skudrulacis nu kā tu mājienu nesaproti? Nerātnā grib uz randiņuVarat nemaz nepūlēties piekukuļot Lācēnu - mani randiņš ar viņa personu nesaista. Turklāt man, godīgi sakot, nav ne jausmas, par kādu 'to es zinu jau sen' skudrulacis runā.
To es zinu jau sen. Varbūt izdariet man kādu pakalpojumu - uzaicināšu viņu uz randiņu.
Uz kādu laiku forumā no nerātnās nebūs ne miņas.(t)Taisies mani piekaut, sasiet un ieslodzīt pie maizes un ūdens bez interneta, ņaudētājLāci?
Ja kādam dikti bail, ka citiem var nepatikt viņa uzrakstītais un tas tiks kritizēts, tad varbūt labāk tiešām neko nerakstīt?
Taisies mani piekaut, sasiet un ieslodzīt pie maizes un ūdens bez interneta= Štrunts ar piekaušanu un nemaz ne tik slikto pārtiku, galvenais, ka bez interneta. Tad gan ir briesmas. :D
Sognare, varbūt Tu gribi randiņu ar Skudrulāci?Viņa nedrīkst, jo viņai vīrs vai draugs mājā. Šādus likumus nedrīkst pārkāpt. Var braukt pie sarkanās gaismas, viskaut ko spridzināt, bet cilvēku draudzību jaukt nedrīkst.
Maigā vardarbība? Precīzi neatceros.Arī precīzi neatceros - 'brīvprātīgā vardarbība'?
Uz kādu laiku forumā no nerātnās nebūs ne miņas.
Štrunts ar piekaušanu un nemaz ne tik slikto pārtiku, galvenais, ka bez interneta. Tad gan ir briesmas.Slikts joks, skudrulacis, ļoti ļauns joks. Nav smieklīgi, lai arī par ko Tu te uzjautrinies.
Gribēt un darīt nav viens un tas pats, tā pat kā - gribēt var arī tad, ja otrs negrib un nekas nenotiek
nav bail no kritikas, bet vienkārši negribas dažkārt tērēt enerģiju. No otras puses, ja es nekad neko neteikšu, tad principā tā sanāk tāda kā pasīvā atbalstīšana tam, ko tas otrs ir teicis (īpaši, ja teiktais apgalvojums tiek pasniegts kā kategorisks vispārīgs apgalvojums/fakts, nevis subjektīvs viedoklis).mī tū, Pasadena. 8):)
Jā, tikai regulāra gribēšana bez iegūstamā labuma pazīmēm ilgtermiņā var novest pie veselības problēmām. Tādēļ es piekrītu teiciena "gribēt nav kaitīgi" paplašinājumam "kaitīgi ir gribēto nedabūt".(t) tas ir vardarbīgas personas domu gājiens - mēģinājums attaisnot sava gara, emocionālo un psiholoģisko vājumu, infantīlismu - un neko nedarīt, lai sevi stiprinātu, tā vietā visu vainu un atbildību par savu vājumu uzveļot savam upurim. Nekā pārsteidzoša - prasta manipulēšana, droši vien tik veca kā pasaule.
tā ka vari savu versiju iemarinēt kādā nosacīti drošā vietā. Tāpat tā Tevi nesargās - ilgtermiņā noteikti nē.
Jā, tikai regulāra gribēšana bez iegūstamā labuma pazīmēm ilgtermiņā var novest pie veselības problēmām. Tādēļ es piekrītu teiciena "gribēt nav kaitīgi" paplašinājumam "kaitīgi ir gribēto nedabūt".(t)ļauns joks, ļoti ļauns joks, pat ja Tu nerakstīji ne par sevi, ne par kādu citu.
P.S. Vēlējums par 'iemarinēšanu kādā nosacīti drošā vietā' paliek spēkā.
tas ir vardarbīgas personas domu gājiens - mēģinājums attaisnot sava gara, emocionālo un psiholoģisko vājumu, infantīlismu - un neko nedarīt, lai sevi stiprinātu, tā vietā visu vainu un atbildību par savu vājumu uzveļot savam upurim.
Vainas uzvelšana par savu neizdevušos dzīvi upurim strādā tikai īstermiņāCik jocīgi lasīt šo no Tevis, jo varētu patīt atpakaļ šo diskusiju vai pāris citas diskusijas, kur tieši šādu stratēģiju Tu pielieto pret citiem. Pat nav jātin nekur tālu, tajā pat ierakstā nosauc Estupendo par nespējnieku. 3 lapas atpakaļ Tu Lācim saki, ka viņš nemāk ne rakstīt, ne lasīt.
Lācēn,Šo novēlu Tev par visiem 100%.kad pietiekamilabi apgūsi kombinatoriku, pardon, skaidru un saprotamu savas domas izteikšanas prasmi
Kas Nerātnās izteiksmes veidā ir tik “briesmīgi izkropļots”?