Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Izsaukuma zīme.

Reitings 29
Reģ: 06.12.2017
Es neesmu un visticamāk nebūšu diagnosticēta ar depresiju,jo es neticu, ka ārstiem tas interesē.. taču jūtu, ka paliek sliktāk. Man ir bail no tā, kas ar mani notiks. Esmu tādā kā bezizejas situācijā, jūtos ļoti viena un tā, ka mani neviens nesaprot. Es saprotu, ka šo visu esmu ielaidusi pārāk dziļi un no tā netikšu vaļā. Man pat liekas, ka es bez šīm mentālajām sāpēm nespēšu dzīvot, ja tās mani pametīs. Bet es tomēr gribu lai man ir labāk. Katrā gadījumā,- ne par to stāsts.
Ja kādai ir tādas pašas sajūtas, kā man - tad zini, ka es varu atbalstīt un būt tā, kas saprot. Es vēlos palīdzēt, jo reizēm, palīdzot citiem, vari palīdzēt pats sev. Varbūt ar kādu, kurš saprot mani un kādu, kuru saprotu es, varam mainīt visu uz labu. Ja ir kāds, kuram vajag kādu ar ko izrunāties, kaut vienkārši tāpat - droši man vēstulēs..
12.06.2018 14:09 |

Reitings 514
Reģ: 04.03.2016
Novēlu izķepuroties. :)
12.06.2018 14:46 |

Reitings 1885
Reģ: 08.07.2013
Nesaprotu, kāpēc uzskati, ka nekad netiksi diagnosticēta, jo ārstiem neinteresē...esi runājusi ar kādu ārstu par šo slimību un viņš tā ir pateicis? :-| Mani 2 dažādi ārsti ir diagnosticējuši, kolīdz ieminējos par to.
Lai vai kā, turies un tiešām centies izrunāties ar kādu, kurš ir gājis cauri tam visam. Man ļoti palīdzēja šāda saruna visas nakts garumā, pirmo reizi jutos tā pa īstam saprasta un uz viena viļņa ar kādu :-)
12.06.2018 15:33 |

Reitings 502
Reģ: 07.03.2018
Mani 2 dažādi ārsti ir diagnosticējuši, kolīdz ieminējos par to.

:D
Tā būtu mazākā ''problēma''. :D
12.06.2018 15:34 |

Reitings 29
Reģ: 06.12.2017
Arta* esmu bijusi pārāk daudz pie visādiem citādiem veselības speciālistiem, vienmēr esmu vīlusies. Zinu, ka nediagnosticēs, jo es vienkārši tādu neapmeklēšu, vairs neredzu tam jēgu. Zinu visu, ko man teiks, ko neteiks, no tā nebūs jēgas.
13.06.2018 10:02 |

Reitings 514
Reģ: 04.03.2016
Manuprāt, tas, ka negribi doties pie ārstiem ir pirmā pazīme, ka Tev ir depresija.
13.06.2018 11:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits