Jā, vīrietim arī ir prasības, bet tās lielākoties ir sākumā (iepazīstoties) - jābūt augstākajai izglītībai, plus mīnus izskatīgam, labi atalgotam darbam un, lai nav memmīts
Un tas viss tiek pasniegts tādā stilā, ka "tik vien" tās prasības. Vien kombinācija izskatīgs ar labi apmaksātu darbu ir vismaz līdzvērtīgs 10 pienākumiem np sievietes puses, kas tika šeit uzskaitīti. Izskatīgums nāk no dzimšanas, bet labi atalgots darbs bieži vien vispār ir atkarīgs no atrašanās īstajā vietā un laikā. Ja man būtu izvēle, es labāk mazgātu tos traukus un drēbes, gatavotu dažādus ēdienus, kaut ko salabotu pie nosacījuma, ka varu īpaši neiespringt, lai daudz pelnītu. Tās ir nesalīdzināmas prasības attiecībā pret stresu, kādu izraisa katra no tām, kas arī izskaidro, kādēļ sievietes dzīvo ilgāk kā vīrieši.
aiziet uz zāli, veselīgi ēst, aiziet uz salonu, spa, manikīru jau ir sausmigi nogurdinoš darbs + vissticamāk viri/draugi to visu apmaksā.
Kāpēc tieši sievietei būtu jāmācās gatavot? Kāpēc viņai manikīrs būtu jātaisa? Kāpēc viņai nav tiesību strādāt tādu pašu 8h darba dienu? Kāpēc vīrietim nekas nav jāapgūst?
Būtu jau skaisti, bet mūsdienu vīrieši nevar vai negrib atļauties apmaksāt visas vajadzības, līdz ar to, piemēram, man zināmās sievietes visas pašas apmaksā savus manikīrus, kosmētiku, frizierus utml., jo papildus mājas darbiem strādā pilnas slodzes darbus.
Nu tad kurš šinī gadījumā ir mulķis? virietis vai sieviete? pašas tadu veci izvēlējās.
sievietes pašas vainīgas, ka izvēlas tirliņus (tas pēc vairāku rindkopu skaidrojuma, kāpēc ir pilnīgi normāli būt tirliņam).
Ja ienākumu sadalījums ir 60/40, tādā gadījumā sieviete ģimenes budžetā ienes mazāk naudas, bet tas jau nenozīmē, ka viņa strādājot tās stundas nenogurst tikpat, cik mīļotais cilvēks
Un tad ja vīrietis pelnītu mazāk, tad arī pēc tikpat garas darba dienas sieviete atpūstos, bet vīrietis darītu mājas darbus un pasniegtu vakariņas?
Estupendo, piebildi neizlasīji, ka visiem vīriešiem tādiem jābūt - pret vienlīdzību? Tad par kādu izvēli var būt runa?
Ko tu ar to gribi pateikt? Ka visi vīrieši ir tirliņi?
Nu bet tādiem esot jābūt, pēc jūsu te domām. Leksiku izvēlies pats, bet uz to būtu jātiecas un sievietēm jāsaņem pēc nopelniem - tas ir, nav ko cerēt uz iesaistīšanos un kaut pusi no visa dalīšanas.