Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Nepatīk drauga draugi

 
Reitings 5
Reģ: 28.06.2015
Varbūt bērnišķģi, bet man reāli nepatīk mana drauga draugi. Pirms kāda laika izveidoju jaunas attiecības, tagad viņš vēlas mani sapazīstināt ar saviem draugiem dažādās ballītēs, doties kopā uz draugu/dzeņu augstskolu izlaidumiem, dzimšanas dienām, nelieliem ceļojumiem u.t.t. Bet es tiešām to nevaru - esmu satikusi daļu viņa draugu, par citiem dzirdējusi, gadījies iečekot IG. Nav iebildumu, ka viņš ar viņiem draudzējas, bet es negribu nekādu kopīgu pasākumu. Ar puišiem it kā ir ok, bet tās meitenes ir pilnīgi savādākas nekā es, nekad neatradīšu kontaktu ar viņām un pasākumos sēdēt savam čalim uz kakla galīgi kaut kā negribas, viņiem tač savas vīru sarunas ar tur ir :-/...
Nezinu, kā lai pareizi rīkojas...sakost zobus un pasākumos sēdēt malā esot "aizņemta" ar telefonu, nekur nedoties (kas izskatās, ka skumdina manu puisi), vai ko?
Nav ne jausmas, jo viņš patiesi grib pavadīt laiku ar draugiem un ņemt mani līdzi....
Nejūtos ērti savas šīs sajūtas viņam teikt, jo ,man ir maza nojauta, ka viņš būtu spējīgs pat atteikties no visiem kopīgiem pasākumiem manis dēl, bet nošķirt viņu no draugiem vai palikt zem kurpītes galīgi negribu..aaaa:'-(:'-(:'-(
26.06.2018 20:05 |
 
Reitings 2442
Reģ: 20.04.2014
Kāpēc tev tās meitenes tā nepatīk?
Man liekas, ka nav tik traki. Varbūt sākumā tā liekas, kad nevienu neesi pa īstam iepazinusi un pēkšņi tiec iemesta svešā draugu lokā, bet ar laiku pierod un visas sarunas un pasēdēšanas kļūst organiskākas, nejūties kā svešinieks.
26.06.2018 20:13 |
 
Reitings 5
Reģ: 28.06.2015
Bonecutie
Tās meičas ir ļoti skaistas un pašas to apzinās un izmanto savā labā, sarunas tādas tukšas un pliekanas. Viņām visu laiku ir tāds....bitchy mood uz manis...nerunā, izliekas, ka manis nav, ja cenšos iesaistīties kkā nedaudz sarunā - ignorē, met naidīgus skatienus.
Es jūtu pamatīgas antipātijas....tāpēc nepatīk.
26.06.2018 20:18 |
 
Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Nav iebildumu, ka viņš ar viņiem draudzējas, bet es negribu nekādu kopīgu pasākumu. Ar puišiem it kā ir ok, bet tās meitenes ir pilnīgi savādākas nekā es, nekad neatradīšu kontaktu ar viņām un pasākumos sēdēt savam čalim uz kakla galīgi kaut kā negribas, viņiem tač savas vīru sarunas ar tur ir
Nejūtos ērti savas šīs sajūtas viņam teikt, jo ,man ir maza nojauta, ka viņš būtu spējīgs pat atteikties no visiem kopīgiem pasākumiem manis dēl, bet nošķirt viņu no draugiem vai palikt zem kurpītes galīgi negribu
(t)Uzraksti šo viņam, ja grūtāk ir izteikties mutiski.
.
Attiecības ir komunikācija, ja tajās ir jautājumi, ko 'nejūties ērti' ar viņu izrunāt, attiecības agri vai vēlu paliks neciešamas un, iespējams, nāksies šķirties ar sāpēm un rūgtumu sirdī.
.
Plus - attiecību 'rozā' periodā var gadīties, ka viņš vairāk izlemj par labu laikam ar Tevi divatā, bet ar laiku tam vajadzētu pāriet un parādīties vēlmei kopīgi vai atsevišķi iziet sabiedrībā.
.
Un nekad neko nevajag darīt 'sakostiem zobiem' - jo sevišķi partnerattiecībās. :)
26.06.2018 20:20 |
 
Reitings 84
Reģ: 02.05.2018
Visiem jau nebūsi mīls. Uzaicini draugu iepazīties ar saviem draugiem. Paaicini vismaz sakuma pie drauga draugiem savu draudzeni lidzi ja draugs neiebilst. Un izstasti draugam ka tev nav kontakta ar meitenēm. Bet ar puisiem vienmer var atrast ko parrunāt. Varbut viniem ir kas konkrets kas patik, varbut teniss, futbols, atrodi par to kaut ko interneta, varesi piedalities diskusija. Bet meitenes var vai nu ignoret vai ari klausities ko vinas saka un viss. Telefona ieurbties gan neiesaku. Vai tad visi pasakumi ir tikai sēdēt un ēst? Vai spēles, dejas nemaz nav? Atrodi no tiem draugiem kādu ar ko var parunāt un tad jau viss pamazam nokartosies.
26.06.2018 21:26 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es sarīkotu pasākumu pie sevis.. uzaicinātu puišus ar draudzenēm.. mēģinātu atrast kopīgu tematu.. mēģinātu iepazīt tuvāk.. jo mājās Tu būsi savā komforta zonā.. es domāju, ka arī sarunas vieglāk vedīsies :)
27.06.2018 10:34 |
 
Reitings 1605
Reģ: 26.01.2016
Ja es būtu autores vietā, nevēlētos savā privātajā zonā ielaist sev nevēlamus cilvēkus :-|
27.06.2018 10:39 |
 
Reitings 111
Reģ: 29.05.2018
Kamēr nepamēģināsi-neuzzināsi.;-) Es noteikti mēģinātu kopā sadraudzēties un šis bitch mood vai skatieni pazudīs, līdz būs kaut viena kopīga lieta par ko parunāt.:-) Protams, šīs meitenes skatās, jo nepazīst tevi, tu arī neiesaisties un ja sēdēsi malā būs sliktāk. No pieredzes saku, ka ir jāpamēģina un beigās vienkārši visi kļūst par labiem draugiem un sarunu biedriem8-) Bet ja neko un šis bitch mood viņām nepazūd, tad neiesaisties un pasaki puisim, ka tev ir neērti(t)
27.06.2018 13:29 |
 
10 gadi
Reitings 24
Reģ: 27.03.2012
Saprotu autores bēdu, jo draugi kā nekā ir ļoti liela mūsu daļa. Man arī sākotnēji bija ļoti grūti iekļauties drauga kompānijā, jo viņi ir ļoti slēgta grupa, kuri cilvēkus no malas uzņem nelabprāt.
Domāju, ka tas, ja tev ir izveidojies labāks kontakts ar drauga draugiem-puišiem nav nekas slikts, jo, manuprāt ar meitenēm vienmēr kompānijās ir grūtāk sadraudzēties. Bet ja tu saki, ka viņu attieksme pret tevi ir neatsaucīga un viņas nav gatavas tevi iesaistīt savās sarunās, tad tā ir viņu problēma, jo viņām būtu jāsaprot, ka tu esi jauniņā barā un vismaz pieklājības pēc palīdzēt tev tur labāk iekļauties, taču ignorēšana, naidīgi skatieni ir ļoti bērnišķīga attieksme.
28.06.2018 09:28 |
 
Reitings 800
Reģ: 15.12.2015
nu man sākumā bija līdzīgi, ar puišiem vēl tā, bet ar meitenēm vispār bija tikai - čau, čau līmenis. Sākumā bija grūti, bet pēc tam, kaut kā sanāca, ar meitenēm vispār tagad pat esam draudzenes :D satiekamies pat bez puišiem, un ar viņa draugiem arī labas attiecības, kopumā esmu tik labi iejutusies, ka varētu mierīgi uz man puiša draugu pasākumiem pat doties viena un man vienmēr būs ko darīt un ar ko runāt. Viss ko varu ieteikt - esi pārliecināta par sevi, smaidīga, draudzīga, izpalīdzīga, neurbies telefona un nesēdi malā, centies būt jauka un visur iesaistīties, it īpaši, ja ir ballīte un alkohols, tad visi ir vēl draudzīgaki un alkohols atslābina un tas viss notiek vieglāk. Sākumā būs grūtāk, bet pēc tam tas viss aizies. Centies interesēties par tiem cilvēkiem, uzdot jautājumus utt, jo tu esi svešā ienakusi jaunā kompānijā, ja tu pati ar viņiem necentīsies draudzēties, tad nekas arī nebūs, jo viņiem savā barā jau ir ar ko runāt, kāpēc viniem vajadzētu speciāli iet un runāt ar kaut kādu meiteni, ja viņa sēž malā un spaida telefonu - tas nav interesanti.
28.06.2018 10:03 |
 
Reitings 441
Reģ: 11.05.2017
Man bija viegli kontaktēties un kopā atpūsties ar visiem draudzenes bijušo puišu draugiem, arī ar esošā puiša kompāniju, bet ar savu bijušo "puišu" draugiem kontakts nekad nav bijis, nelabprāt ar viņiem iepazinos un visiem kopīgiem pasākumiem atteicu. Sapratu to, ka vaina ir manī, esmu vienkārši pārāk kautrīga un baidos no tā, ka puiša draugi pēc tam teiks, ka tādu meiteni viņam nevajag un tiri piri, tāpēc arī nekad nekas nopietns nav bijis, jo laicīgi saku "čau" puišiem, kuriem patīk ietusēt, es laikam meklēju tādu pat mājās sēdētāju kā es. :-D
28.06.2018 10:17 |
 
Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Es nebūtu priecīga, ka manējam ir kaut kādas draudzenes... Ok, saprastu, ja vēl viņa draugu (čomu) otrās pusītes, bet kaut kādas atsevišķas meitenes?
28.06.2018 12:22 |
 
Reitings 800
Reģ: 15.12.2015
bet kaut kādas atsevišķas meitenes?

kas tur is slikts? Tavuprāt ir jākontaktējas tikai ar sava dzimuma draugiem un pretējā dzimuma draugi vnk jāatšuj automātiski kā ir attiecībās? Mazliet slimīgi vai pārlieku greizsirdīgi un nenormāla nepārliecinātība par sevi.
28.06.2018 15:43 |
 
Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Gan jau tās meitenes arī ir draugu otrās pusites, vai vienkārši tāda kompānija, diez vai puisis iet ar kādu no viņām divatā kafiju dzert vai uz kino :D
Bet vispār saprotu autori. Man ir bijis kas līdzīgs. Sapratu ka latvieši galīgi nedraudzīga tauta :D
Ex bija ārzemnieks un ar viņa draugiem sadraudzēties bija vieglāk par vieglu, viņi paši nāca klāt iepazīties, runāties utt uzreiz, ka nepaspēju pat saprast kas notiek. Tāpat ar citiem ārzemniekiem man vienmēr sanācis viegli iepazīties un sadraudzēties, laigan esmu klusais un mierīgais tips.
Bet ar tagadējā drauga draugiem gan gāja gruti, sākumā pat dažiem nepatiku. Tagad gan viss ir ok.
Bet jā...ir tā kā crimson raksta, neviens pats tev baigi klāt neies un kontaktu nemeklēs, jauniņajam bezmazvai no biksēm ārā jālec lai kompānija akceptētu :D
28.06.2018 17:01 |
 
Reitings 349
Reģ: 29.06.2010
Crimson, es personīgi neatbalstu vīriešu - sieviešu draudzību. Negribētu, ka manam vīram ir sieviete, ko vinš sauc par savu draudzeni. Arī man nav vīrieša, kas sauktos mans draugs, ir brālis, brālēni, pazinu līmenī mana vīra draugi un manu draudzenu puiši un vīri, bet draugs nē
28.06.2018 17:52 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits