Var jau izmantot savā labā Kubietes vājo gramatiku. Lēti.+
Es par saviem mērķiem šajā portālā esmu rakstījis.ja nav noslēpums, kur rakstīji? laikam forumu nelasu tik ilgi, jo neatceros, ka būtu minējis/usi:-D
Cilvēkiem patīk saskatīt atšķirību, kur tās nav, atkarībā no domas formulējuma.VS
atkodu ka skudrulace ( ja ta ir meitene kas dzeku telo) un vinai irInteresanti. :| Rīdzinieces rakstīto domu ar viņas ne sevišķi spožo gramatiku (vai klaviatūru tumsā - whatever) vieglāk saprast, nekā skudrulāča no velns viņu zi' kurienes izrautajiem gramatiski perfektajiem, bet nesakarīgajiem savārstījumiem.
Ja noformulē kā reālu gadījumu, tad uzreiz trollis; ja kā iedomātu - viss kārtībā, kaut arī atšķirības starp aprakstītajām situācijām nav.Muļķības. 8)
Tad jau visi joki arī jāsaprot kā trollisms.Vēl viena troļļu iezīme ir sadisms. Joki, ja tie tiešām ir joki, nav sadistiski.
Trollis var darboties arī tāpēc, lai uzzinātu tautas viedokli, neatklājot savu personību, kā arī lai kaut ko panāktu.Manipulēšana, kas ir vēl viena troļļa pazīme.
Nezinu, vai saprati Tu un citi, vismaz nepaskaidrošu.
Es par saviem mērķiem šajā portālā esmu rakstījis.
skudrulace ( ja ta ir meitene kas dzeku telo)Kā jūs varat apgalvot, ka tur ir domāts skudrulace (jā, tā ir meitene, kas džeku tēlo)?
Vēl viena troļļu iezīme ir sadisms.Es to drīzāk uztveru kā intelektuālu spēli.
sadisms ir ne tikai seksuāla vai fiziska citu mocīšana, arī emocionāli un psiholoģiski kādu mocīt (viegli realizējams internetā) ir sadisms.
Manipulēšana, kas ir vēl viena troļļa pazīme.Šeit ir tikai viens tāds pa pusei trollis, kurš mēģināja manipulēt. Publika uz manipulāciju laikam pavilkās, kaut arī skaidri norādīju par manipulāciju.
Esmu ievērojusi, ka Tevi tik bieži pārprot un nesaprot šajā portālā, bet kaut kā necenties sevi izskaidrot. Tas nav nekas neparasts uzrakstīt domu, kuru citi lasītāji var pārprast, bet - kur problēma mēģināt paskaidrot?
Turklāt, ja tā notiek bieži, Tev nav ienācis prātā, ka ne jau lasītājs (vairāki lasītāji šajā portālā, starp citu) lasa “ne tā”, bet varbūt pats “ne tā” izsakies?
Tu tagad uzskati, ka Reflection būtu jāizlasa visas Tevis komentētās diskusijas?Viņa (viņš) jau atgādināja tādu kā izmeklētāju. :D
Viņiem patīk citus pakaitināt vai izraisīt reakcijujo emocionāli, psiholoģiski un garīgi nenobrieduši.
JaJa Fiestar izlasot Cosmo troļļu diskusiju jūtas ar viņu uz viena viļņa, tad laiks sākt strādāt ar sevi, lai kādā brīdi pats nesāktu troļļot.Jūsizlasot Cosmo troļļu diskusijujūtaties emocionāli un psiholoģiski aizskartas, tad laiks sākt strādāt ar sevi.
Kā jūs varat apgalvot, ka tur ir domāts skudrulace (jā, tā ir meitene, kas džeku tēlo)?Par citiem un citām nezinu, bet ar laiku iemācījos izlasīt Rīdzinieces rakstīto. 8)
Es to drīzāk uztveru kā intelektuālu spēli.Intelektuālais sadisms. Nice. :D
Šeit ir tikai viens tāds pa pusei trollis, kurš mēģināja manipulētViņi visi manipulē - vairāk vai mazāk. Iemācies lasīt beidzot, Lācēn. :-P
Ja es skaidrošu, mani pārpratīs vēl vairākIemācies rakstīt beidzot, Lācēn. :-P Skaidra doma (vismaz lasītpratējiem) ir saprotama arī tad, ja ieviešas kāda gramatikas kļūda. 8)
kā jūs atkožat, kurš forumā ir trollis, kurš slēpjas zem citas identitātes, lieto 2 profilus, slēpj dzimumu u.t.t.?
Atbildot par to manu mērķi šajā portālā, man te tāda vairs nav.Muļķības.