Ja, jā, tad kādas atsauksmes? Dod enerģiju? Palīdz cīnīties ar lieko svaru, dedzina papildus taukus? Un, kurš ir vislabākais ko var iegādāties, piemēram aptiekā?
Lietoju karnitīnu, pagaidām izlietoju 1 pudeli. Rezultāti nedaudz vizuāli redzami, kg gan nav lielas atšķirības. :-D Domāju turpināt lietot karnitīnu, iet regulāri uz sporta zāli un ēst sabalansēti.
Es pirku veselības pasaulē. Nopirku, jo dzirdēju no paziņām labas atsauksmes. Hmm, es vienu pudeli izlietoju laikam 2 mēnešos. Katrā ziņā sastāvā neko sliktu neredzēju, ja tas palīdzot notievēt esmu gatava lietot un mēģināt nomest lieko :-D
Manuprat ne tas pirmas nepieciesamibas produkts tievejot.. vertigak butu nopirkt tad vitaminus un kadu energu bosteri... Pirmamkartam visa pamats ir pareiz suzturs un sports,.. tiaki tad nak sie papildlidzekli.. pliks papildlidzeklis bez pareiza uztura un sporta itin neko nedos... un loti labi notievet var ari vispaar bez siem papildlidzekliem... ja nauda daudz protams var pirkt
Piemeram kad es metu nost lieko nelietoju itin nevienu tievesanas uztura bagatinataju ... pamainiju nedaudz uzturu un piesledzu treninos vairak kardio.. visss
Nu bet tu domaji ka tas notiek aatri? .. tas notiek leeni un ta tam ir jabuut.... karnitins tev vielmainajs problemas neatrisinas... Turklat nekur vel nav teikts ka tas progres tev lens iespejams ir no tomer neparak pareiza uztura un treninja.. kur tev tekts ka ed tiesam pareiiz? - varbut tiaki doma ka ed pareizi..