Sievietes - mainiet sevi!

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Varbūt apmeklēju nepareizos interneta portālus, lasu nepareizos žurnālus, vai vienkārši pēdējā laikā lec acīs virsraksti, bet tik ļoti uzsvērts ir tas, ka jāmainās ir sievietei.
Piemēram: 10 lietas, kas kaitina vīriešus, ko dara sievietes. 5 pazīmes, ka seksā neesi ideāla. 8 veidi kā notievēt un atkal kļūt par iekārojamu vīriešu acīs. 3 mīļākie ēdieni, kas garšos tavam vīrietim u.t.t.
Kāpēc ir maz rakstu, kas besī sievietēm, kas būtu jāzina vīriešiem, kā iepriecināt sievieti u.t.t. Kas notiek ar šo pasauli?(t)
29.06.2018 13:13 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tāda sajūta, ka meitenes audzina būt kārtīgas un paklausīgas, bet zēnus bezmaz par mežoņiem.. manuprāt, realitātē nav tik traki.
Manā ģimenē tētim nekad nav bijusi problēma palīdzēt mammai mājas darbos.
Arī attiecībās neredzu problēmu. Kad nestrādāju, mājās visu darīju pati un ļoti patika šāds dzīvesstils. Strādājot.. šķiet, ka mana 2. pusīte mājās dara krietni vairāk nekā es. Tāpēc nejūtos šajā ziņā apdalīta, nesaprasta. Liela nozīme ir tam, ko mēs paši izvēlamies.
Ja nevēlies dzīvot kopā vīrieti, kurš aiz sevis nevāc zeķes.. tad veido attiecības ar čaklāku vīrieti :)
30.06.2018 12:03 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Zinas tante- piekrītu katram tavam vārdam. Pirmajā lapā ieskicēju vēsturisko fonu. Sieviešu iepriekšējās paaudzes nodod šādu sabiedriskās domas mantojumu.
30.06.2018 12:04 |

Reitings 286
Reģ: 15.12.2016
Nekad - nekad mūžā neesmu dzirdējusi, ka vīrietis kādai sievietei pārmestu, ka viņa savos gados ir neprecējusies vai bez bērniem.

Nu, nu. Kā būtu, piemēram, ar visiem labi zināmo Rudzīti? Citēju:
Tā vietā, lai būtu mājās un dzemdētu bērnus, viņas dara pavisam ko citu. Tāpēc jau ir tik slikta demogrāfiskā situācija. Dzemdēt – to var izdarīt tikai sieviete, bet viņa tā vietā iet uz kaut kādu biroju pārcilāt papīrus.

Ja neizklausās pēc pārmetuma, var izlasīt arī pilnu interviju par to, kā sievietes bojā darba ētiku un nav strādāšanai piemērotas. Rudzītim ir plašs sekotāju loks, tajā skaitā ļoti daudz vīriešu, kuriem ir radikāli uzskati - sievietes vieta ir mājās ar bērniem, laba sieviete ir tikai vīrietim kalpojoša sieva, nopietnu darbu sieviete nav spējīga darīt utt. Manuprāt, tu dzīvo kādā paralēlā pasaulē, kurā visi vīrieši ir ideāli, bet seksisms pret sievietēm ir, nebūt ne pārsteidzoši, vienmēr tikai pašu sieviešu vaina.
30.06.2018 12:27 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Arī mēdzu šad tad lasīt Rudzīti.. es neteiktu, ka viņš pazemo sievietes.. bieži vien pat rodas iespaids, ka viņas tiek apbrīnotas. Šur tur Rudzītim piekrītu.. šur tur ne.. Viņš jau nespiež cilvekus domāt līdzīgi.. katris pats var izvēlēties, kam ticēt :)
30.06.2018 12:51 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Nu, nu. Kā būtu, piemēram, ar visiem labi zināmo Rudzīti?

1. Kas tas tads? Kaut kāda latviešu jaunā "slavenība"? Laikam neesmu ieskaitāma to "visu"barā, jo man nav ne jausmas, kas tas tāds ir. Mans minējums - kārtējais staigajošais clickbait.
2. Tas, ka kaut kāds nevienam nezināms "slavenība" uzmanības pievēršanas nolūkos runā muļķības, nenozīmē, ka tādi ir visi vīrieši.
30.06.2018 12:57 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Sākumā lasu un domāju - Rudzīte? Nezinu - jaunā Poiša varbūt? Izrādās Rudzītis. Tomēr ne visiem zināmais un te atkal jāsaka, ka ar Ievas stāstu lasīšanu arī neaizraujos, bet vēroju cilvēkus sev apkārt. Visvairāk jau draugu lokā un darbā, Ielās ejot nav laika svešu dzīvēs tā iedziļināties, tur varbūt arī tā paralelitāte iznāk.
Ideāli vīrieši man apkārt arī ir no pirksta izzīsts fakts. Vai es kaut kur teicu, ka nav arī tādu, kam rokas aug no dibena un ka nav tādu, kas katru nedēļas nogali var ērti izšaut litru džeimsona, kamēr skatās TV un glāzīti ērti noliek uz alus vēdera? Tikai 90% gadījumu tie ir vecpuiši, kuri sievieti redzējuši vai nu pa to pašu TV vai kādam uzņēmīgākam draugam pie sāniem kā mīļoto. Tie parasti arī purkšķina tādas Rudzīšfrāzes. Bet ko tas maina, ja viņam tā sieviete nemaz nav un visticamāk arī nebūs?
Par sekotāju loku - Sexīgajai Lee un tai pašai Poišai arī ir sekotāju loks. Pasternaku visi zina. Vai Fitnesa Paulu. Vai Raimondu Paulu tikpat labi. Kaimiņam arī sekotāju netrūkst un Bez Tabu arī jau kuro desmitgadi raida pa TV. Fanātiskas sievietes brauc uz vietējo retrītu un staigā apgaroti citēdamas Uģi Kuģi. Vai Juri Rubeni. Bet vai tas, ka kādam vietējā mērogā ir saujiņa piekritēju vispār kaut ko nozīmē?
30.06.2018 13:03 |

Reitings 286
Tie parasti arī purkšķina tādas Rudzīšfrāzes.

Tu tikko rakstīji, ka nekad mūžā neesi dzirdējusi vīrieti šādas frāzes lietojam, bet tagad pēkšņi zini, kuras tieši sabiedrības grupas vīrieši tās lieto? Protams, te nav nekādu pretrunu.
Bet vai tas, ka kādam vietējā mērogā ir saujiņa piekritēju vispār kaut ko nozīmē?

Tu rakstīji, ka neviens vīrietis sievietēm bērnu trūkumu nepārmet. Es tev iedevu ļoti konkrētu piemēru, kurš regulāri pārmet, un kura mājaslapas komentāros pie vēlēšanās vari atrast vēl baru citu pārmetēju. To nebija tik ārkārtīgi grūti saprast.
30.06.2018 14:00 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
probability Nē es nesaku, ka tādi vīrieši ir empātijas vērti un apbrīnojami, bet Tavi tīri anti-vīriešu komentāri ir kaitinoši, jo nesastāda pārāk daudz patiesības.
Kā jau teicu, katra lieta ir jālūko atsevišķi, un katram sliņķim, kas sēž mājās un neko nedara var atrast vienu čūsku, kas sevis radīto neapmierinātību ar dzīvi izgāž uz partneri. To arī centos iezīmēt.
Izklausās, ka esi viena no tām čūskām.
Un jau iepriekšējās diskusijās noskaidrojām, ka pret Latviju nekādi ASV pētījumi nevar tikt pielietoti, jo visi latvieši vēl dzīvo zem Staļina. Ja visiem tādi standarti, tad visiem.
>>
Zinas tantes komentāriem var mierīgi piekrist. Kaut kādas mistiskās prasības no vīriešu puses vispār neesmu novērojis. Drīzāk tas ir sieviešu pašizdomājums un tieksme pēc medijos iestrādātā ideāla. Loģiski, ka būs neapmierinātība ar dzīvi, ja mediji vislaik skandina, kas ir ideāls cilvēks. Un ja sievietēm tiek sēdināts galvā, ka jākrāsojas, jāvelk modīgas kleitas, jāstrādā un jātiek ar bērniem galā, tad vīriešiem ir savas lietas, kas tiek skandinātas.
30.06.2018 14:12 |

Reitings 2520
Nav jābūt ģēnijam, lai saprastu, ko Rudzīškungs runā, ņemot vērā diskusijas kontekstu. Nav jābūt arī brīnumbērnu, lai ierakstot googlē "intervija Rudzītis", nevarētu pārbaudīt un apstiprināt ;-) Izrādās, ka sievu sitējs, par kuru vairums amata brāļu nevēlas ne dzirdēt. Varam pieņemt to kā leģitīmu viedokli, taču, ne viņš, ne trīs kaislīgie bloga sekotāji neatspoguļo vairumu.
Ja Tev dikti ķeras pie sirds, ko runā cilvēks ar nepārprotamām psihopāta iezīmēm, vēlams padomāt, kāpēc. ;-)
30.06.2018 14:23 |

Reitings 2520
Vispār nevaru nopriecāties, ka ir pieņemts tāds psihologu likums, kas daudzus šādus diletantus nemaz nepielaidīs trasei. Citādi te tāds Uģis Kuģis vien ir, tikai lūk šo atsevišķi kadri arī uztver nopietni, jo nu diplomēts taču 8-)
30.06.2018 14:26 |

Reitings 1164
Reģ: 16.09.2015
Minētos rakstus nelasu, bet par mājasdarbiem. Kad ar vīru uzsākām kopdzīvi sarunājām kurš kurus darbus dara. Viss, easy, nekādu problēmu :-D
30.06.2018 14:43 |

Reitings 286
Nē es nesaku, ka tādi vīrieši ir empātijas vērti un apbrīnojami, bet .. katram sliņķim, kas sēž mājās un neko nedara var atrast vienu čūsku, kas sevis radīto neapmierinātību ar dzīvi izgāž uz partneri.

Kārtējais no pirksta izzīstais apgalvojums, balstīts tikai personiskos uzskatos par sieviešu neadekvātumu.
Tavi tīri anti-vīriešu komentāri

Kuri tieši? Tie, kuros rakstīju par vīriešiem, kas pamet bērnus? Kur citēju reāla vīrieša sniegtu interviju? Tiešām tīra misandrija.
Kaut kādas mistiskās prasības no vīriešu puses vispār neesmu novērojis.

Ar cik vīriešiem esi bijis nopietnās attiecībās?
Zinas tante, šķiet, tev eksistē tikai divi varianti: vai nu to nesaka neviens vīrietis pasaulē, kāda bija tava sākotnējā pozīcija, vai arī to saka pilnīgi visi vīrieši. Un tā ir skaidrs, ka to nesaka pilnīgi visi, tikai daļa, tad tavā skatījumā nekāda problēma vispār neeksistē un tik pat labi varam pieņemt, ka to nesaka pilnīgi neviens.
Izrādās, ka sievu sitējs, par kuru vairums amata brāļu nevēlas ne dzirdēt. .. Ja Tev dikti ķeras pie sirds, ko runā cilvēks ar nepārprotamām psihopāta iezīmēm, vēlams padomāt, kāpēc.

Vai ir bijis kāds tiesas spriedums, kas Rudzīti atzinis par vainīgu sievu sišanā? Medicīniska psihopātijas diagnoze? Viņa viedoklis ir vienkārši konservatīvs, bet psiholoģijā kopumā ne pārāk radikāls viedoklis, kam piekrīt liela daļa konservatīvās sabiedrības. Un Latvija ir konservatīva valsts. Pārliecība, ka pie konservatīviem uzskatiem turēties var tikai psihopāti un neglābjami alkoholiķi, ir visai īpatnēja.
30.06.2018 14:46 |

Reitings 470
Kārtējais no pirksta izzīstais apgalvojums, balstīts tikai personiskos uzskatos par sieviešu neadekvātumu.
Paga šajā forumā nevar savus viedokļus likt? Man vajag kaut kādu zinātnisku aizmuguri? Manā pieredzē tik, cik zinu vīriešus, ar uzskatu "ja sieviete, tad viena pati kopj māju", zinu tikpat sievietes, kas katru dienu facebook šēro "dieviete.lv" domu graudus un iedomājušās, ka dzīvo "Princese uz zirņa" sižetā.
Un nav jāsēž uz veča krāna, lai zinātu viņa uzskatus. Puiši savā sabiedrībā klačojas tikpat, cik meitenes.
30.06.2018 14:57 |

Reitings 286
Paga šajā forumā nevar savus viedokļus likt?

Var, bet rēķinies, ka citiem būs viedokļi par taviem nepamatotajiem viedokļiem.
Un nav jāsēž uz veča krāna, lai zinātu viņa uzskatus.

Ļoti respektabli izsakies.
30.06.2018 15:00 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Es personīgi pazīstu uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmus vīriešus, kas mājās VISPĀR kaut ko dara.

Ja iepriekšējai paaudzei (jūsu tēviem) vēl vismaz daļai piemita kaut kas vīrišķīgs (rakstura stingrība, vīrs un vārds), tad jaunajai, armiju nepieredējušai paaudzei pat rakstura nav. Vārgi, maigi čalīši apspīlētās biksēs, krekliņos ar dekoltē, auskariem krellēm, rokasprādzēm, matu želeju, manikirētām rociņām, kas neko nevar un nemāk. Labākajā gadījum nopelna tikpat cik sievietes.

Viedā Minka šai diskusijā ir mēģinājusi nošaut divus zaķus ar vienu šāvienu: kārtējo reizi palielīties ar savu nožēlojamo izcelsmi vai viņai apkārt esošo sabiedrību un nopelt visus vīriešus.
30.06.2018 15:17 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Gana daudz vīriešiem ir konkrētas prasības, kādai jābūt viņa draudzenei, tikai nevajag teikt, ka nav. Pietiekami esmu pļāpājusi par šo tēmu ar vīriešiem, protams, atšķiras vēlmes, bet ir kopīgie faktori, ko min, un ko noteikti pat neapsvērtu.
30.06.2018 15:27 |

Reitings 470
Gana daudz vīriešiem ir konkrētas prasības, kādai jābūt viņa draudzenei
Protams, ka ir prasības, bet tās prasības bieži ir daudz mazākas nekā pretēji. Sievietes ir tās, kas selektīvi izvēlas partneri, ne otrādi. Ja Jūs izvēlaties dīvānā pirdēju nu tad sorry.
30.06.2018 15:34 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Ja Jūs izvēlaties dīvānā pirdēju nu tad sorry.

Bet viņi taču tik forši runā un izrādās, ka kājas trīc. Parastie strādīgie taču ir noiets etaps, viena garlaicība, trūkst action
30.06.2018 15:39 |

Reitings 3127
Reģ: 02.06.2016
Protams, ka ir prasības, bet tās prasības bieži ir daudz mazākas nekā pretēji. Sievietes ir tās, kas selektīvi izvēlas partneri, ne otrādi.

Ne mana druva, bet skrienot pāri pamanīju - kur būtu kāds pētījums šim? Pilnīgas glupības tiek apgalvotas. Sanāk, vecim, ka tik jebkāda sieviete - kā tad! Cik brīvu nav, kuras vēlas attiecības, ģimeni, bet nekā, vīrietim prasības sniedzas pāri savam alus vēderam.
30.06.2018 15:46 |

Reitings 470
Nē es nekur neteicu, ka vecim ka tik jebkāda sieviete. Es teicu, ka prasības eksistē. Un loģiski, ka eksistē prasības. Bet sievietes ir tās kas izvēlas savus partnerus. Pretējais varbūt ir tikai sabiedrības top 0.0001% vīriešu, kam drostaliņas pakaļ skrien rindām. Tās brīvās varētu atrast partneri pāris dienās, ja nebūtu tik selektīvas.
30.06.2018 15:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits