Kaimiņš. Konspirācijas.

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Tās, kas vēl nav kursā, informēju - KNAB ir aizturējis Artusu Kaimiņu un nu jau viņš no KNAB telpām ir nogādāts Čiekurkalnā - īslaicīgās aizturēšanas izolatorā. Pamatojums - mīklains stāsts par nelikumīgu partijas finansēšanu.
Jūsu viedokļi - ir vainīgs, nav vainīgs? Kāpēc? Tēma atvērta arī dažādām konspirāciju teorijām par to, kurš varētu būt to pasūtījis, ja uzskatāt, ka Kaimiņš nav vainīgs.
21.06.2018 00:13 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Naivi domāt ka partijas biedru saziedotās naudiņas pietiks visam partijas priekšvēlēšanu šovam.
Visas partijas ir atkarīgas no kādu oligarhu finansējuma. To nevar saņemt legāli, tāpēc izlaiž caur dažādām shēmām. Pēc vēlēšanās partija bīda likumprojektus lai oligarhi varētu atpelnīt ieguldīto.
Lielajās partijās viss ir ieeļļots un strādā labi.
Saeimas deputāts un korupcija tās ir neatņemamas sastāvdaļas kopš pastāv LR. Neizskatās ka tuvākajā nākotnē kaut kas mainīsies.
21.06.2018 08:40 |

Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
Es redzēju ziņu virsrakstus un jau tos izlasot, nodomāju, ka Kaimiņš taisa sev reklāmu, tāpēc rakstus nemaz nevēru. Jā, tieši šāda veida reklāma, jo viņam šāda ažiotāža pirms vēlēšanām ar tekstu "ka mani grib novākt no ceļa" ir ļoti izdevīga, tā it kā viņš kaut ko baigi darītu, atklātu, strādātu un ka pārējiem tāpēc viņš ir neizdevīgs un traucējošs un tieši tāpēc latviešu bāleliņi sabalsos par viņu, jo viņu taču gribēja novākt no ceļa, jo acīmredzot viņš kaut ko dara un citiem traucē.
Nē, noteikti nē. Es tam teātrim neticu.
21.06.2018 08:58 |

Reitings 567
Reģ: 19.09.2017
latvju deputāti ir kā nožēlojami bomži

Problema vispar nav un nevar but deputatos, bet tikai un vienigi tauta. Ir absoluti saprotams, ka cilveks iet par deputatu tikai mantkarigu iemeslu vadits. Si mantkariba ir apsveicama, ka ari deputata fundaments un tam nav nekadas saistibas ar to, vai vins iespes paveikt kaut ko sakarigu. Ar sakarigo butu jasaprot- pec iespejas mazaka iejauksanas cilveku dzive. Tautai piemit tadas ipasibas ka pirmatneja domasana, ticiba, naivums, romantisms, patriotisms utt. Viena no svarigakajam tautas ipasibam ir absoluts nenozimigums. Ta nekad neko nav lemusi. Tai pat nav sava viedokla.
Autore, man skiet, nirgajas :)
21.06.2018 09:01 |

Reitings 999
Reģ: 05.12.2016
Viedā Minka miljons + !! Pati nesen rakstīju maģistra darbu saistībā par Tevis rakstīto un sapratu, ka ir tieši tā kā saki - grib ņemt, bet negrib dot un otrs variants - slinki pēc velna, lai pakustētos un iedziļinātos visā tajā sistēmā, kas izveidota, lai mudinātu cilvēkus izglītoties, strādāt un no tā saņemt attiecīgi lielākus/mazāku pabalstus. To visu varam regulēt paši, bet lielākoties visi grib iet vieglāko ceļu.
21.06.2018 09:08 |

Reitings 613
Reģ: 20.11.2017
Kaimiņš vienmēr ir bijis tikai demagogs, kas aiz skaļiem lozungiem patiesībā ir tāds pats kā visi citi.

