Man paveicies, nejūtos kā kalpone, vīrs daudz ko dara no tā ko daru arī es.
Nē, Tev nav paveicies, bet Tu esi viena no daudzām, kas normālu partneri atrada, ar kuru saimnieciskā darba sadalījums ir apmierinošs. Vairākas meitenes šajā pat diskusijā jau norādījušas, ka viņām vīri palīdz ap māju vai arī kopumā ir apmierinātas ar darbu sadalījumu, bet kaut kādā veidā izrādās, ka 90% Latvijas vīriešu ir cūkas, kas meklē nevis mīlestību, bet kalponi. Statistika kaut kā sevi neattaisno. Laikam tiešām jāsāk runāt par sabiedrības slāni, kurā dažas dzīvo.
Minkai jāsāk apsvērt doma par dzīvošanu ar citu sievieti, ne vīrieti. Padomā, cik būtu labi, ka divas supermammas kopā vienā mājā logus mazgā un skaisti ģērbjas, un veļu mazgā. Jēziņ, un mēģenes arī ir, var bērnus uztaisīt tāpat. Un meitenes tak gultā arī padomā, cik labas būtu, jo lasa visus rakstus "100 padomi, kā uztaisīt debešķīgu orgasmu". Jau skaudīgs paliku tik padomājot par to (l)(l)
>>
Tas viedoklis, ko jau vairākkārt novēroju cosmo, ka sieviete grib izskatīties skaista, izmet tūkstošus pa drēbju un aksesuāru veikaliem, padara nederīgu akmeni par vienu no vērtīgākajiem akmeņiem pasaulē(dimants) ir kaut kādā veidā "viss dēļ vīriešiem" vai "sociālā spiediena". Vēljoprojām, nestādos priekšā šai loģikai "es jau savu darbu izdarīju un smuki saģērbos un uzskrāsojos". Nenogurāt Alfā visu otro stāvu izķemmējot?
>>
Un, vēljoprojām, neredzu kā šādu problēmu, ka ir vīrieši, kas neko nedara, var novelt uz sabiedrības uzskatiem. Viss ir atkarīgs no katra individuālā varianta un ģimenes apmierinātību ar saimniecības darbu sadali. Tās, kas neapmierinātas, lai dara puisim zināmu vai apsver to LBGT variantu.
>>
Internetā vispār neatspoguļojas neviena viedokļi, jo normāli cilvēki ar sabalansētu dzīvi neatrod laiku vairāku stundu strīdiem internetā. Lielākā daļa labi, ja facebook kādu kaķu video paspēj nošērot.