Mums pēdējos gados tradīcija iegrozījusies vārīt zupu uz ugunskura, ko varētu ieteikt visiem, jo uz plīts ne tuvu tik garšīga nesanāks. Precīzas receptes nav, galvenais kādus kaulus (mēs lietojam meža dzīvnieka) pavārīt un tad svaigus dārza dārzeņus. Parasti kaut ko uz soļankas pusi veidojam. Šis ir labs variants otram rītam, kad visiem kaut ko vieglāku gribas ieēst.
>>
No salātiem teikšu, ka rasols jau aknās sēž. Varu ieteikt kārtainus salātus, kas šobrīd cieņā. Kārtās - majonēze, kūpināta vista, majonēze, marinēti šampinjoni, majonēze, smalki rīvēts kūpinātais siers, smalki sakapāti zemesrieksti(apcepti cepeškrāsnī), sasmalcināti maizes grauzdiņi(tie, kur paciņās var nopirkt ar garšām dažādām).
>>
Tad, protams, visas klasiskās lietas - siers, sašliks, dārzeņu plāte ar ķiploku mērci (šitā ļoti ejoša), grieķu salāti, rīsu salāti, kādas karbonādes vai ruletes, arbūzs, pīrāgi, daudz alus.