Viņš sēž pie siles pietiekami ilgi, lai kaut ko būtu izdarījis, bet, ak, vai, darbu ta nav.

Un tieši tāpēc viņam bija vajadzīga šī ietupināšana, lai tiktu pārvēlēts, jo reālu labumu un pienesumu, būdams politiķis, viņš nav devis. Un nevajag te teikt, ka viņš kaut ko dara - filmē, skaļi strīdas un oponē citiem politiķiem, rāda, ko dara politiķi Saeimā - viņš kacina tautu un uztur tādā veidā savu popularitāti, "skat, cik visi te ir slikti, es viņus atmaskoju". Viņam tas ir vajadzīgs, lai tur noturētos, jo citādi viņš tur nepaliktu. Nevienam viņš tur netraucē, lai būtu novācams no ceļa, bet ir izdevīgi ir sevi pasniegt tādā veidā un paciest dažas neērtības un smīkņāšanas Saeimā. Katrs cīnās par savu vietu zem saules, kā māk.
21.06.2018 09:17 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Artuss ir tāds cilvēks, ar ko es ikdienā nekad mūžā neizvēlētos uzturēt draudzīgas attiecības. man viņš pilnībā neinteresē, jo man ir antipātijas pret bauriem. Bauris vienmēr pirmais iegriezīs dunci mugurā. Kā arī viņa egoismam nav robežu....
BET....
Tādu ākstu saeimā vajag. Kurš gan vēl pārējiem valsts vīriem piespiedīs izkāpt no komforta zonas tikpat kvalitatīvi, kā skabarga to dibenos? Plus tauta redz par kādiem liemeņiem nobalsojusi, par cilvēkiem, kuri tur atsēž sroku, un balsojot nemaz nezina par ko balso.
Tā kā es par Kaimiņu..... ne vēlēšanu dienā, bet šajā momentā. Politiskie "smagsvari" vakar parādīja, cik viņi ir vāji varžu dīķī spēlējoties. Tādi austrumu izgājieni, kā novākt no trases konkurentu.
21.06.2018 09:17 |

Reitings 806
Reģ: 18.01.2018
Dzervenes
Man šķiet Artusam nav tādu kontaktu, lai ar KNAB sarunātu izrādi uz nedēļu, kā labākajās vecpuišu ballītēs ar aizturēšanu no poliču puses.
Kā arī mūsu saeimā panākt rezultātu var vienīgi tie, kas ir pozīcijā. Opozīcijas uzdevums ir maksimāli bombardēt saeimu par nepilnībām, ko tā saskata noteiktos lēmumus. Bet Artuss papildus tam to visu laiž uz āru, ļauj tautai spriest.
Protams tas ir Artusa PR, kā viņš dabūn atbalstītājus. Bet es domāju tas ir abpusēji izdevīgs darījums ar tautu, vismaz ar to tautas daļu, kam lielākais bauris ir lielākais draugs
21.06.2018 09:23 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Neesmu kaimiņa piekritēja, bet teorijai, ka viņš pats to ir sarīkojis laikam neticu. Neizskatijās ka viņš par to būtu zinājis. Un kāpec lai viņš sevi nomelnotu....lai pēc tam ķipa iznāktu kā nevainīgs un labiņais kurš ticis apmelots? Jocīgi, pārāk liels teātris tādā gadijumā un tur jau tad vajag ārsta palīdzību :D
Nedomāju ka viņš ir pilnīgi nevainīgs, gan jau tur kaut kas ir apakšā un tagad kāds ir nolēmis ka viņam jāpazūd.
21.06.2018 09:34 |

