Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Isana matu eļļa vai keratīns

Reitings 37
Reģ: 02.09.2016
Droši vien kādā tēmā jau iepriekš ir diskutēts, bet vēlos noskaidrot, vai uz sausiem matu galiem, kas tika pabojāti pie nepareizā matu šampūna lietojuma, kā ārstējošu līdzekli vēlams izmantot ISANA professional oil care matiem? Nezinu cik nu tur profesionāla tā ir, bet Drogās izmaksāja ap 5 eur (100ml) pretstatā dārgajai marocconoil eļļai, kuras cena svārstās līdz 40 eur lielajos iepakojumos. ;D Tomēr skatos, ka Isana eļļas sastāvā ir benzila alkohols un silikāts. Tas nesausina? Tomēr lasu, ka eļļa paredzēta sausam matu tipam.
Vai tomēr, ja vēlos atjaunot matus, vēlams veikt keratīna matu taisnošanu? Tā kā veicu to pēdējo reizi pirms 2 gadiem pie meistares mājās, kura vairs nepieņem, vai varat ieteikt kādu Rīgā, kas to dara kvalitatīvi? Varat arī padalīties ar kontaktiem privāti.
18.06.2018 13:47 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Tīri izlasot sastāvu, ISANA eļļas pamatā ir silikoni. Paši par sevi viņi nav slikti bojātiem matiem, bet, pēc būtības dod tikai vizuālo efektu. Par alkoholu 9. vietā sastāvā es neuztrauktos, taču, vērtīgākā (un arī dārgākā eļļa), kas ir argāna eļļa, sastāvā ir aiz parfīma. Un parfīms parasti ir niecīgās koncentrācijās, līdz ar to, arī argāna eļļas sastāvā ir pavisam minimāli. Pēc silikoniem sastāvā ir saulespuķu eļļa un saulespuķu sēkliņu eļļa, kas nebūt nav dārgas.
18.06.2018 14:39 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Daudziem patīk NUXE sausā eļļa - to var lietot gan sejai un ķermenim, gan matiem. Tur pamatā ir dabiskās eļļas un ekstrakti. Man gan pašai ir par smagu - bet tas tikai man, jo mani smalkie mati eļļas nepanes pēc definīcijas.
18.06.2018 14:45 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Saviem matiem lietoju marula eļļu no Ordinary - ne visu laiku, drīzāk kampaņveidīgi, jo brīžiem šķiet nedaudz par smagu. Man ir biezi mati, kas tiek regulāri balināti un krāsoti ar ne tām saudzīgākajām metodēm un, pateicoties šai eļļai, izskatās ievērojami labāk nekā iepriekš. Manuprāt, ļoti laba price/performance attiecība.
18.06.2018 14:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!