Sievietes - mainiet sevi!

Reitings 1164
Reģ: 29.01.2009
Varbūt apmeklēju nepareizos interneta portālus, lasu nepareizos žurnālus, vai vienkārši pēdējā laikā lec acīs virsraksti, bet tik ļoti uzsvērts ir tas, ka jāmainās ir sievietei.
Piemēram: 10 lietas, kas kaitina vīriešus, ko dara sievietes. 5 pazīmes, ka seksā neesi ideāla. 8 veidi kā notievēt un atkal kļūt par iekārojamu vīriešu acīs. 3 mīļākie ēdieni, kas garšos tavam vīrietim u.t.t.
Kāpēc ir maz rakstu, kas besī sievietēm, kas būtu jāzina vīriešiem, kā iepriecināt sievieti u.t.t. Kas notiek ar šo pasauli?(t)
29.06.2018 13:13 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Sieviete - dieviete Vīrietis - velns Vīrietis bez sievietes Maziņš un melns.
un
Ievēro vienu lietu, zēn: nekad, nekad, nekad nevar kļūt smieklīgs sievietes acīs, ja kaut ko dara tās labā. Pat visaušīgākajā komēdijā ne. Dari, ko gribi, – stāvi uz galvas, runā vislielākās muļķības, dižojies kā pāvs, dziedi pie viņas loga, tikai vienu nedari: neesi lietišķs! Neesi prātīgs!
Remarks
un vins zinaja ko saka...(l)
29.06.2018 21:03 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Es gan nepiekrītu Remarkam, man patīk pieklājīgi, lietišķi, nedaudz nepieejami vīrieši. Nekad nav patikuši tādi kas izrādās, paši ķeras un pārspīlēti uzvedas, brr, nepatīk...
29.06.2018 21:05 |

Reitings 23705
Nu citats izrauts no konteksta, tas ir no ""Tris draugi"" un runa ir par milestibu, par vienu konkretu sievieti...nevis lai iegutu..bet lai iepriecinatu nu kaut ka taaa.
29.06.2018 21:07 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Puišiem jāstaigā uz sporta zāli, arī jāseko līdzi stilam, jāuztur bārda un mati utt.

:D Kā tad. Vīrietis var piecelties, neieskatīties spogulī, izbraukt ar roku caur matiem un doties no mājas ārā, un neviens ar pirkstu nerādīs un par nesmuku nesauks. Tie, kas seko stilam utt., ir mazākā daļa un skaitās narcisi. Vēsturiski par tādiem vienmēr ir pasmaidīts, jo vīrietim nav jācenšas, lai viņš būtu smuks. Viņš jau tāds ir. Ideāls.
29.06.2018 21:08 |

10 gadi
Reitings 2348
Vīrietim jau tas stils nav tik izteikts, krāsoties viņiem nevajag un izvēlēties apģērbu no rīta var ātri.
Man vīrs ar no rīta 15 min var sataisīties un izskatās skaisti un ir glīts, gaumīgi ģērbjas.
29.06.2018 21:12 |

10 gadi
Reitings 2348
Un arī uzskatu, ka sievietei nevajag krāsoties stundām, es nesaprotu to ento kosmētikas kārtu uz sejas, daudzām zem tās ir ļoti slikta sejas āda, un tas viss, tikai tāpēc, ka par daudz visa kā uz sejas. Skaista var būt ar pašu minimumu, nevis ar nakts make up, katru dienu, ala smokey eyes un nez cik toņi uz vaigiem, pieres, deguna, zoda....
29.06.2018 21:13 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Vīrietim jau tas stils nav tik izteikts, krāsoties viņiem nevajag un izvēlēties apģērbu no rīta var ātri.

Tas ir tas pats, ko es saku. Vīrietim, pat uzpostam vīrietim, ir mazāk jāpiepūlas. Tik jānomazgājas, jānoskujas, jāapgriež mati un jāapģērbjas. Tie, kas fanātiski kačājas, ir vīrieši-caciņas, cita kategorija.
29.06.2018 21:15 |

10 gadi
Reitings 2348
Ja kačāšanās ir hobijs, neko nevar teikt, es cienu to ko cilvēks dara un viņam patīk, es pati fanātiski sportoju un nevis tāpēc lai atrādītu vēderu vai dibenu, jo es vienkārši mīlu ko daru un nevaru bez tā.
29.06.2018 21:22 |

Reitings 23705
Даже самая красивая женщина сомневается в своей красоте, зато мужик с пузом и в трусах-семейниках, bля…, всегда неотразим!
Tāds labs krievu teiciens.
Pat katra skaistākā sieviete šaubās par svau skaistumu, taču jebkurš vecis ar alusvēderu un trusenēs blin...vienmē ideāls. Kaut ka tā
29.06.2018 21:33 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Un esot ikdienā pludmalē ar sīkajiem es redzu tiiiiik daudz vīriesu kuriem blakus sievietes ar tauciņiem visur, bet viņi blenž uz slaidām, sportiskām sievietēm, es toooo tiiiik bieži redzu
Un kur skatās precētā šī citāta autore? :-O
29.06.2018 22:21 |

Reitings 3897
Reģ: 01.01.2017
Varētu padomāt ka vīriešu žurnālos un arī portālos nav nekādu rakstu par vīriešim. "Ko darīt ja Tev ir 70 un Tev vairs nestāv", "Kā iepazīties ar skaistuli, ja Tu esi nūģis", "5 kļūdas ko vīrieši pieļauj esot attiecībās ar sievieti", "Kā no botāniķa pārvērsties par alfa - tēviņu" un t.t. Da pa pilnam šādu te sūdu rakstu ir par vīriešiem, kuri ir domāti vīriešiem.
29.06.2018 22:25 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Un esot ikdienā pludmalē ar sīkajiem es redzu tiiiiik daudz vīriesu kuriem blakus sievietes ar tauciņiem visur, bet viņi blenž uz slaidām, sportiskām sievietēm, es toooo tiiiik bieži redzu

Kas par novērojumiem.. :) Varbūt viņas arī randiņu laikā bija slaidākas.. varbūt bērnus piedzemdēja un tie tauciņi tik viegli nepazūd. Jebkurā gadījumā.. blakus iet tām apaļajām :)
29.06.2018 22:32 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
"Ko darīt ja Tev ir 70 un Tev vairs nestāv

Tas jau pat ļoti optimistiskā variantā. Mūsdienās pēc oficiālās statistikas ED ir katram ceturtajam jau 25 gadu vecumā.
29.06.2018 22:33 |

Reitings 1022
Reģ: 04.11.2017
Es gan nelasu žurnālus, bet pēc jūsu iedotajiem virsrakstu piemēriem, liekas, ka dzīvojam priekš citiem. Un tā vien izskatās, ka mediji un žurnāli zombē vēl vairāk ar šitiem " ko darīt ja neesi ideāla" un " 20 praktiski padomi lai iepatiktos vīrietim"
.
Ehh cik daudz problēmas atkristu, ja iemācītos dzīvot priekš SEVIS un darīt to kas interesē SEV nevis citiem
29.06.2018 22:35 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
... Tad par ko mēs te runājam? Konsensu starp latviešu vīriešiem vai Tavu vienu sliktu randiņa pieredzi? Esi ar visiem LV puišiem randiņojusi, ka zini kādi ir viņu uzskati?

Esmu bijusi vairākgadīgās attiecībās, kur bija neadekvāts atbildības sadalījums. Pēc tam esmu gājusi uz randiņiem un to pašu sentimentu dzirdējusi no vairākiem vīriešiem. Esmu runājusi ar savām draudzenēm, kuras saskaras ar līdzīgām problēmām. Redzu šīs problēmas izpausmes pāros, ko nepazīstu tik labi, lai kratītu sirdi. Kā redzi, šeit vairums sieviešu raksta, ka jā, viņu pieredzē tāda problēma pastāv un viņas ar to saskaras. Tad kāpēc tu nevarētu pieņemt, ka tā ir leģitīma pretējā dzimuma pieredze?
Kāpēc tu tā vietā, lai aizdomātos, ka varbūt tāda problēma pastāv, sāc no zila gaisa izdomāt "faktus"?
Pēc tavas loģikas tikpat labi, vīrietis vienkārši jau sen ir no zāģētājas pa gabalu citas sievietes brunčos un šķiršanos nesniedz, jo jāatdod 50% peļņas būs.

Ja nebūs noslēdzis laulību līgumu, tad laulības gados uzkrātā manta būs jādala uz pusēm. Ņemot vērā, ka vairumā pāru strādā abas puses, nav pamata pieņemt, ka vīrietis ir nopelnījis 100% no tā.
Bet nu labi, teiksim, ka vīrietis, kas nes 80% ģimenes ienākumu, strādā 50+ stundas nedēļā, tiekoties ar klientiem, veidojot biznesa stratēģijas, uzņemoties atbildību par projektiem utt., nav pietiekami noguris atnākot mājās. Derētu vēl istabu izmazgāt un vakariņas sataisīt.