Reitings 948
Reģ: 18.06.2018
Lielākajai daļai cilvēkiem ir apbrīnojama spēja ticēt visam, ko viņiem pasniedz mediji, tie, kas visskaļāk kliedz, ir populāri utt. un nedomāt pašiem ar savu galvu. Neviens nav tīrs un pūkains. Ja Kaimiņš būtu tik tīrs, skaidrs un godīgs, tad sen jau būtu atteicies no savas deputāta algas - bet nē, algu viņš saņem tāpat kā jebkurš cits no pārējiem 99. Neviens nelien saeimā tāpat vien, bet gan redz, ka tur ir iespēja nopelnīt - ja deputātiem nemaksātu algu, tad tur neviena nebūtu. Principā tā ir ar lielāko daļu cilvēku - vai tad jūs esat gatavas darīt darbu, par kuru nesaņemsiet samaksu (un pēc iespējas lielāku)?
21.06.2018 09:39 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Kā bija visus jāizbesī, lai šitā savējie iegāztu? Šleseru , savā laikā nosargāja .... :))))
21.06.2018 09:57 |

Reitings 284
Reģ: 25.07.2012
Nekad nav paticis Kaimiņš, jo neko vairāk par tukšu muldēšanu viņš nepieprot. Nezinu nevienu reālu darbu, ko viņš būtu paveicis. Personīgi man tie šovi no Saeimas, kurus viņš taisa un filmē, nav vajadzīgi un neinteresē. Nekādu jaunu Ameriku ar tiem vēl nav atklājis. Tāpat neticu, ka viņš ir bez vainas. Runas par to, ka Kaimiņš varētu būt sašmucējies saistībā ar partijas finansēšanas lietām, parādījās presē jau pirms laba laika. Tādēļ neticu, ka viņš ir balts un pūkains. To, kāds cilvēks viņš ir patiesībā, visā krāšņumā atspoguļoja slavenais starpgadījums policijas busiņā. Varbūt atšķiras šmaukšanās apmēri, bet domāju, ka viņš godaprāta ziņā ne ar ko diži neatšķiras no tiem citiem, kurus viņš aktīvi nopeļ. Jā, iespējams, ka fakts, ka KNAB viņu aiztur tieši priekšvēlēšanu laikā, nav nejaušība. Taču tas nemaina iespējamā pārkāpuma būtību. Ja ir vainīgs, lai atbild par savu rīcību. Ja vainīgs nav, tad par ko uztraukties - fani atlīdzinās, partiju iebalsojot nākamajā Saeimā.
21.06.2018 09:58 |

Reitings 1267
Reģ: 30.08.2013
Ja Kaimiņš ir noziedzies, tad kādēļ ārkārtes sēde netika sasaukta gadu atpakļ, kad KNAB pirmo un vienīgo reizi pasauca Kaimiņu uz pārrunām?
Tagad, kad Kaimiņš 10 minušu garumā izbļaustījās par Rasnača noziegumiem, pēkšņi tiek sasaukta ārkārtas sēde mežonīgā ātrumā, turklāt pirms vēlēšanām, un kaimiņš tiek sašņorēts par gadu veciem notikumiem! Vai nav dīvaini,ko?
Paklausieties Gobzema preses konferenci.
Turklāt Poikans pats ir bijis kriminali sodits, un nē jau desu nozaga!
21.06.2018 10:02 |

Reitings 1180
Reģ: 21.02.2018
Luī, tavs komentārs ir pretrunīgs. No vienas puses tu saki, ka viss notika ļoti lēni, jo gadu atpakaļ Kaimiņu pasauca uz Knabu, no otras puses, tu saki, ka sēde un lēmums tika pieņemti mežonīgi ātri.
Es nesaprotu, kā var nesaprast, ka operatīvais darbs nekad nebūs redzams visā krāšņumā parastiem cilvēkiem, jo tas ir policijas, knaba,.. iekšējais darbs. Nevienam nav jānodrošina medijos atskaites par padarīto. Sēde nebija mežonīgi ātri sasaukta, acīmredzot pa šo gadu vāca pierādījumus un strādāja cilvēki ar šo lietu, kad bija pietiekams iemesls, tad savāca.
Un tas attiecas uz visiem policijas, tiesu, knaba utt procesiem, ne tikai Kaimiņu.
21.06.2018 10:14 |

Reitings 262
Reģ: 23.06.2017
Klauns tas Kaimiņš ir un nekas vairāk.
21.06.2018 10:15 |

Reitings 482
Reģ: 22.09.2013
Kā saka, gan jau kāds melnumiņš ir arī Kaimiņa dosjē, piekritīsiet, neviens neesam balts un pūkains. Bet Kaimiņš dzīvo dzīvoklī, Rasnačs villā un vēl pieder miljons īpašumi. Domāju komentāri lieki.
LV tupina cietumā par akmeņu mešanu un zaptes burciņas zādzību veikalā, jo gribas ēst. Bet par miljonu zādzību un lielām lietām Lv nevinu cietumā neliek :)
Un uz KPV LV nav jābalsta tikai 1 cilvēks, tur ir vesela komanda spējīgu cilvēku.
Esmu PRET Kaimiņa aizturēšanu ;)
21.06.2018 10:16 |

Reitings 1267
Gobzemam es ticu jo ir ne reizi pierādījis, ka mīl par taisnību pacīnīties - gan Zolitudes lietā netaisnības dēļ bija šūmainu muti noskrējies un skeletus no skapja izvilcis ar visiem uzvārdiem. Gan Bunkus lietā. Kā arī citās, ne tik plaši zināmās lietās. Viņa FB viss redzams. Turklāt cīnījās piems ar Kaimiņu kļuva par koleģiem, Zolitudes lieta viņus tikai saveda kopā. Visu šo gadu laikā ir manī ievieisis uzticību kā cilvēks kurš iet pret korupciju valstī. Ja reiz ir Kaimiņa pusē, tad tam ir iemesls.
Poikāns mani nepārliecināja, Gobzems gan.
P.S. Un pat ja ir nelikumīgi sponsorēta viņa partija.. kura nav? Pārējām partijām tik tie cipari piecreiz lielāki noteikti. Tā kā tas video par kuru KNAB tikai pasmējās ir bijis tikai iemesls kaimiņa aizvākšanai no ceļa. Turklāt pēc Gobzema vārdiem KNAB tika dota pavēle aizturēt Kaimiņu atkārtoti.
21.06.2018 10:16 |

Reitings 1267
Dārta. Ātri tika sasaukta sēde izdot kaimiņu. KNAB jau gadu atpakaļ teica ka nav Kaimiņu par ko aizturēt. Jo tajā video nekā nav. Tadeļ arī neaizturēja. Par izdošanu nez kapec iz karstām pēdām lēma saeima pēc gada tikai.
21.06.2018 10:18 |

Reitings 1180
Nu un arguments, ka Poikāns bijis tiesāts "un nejau desu nozaga" - jā, cilvēks atšķirībā no Kaimiņa kaut ko tiešām atmaskoja, lol. Vispār nav saprotams arguments tā, it kā te būtu runa Kaimiņš VS Poikāns.
Turklāt neo tiesāšanas lieta ir pietiekami sarežģīta, lai par to nevarētu tā virspusēji spriest.
21.06.2018 10:25 |

10 gadi
Reitings 1319
Reģ: 30.06.2013
Smieklīgi :D runājat par Kaimiņa partiju tā it kā mēs Šveicē dzīvotu un starp baltajiem gulbjiem ir viens krauklis Kaimiņš :D arī ja ir nelegāli sponsorēts, tad visi pārējie varoņi ir simts reizes vairāk pelnījuši būt aizturēti, bet viņus nez kāpēc neizdod saeima kratīšanai. :D jo visi tur čomi un viens otram rokas mazgā kopīgi pēc zirnekļshēmu mahinācijām. Kaimiņš ne ar vienu tur rokas nemazgā, bet gan pastāsta vēlētājiem kā tās shēmas rodas. Un sēž tagad KNABĀ. Voilá :D
21.06.2018 10:25 |

Reitings 1180
Ui, Gobzems manā skatījumā ir parodija par juristu.
21.06.2018 10:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits