Man vnk ļoti interesanti, kas ir kārīga, pardon, kārTīga līgošana Dobeles plašumos.
lai nomelnotājiem aizbāztu muti, cik jau pieteikušies uz pasākumu caur cosmo forumu?Lietiskos fotopierādījumus (printskrīnus no epastiem) arī gribēsi?
Reizēm šāda reklāma iedrošina citus, kas vēl nav līdz galam izlēmuši, un svārstās, starp negatīvajiem komentāriem un pozitīvajiem.Iedrošina izlemt par labu 'zskss' un 'liga.xxx'?
Lietiskos fotopierādījumus (printskrīnus no epastiem) arī gribēsi?
Iedrošina izlemt par labu 'zskss' un 'liga.xxx'?
ka tur aiz ekrāna - Dobeles pusē - sēž bariņš visnotaļ atraktīvu puišu un liga.xxx
cik jau pieteikušies uz pasākumu caur cosmo forumu?
fakts, ka Adventi pasākumā nepiedalīsies, man ir licis pārdomāt savu dalību pasākumā.vienspats, takš ņem piemēru no 'zskss' un uztaisi savu kastingu. :-P
Atvainojos, jāņu sviesta kulšanuLol, RedJasper, nau vērC :-P 8) Ļoti piemēroti, jo
Bet jautājums labs, man ar interesē, kas ir kārtīga līgošana (ne tikai papardes meklēšana turpat uz vietas), kuras tieši ir tās tradīcijas, kuras piekoposiet?
Es teiktu, ka tas būs šis te pasākums.
es joprojām nesaprotu, kas tas bija....
Tu jautāji, kas būs pasākuma programmā, es iedevu sludinājumam atbilstoši adekvātu pasākuma plānu.
vienspats, ko Tu man piesējies? Kas manī tāds īpašs, ka tieši MANA nepiedalīšanās pasākumā liedz to darīt Tev?
Tie Ajahujāņi ar Rogovkas Dižšamani ir tas pats, kas Dobeles plašajos dārzos, jeb AATA nozaga 'zskss' Jāņu tradīciju piekopošanas ideju un pielāgoja savām vajadzībām?
kur ko tādu varēji izrakt?