Pirmkārt, cik tādu ir - 2% no visiem vīriešiem? Vairums strādā vidēji atalgotus darbus ar vidēju atbildības līmeni un 40 stundām nedēļā. Es teiktu, ka pāri ar milzīgām algu atšķirībām ir diezgan reti sastpami, visbiežāk proporcija varētu būt ap 60:40.
Otrkārt, nu, pieņemsim, ka tevis aprakstītais variants ir reāls. Bet tam vīrietim dzīvesbiedrene arī strādā 50 stundas nedēļā, tiekas ar klientiem, veido biznesa startēģijas, uzņemas atbildību par projektiem un nāk mājās nogurusi. Vai viņai būtu jāmazgā istaba un jātaisa vakariņas?
Par to arī ir stāsts. Lielākā daļa cilvēku strādā vismaz vienu pilnu slodzi - gan sievietes, gan vīrieši. Kāpēc vīrieši pēc darba ir tik noguruši, ka neko nevar izdarīt, bet sievietēm ar visu jātiek galā pa diviem?
Un nevajag turpināt malt fantāzijas par veiksmīgajiem, pelnošajiem, superatbildīgajiem biznesmeņiem, kuri tiekas ar pusslodzes skolotājām u.tml.
29.06.2018 22:39 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013

Es arī uz daudz ko blenžu... Noteikti pablenztu arī un izteiksmīgu sešpaku jaunam puisim. Bet vai es gribētu, lai manam vīram tāda būtu? Nē, jo es zinu, kas ir jāiegulda, lai tādu iegūtu. Man tomēr svarīgāk, nevis pavadīt vakarus vienai ar bērniem, gatavojot speciālu diētisku ēdienu, kamēr vīrs sporta zalē kačā savus muskuļus - bet gan vakarā uzlikt savu galvu vīram uz viņa vēderiņa un kopā noskatīties filmu, kamēr bērni pa dīvānu lēkā blakus un suns pie kājām snauž. Štrunts par sešpaku... Bet pablenzt jau var... :-D
29.06.2018 22:42 |

Reitings 286
Reģ: 15.12.2016
Statistika nerāda nekādu šķiršanas motīvu.

Statistika rāda šķiršanās motīvu, jo tādi paši dati tiek iegūti detalizētos pētījumos daudzās valstīs.
tikpat labi, vīrietis vienkārši jau sen ir no zāģētājas pa gabalu citas sievietes brunčos un šķiršanos nesniedz, jo jāatdod 50% peļņas būs.

Kā saprotu, šeit tu kā pilnīgi respektablu un empātijas vērtu apraksti vīrieti, kurš pametis bērnus un krāpj sievu, šo ''zāģētāju'', kas ilgus gadus bijusi mājsaimniece un audzinājusi bērnus, upurējot savu karjeru un brīvo laiku (kas ir vienīgais gadījums, kad sieviete var dabūt ievērojamu daļu vīrieša mantas)? Un tā kā vīrietim bērni pie vienas vietas, audzināt viņš viņus netaisās, tad skaidrs, ka būs jāmaksā pilns alimentu apmērs. Aizmirsi tikai savu komentāru iesākt ar ''neesmu seksists, bet''.
29.06.2018 23:13 |

Reitings 491
Reģ: 15.04.2017
Štrunts par sešpaku... Bet pablenzt jau var...

Tas nozīmē, ka dziļi sirdī iekāro to sešpaku, bet skaudrā realitāte saka, ka par to var tikai sapņot? Vai kā tas saprotams?
29.06.2018 23:41 |

Reitings 23705
Varētu padomāt ka vīriešu žurnālos un arī portālos nav nekādu rakstu par
par piemeram ANDROPAUZI, nez kapec veciem loti nepatik par to runat, piemeinet un liela dala izvelas par to pat labak nezinat. :-D:-D:-D
29.06.2018 23:53 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Tas nozīmē, ka dziļi sirdī iekāro to sešpaku, bet skaudrā realitāte saka, ka par to var tikai sapņot? Vai kā tas saprotams?

Blenzšana nenozīmē iekārošanu. Tā ir visai trula, refleksu vadīta skatīšanās uz kaut ko, kas manāmi izceļās uz citu fona. Piemēram, man te pa pilsētu viens spilgti rozā Hummer braukā. Visi, kam nav slinkums noblenž uz to. Vai tas nozīmē, ka visi, kuri paskatās grib sev spilgti rozā Hummer? Nedomāju gan!...
———
Es blenžu uz stringos iespīlētām sieviešu pakaļām pludmalēs. Vai esmu lesbiete un iekāroju šīs sievietes? Nē. Viņas vnk atšķiras no masas.
———
Tāpat es blenžu uz lielām krūtīm, pie tam, ja vēl sieviete nav uzvilkusi krūšturi un apģērbs ir manāmi caurspīdīgs un krūšu gali izpiedušies - vai atradīsies kāds, kurš nepablenzīs? Pat bērni skatīsies. Un tam nav nekāda sakara ar iekāri...
Ievēroju
30.06.2018 00:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits