazgāju drēbītes u.t.t. Es protams zinu arī vīrus, kas neko nedara(arī sievas), bet tas ir mazākums. Drīzāk Jūs dāmas laikam apgrozaties apšaubāmā vidē, ja tik bēdīgi apkārt.:-(
01.07.2018 11:26 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Tas viedoklis, ko jau vairākkārt novēroju cosmo, ka sieviete grib izskatīties skaista, izmet tūkstošus pa drēbju un aksesuāru veikaliem, padara nederīgu akmeni par vienu no vērtīgākajiem akmeņiem pasaulē(dimants) ir kaut kādā veidā "viss dēļ vīriešiem" vai "sociālā spiediena".

.
Par "sociālo spiedienu piekritīšu", tāds no tiesas ir. Bet par to daļu, ka "viss dēļ vīriešiem"gan nē. Nu vismaz Cosmo meitenes to vien kladzina, ka pucējas viņas dēļ SEVIS, lai viņas pašas SAVĀS acīs būtu "skaistas". Vai arī mēs lasam divus dažādus Cosmo :) (sen jau pierādīts, ka mēs redzam to, ko gribam redzēt un to, kas apstiprina mūsu jau esošos uzskatus).
01.07.2018 11:40 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Interesanti - Skudrulācis un Fiestar paši gan regulāri ieraksta vispārīgus kritiskus izteikumus par sievietēm, bet Viedās Minkas komentāri izskatās, ka nepatīk. Nu, nu - tas taču ir tikai viņas viedoklis, atsaucoties uz citās diskusijās izskanējušo domu - aizskart var tikai tad, ja saskati sevi kritikā (šis nav mans uzskats, bet bērnišķīgi nenoturējos, atvainojos).
01.07.2018 11:47 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Mums pašām jāapzinās, kas ir labi un kas nē.
Nevar akli iespaidoties ne no žurnāliem, ne no citu cilvēku teiktā.
Ir sabiedrības vispārīgi pieņemtās normas, kuras man šķiet ok, bet ,ja man tas nebūs pieņemami, tad es arī ignorēšu un dzīvošu tā kā vēlēšos. Dēļ dažām vispārīgām sabiedrības normu neievērošanu es esmu saņēmusi arī nosodījumu, kritiku, bet nu patiešām neuzskatu, ka sievietēm jabūt visu varošām un viss jāuzkrauj uz saviem pleciem. Es noteikti nedzīvoju pēc varianta- vīrietim pietiek, tikai pelnīt naudu un nav jadara, kaut ko papildus. Ja dara ,kaut ko citu ,tad tas jau ir varoņdarbs par kuru sajūsmā jānoelšas. Jāļauj arī vīrietim uzņemties daļu neviss būt gan darbiniecei, gan mājsaimniecei, gan mammai. Trīs vienā.
Manuprāt, mūsdienās arī vīriešiem jāuzņemās arī kāda daļa mājas veicamo darbu.
01.07.2018 11:49 |

Reitings 4218
Nerātnā
Tāda saraksta nav. Vīrietim pietiek aiziet uz darbu. Un labi, ja par bērniem minimālos alimentus samaksā bez tiesas. Tas arī viss. 
Varbūt tomēr pastāv tāda kārtīga sabiedriskā doma, ko atklāti vai slēpti no vīriešu dzimuma pieprasa nospiedošais vairākums, un ka tāds saraksts pastāv, ja šajā diskusijā no cosmovīriešiem ir dotas arī tiešas norādes uz tāda esamību, piemēram
Sociālie spiedieni, kādam cilvēkam jābūt ir abiem dzimumiem. Viņi varbūt nav līdzīgi, bet arī puišiem ir jābūt motivētiem, strādīgiem, izskatīgiem utt. Es vismaz tādus spiedienus izjūtu katru dienu.
Katrā ziņa, tiešām labprāt iepazītos ar detalizētāku sarakstu 'kādam jābūt vīrietim', ja tāds tiešām ir, jo Viedā Minka nelaida luni, kad pa punktiem uzskaitīja 'kādai jābūt sievietei'.
01.07.2018 12:36 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Manā draugu/paziņu lokā kaut kā pagadījušies sakarīgi vīrieši, kas palīdz arī mājsolī. Man šķiet, ka tās šaušalīgi augstās prasības, kuras uzskaitīja Viedā Minka.. sievietes pašas sev iestāstījušas. Vīrieši dzīvo kopā ar dažādām sievietēm.. citas nestrādā, citas kreklus negludina un arī no plīts turās pa gabalu :) Nav problēmu :)
01.07.2018 12:50 |

Reitings 68
Reģ: 21.05.2018
Liekas, ka tas viss izriet vienkārši no tā, ka sievietes vairāk domā, "filozofē", uztraucas, vai ir pietiekami labas utml.
01.07.2018 13:03 |

Reitings 4218
Man šķiet, ka tās šaušalīgi augstās prasības, kuras uzskaitīja Viedā Minka.. sievietes pašas sev iestāstījušas.
cormeum, tā gluži nav, ka sievietes pašas sev iestāstījušas - Rudzītis ir piemērs tādam vīrietim, kas norāda 'kādai jābūt sievietei', un Tev viņa teksti šķiet daļēji pieņemami to manipulatīvās dabas dēļ.
.
Un, protams, visi vīrieši nav tādi, kas uzstāda prasības sievietei.:)
01.07.2018 13:08 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
arī no plīts turās pa gabalu

Nu jau nu, te runa par vairākumu, ne izņēmumiem. Tāpat jau kā nevar spriest par foruma lietotājām tikai - jo kāda ir lv vidējā ģimene? Nu rūpīgi jāapdomā.
01.07.2018 13:09 |

Reitings 16391
Nerātnā, es pieņemu dažādus sadzīves modeļus, kuros abas puses ir apmierinātas, pat šaušalīgā Rudzīša :D
01.07.2018 13:11 |

Reitings 16391
un Tev viņa teksti šķiet daļēji pieņemami to manipulatīvās dabas dēļ.

To ..kas tieši un kāpēc man viņa idejās šķiet pieņems būs labāk zināms man pašai :D
01.07.2018 13:18 |

Reitings 4218
Nerātnā, es pieņemu dažādus sadzīves modeļus, kuros abas puses ir apmierinātas, pat šaušalīgā Rudzīša
Ja vīrietis uzstāda prasības sievietei vai sieviete uzstāda prasības vīrietim, saprotu, kāpēc tā notiek, bet neattaisnoju tādu rīcību, jo tā ir emocionāla vardarbība - tāpēc Rudzīša autoratīvi paziņotos aizplīvurotos vēstījumus plašākai publikai par tēmu 'kādai jābūt sievietei' neuztveru nopietni un/vai kritizēju tos.
01.07.2018 13:51 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Interesanti - Skudrulācis un Fiestar paši gan regulāri ieraksta vispārīgus kritiskus izteikumus par sievietēm, bet Viedās Minkas komentāri izskatās, ka nepatīk.
Vai vari uzrādīt konkrētu saistību starp maniem komentāriem par sievietēm un Viedās Minkas izteikumiem gan par sievietēm, gan par vīriešiem?
01.07.2018 15:44 |

Reitings 4218
Vai vari uzrādīt konkrētu saistību starp maniem komentāriem par sievietēm un Viedās Minkas izteikumiem gan par sievietēm, gan par vīriešiem?
Saistība ir tā, ka tie ir viedokļi - tas gan, ka ļoti atšķirīgi gan pēc formas, gan satura.
01.07.2018 16:25 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Man gan liekas, ka vīrieši visos mājasdarbos, bērnkopībā iesaistās daudz vairāk kā iepriekšējās paaudzēs. Palēnām jau tā vienlīdzība veidojas.
01.07.2018 17:28 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Bet parasti jau vispirms padzīvo kopā un tad rodas bērns (gadās jau arī citādāk) un ja jau kopdzīves sākumā vīrietis neko īsti negrib kā atpūsties mājās, tad kāpēc gan sievietes izvēlas ar tādu dibināt ģimeni? Ne jau pēc bērna piedzimšanas viņš kļūst slinks! Tiesa gan kāds tēvs vīrietis būs grūti uzminēt, bet tādas lietas kā palīdzēšanas ēst gatavošanā , uzkopšanā to jau kopdzīves sākumā redz - ir vēlme palīdzēt, palīdz vai ne.
01.07.2018 17:56 |

Reitings 813
Reģ: 16.04.2018
Ir vīrieši, kuri pēc bērna aizmirst, ka jāturpina un vēl vairāk tagad abiem ir jādara.
01.07.2018 18:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits