Nenormāli mazas krūtis

Reitings 68
Reģ: 21.05.2018
Ko jūs ieteiktu darīt 20 gadīgai meitenei, kurai pat nav A izmērs? Vai 10 gadus krāt implantiem, vai gaidīt, kad kādreiz grūtniecība kaut nedaudz palielinās krūtis?
Apmēram šādi man izskatās (tikai neesmu tik kalsna, bet vnk slaida)

Pie tam galiņi ir ievilkti un bez krūštura pēc lieluma un formas krūtis ir kā zemenes:-(. Man ir ļoti lieli kompleksi, tuvības laikā ļoti neērti jūtos. Par to arī esmu runājusi ar draugu un nekad viņš nav izteicis nekādus baigos mierinājumus, zinu tikai, ka viņam patīk visu krūti iesūkt mutē (atvainojos par stulbībām:-D), vienīgais ko viņš tik man saka -" vismaz vēlāk nenoslīdēs pār nabu".
Bet ko darīt TAGAD? Zinu, ka draugam iepriekšējās sievietes ir bijušas ar lielām un pat anormāli lielām krūtīm, bet kā lai tgd es jūtos, ka man vsp tādu nav.:-/
06.06.2018 21:30 |

Reitings 109
Reģ: 29.10.2017
Ja šis ir rūpīgi izplānots un pārdomāts lēmums, nevis vienas dienas iecere, tad noteikti taisi! Nu nav plastiskās operācijas tikko iegājušas tirgū, lai uztrauktos par kaut kādām pēcoperācijas komplikācijām. Tam ir paredzēts ārsts, kas rūpīgi seko tam, kā pacients atkopjas, tiek norīkotas pārbaudes vizītes utt. Ņemot vērā, kā ir pieaudzis plastisko operāciju pieprasījums, meitene ar implantiem krūtis, filleriem lūpās, rinoplastiku vairs nav nekas īpašs vai nosodāms. Kāda vaina, ja tā cilvēks jūtas par sevi pārliecinātāks, drošāks? Tādēļ jau arī ir dotas plastiskās operācijas - uzlabot to, kas sevī nepatīk. ;-)
Jārēķinās gan ar to, ka pie laba speciālista tas nebūs lēts prieks.
07.06.2018 18:07 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
Labāk gluda virsma, nekā ūdens maisu čamdīt, bet nu tas subjektīvs viedoklis :-D Bet nu neesmu pret plastiskajām, ja iet runa par objektīvi neglītu seju. Ja tiešām nevar ar sevi sadzīvot, tad jau labāk izsmelt citus variantus, kā te dažas teica ar hormoniem utml.
Bet puisis ir ar Tevi nevis ar tām lielpupainajām, tas nozīmē, ka viņš Tevī redz kaut ko vairāk par krūtīm. Būtu jauki, ja pati arī to sāktu ieraudzīt.
07.06.2018 19:21 |

Reitings 109
Reģ: 29.10.2017
Labāk gluda virsma, nekā ūdens maisu čamdīt
Fiestar, esmu droša, ka lielākā daļa vīriešu, ieskaitot Tevi, pēc taustes neatšķirtu dabiskās krūtis no kvalitatīvām mākslīgajām, ja viņiem tas netiktu pateikts.
07.06.2018 19:55 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
Nu pateikt diezgan var. :D
Bet puisis ir ar Tevi nevis ar tām lielpupainajām, tas nozīmē, ka viņš Tevī redz kaut ko vairāk par krūtīm. Būtu jauki, ja pati arī to sāktu ieraudzīt.

+
07.06.2018 20:04 |

Reitings 470
Reģ: 26.10.2017
Duujaa Romantiķis :-D:-D:-D:-D
07.06.2018 20:15 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Nu nav plastiskās operācijas tikko iegājušas tirgū, lai uztrauktos par kaut kādām pēcoperācijas komplikācijām. Tam ir paredzēts ārsts, kas rūpīgi seko tam, kā pacients atkopjas, tiek norīkotas pārbaudes vizītes utt. Ņ

Es neesmu pret plastiskajām operācijām un, jā, nav tā, ka riski ir augsti (vismaz krūšu palielināšanai nē), bet nav arī tā, ka viņi neeksistē vai ir tik super minimāli, lai tos neapsvērtu. Turklāt, nav viss atkarīgs tikai no ārsta - kaut vai PIP implantu skandāls to ilustrē.
07.06.2018 21:15 |

Reitings 1830
Reģ: 02.06.2009
Iemīli sevi tādu kāda esi, ir vieglāk pateikt nekā to izdarīt.
Ja ir tik lieli kompleksi- tad operācija nav nekas tik drausmīgs.
Man pašai ir B izmērs un uzskatu, ka krūtis ir ļoti mazas. Gribētu par izmēru lielākas, bet esmu pārāk liela biksēs čurātāja no ārstiem, ka laikam nekad nespētu saņemties operācijai.:-D Ja nu kādreiz bailes pārietu, tad iespējams gribētu to variantu, kad zem krūtīm ar mazu trubiņu ielaiž taukus, ne liek implantus.:-)
07.06.2018 21:44 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Implamtu likšana ir netaisnīga. Tad tā, kurai pēc dabas ir mazi pupi, izskatīsies ar lielākiem, nekā ir tai, kurai no dabas lieli. Negodīga sacensība.
07.06.2018 22:28 |

Reitings 44
Reģ: 16.01.2017
Man tā ar bija, ka pirms grūtniecības nebija nekas, pat A mazs... Pēcdzemdības laikā, kamēr baroju, izbaudīju lielākas krūtis, likās milzīgas, salīdzinot ar manu parasto neko, biju starā, bet beidzot barot viss izzuda, gandrīz vai plika ādiņa palika... Kaut arī manai mammai un tēta mammai un mammas mammai pēc dzemdībām palielinājās un tā arī būs ar lielām (C,D izmēra nostaigājušas), bet man gan tā nenotika.. Zinu, ka vīram tas netraucē, un es ceru, ka uzaudzējot atpakaļ savus kg, jo bērns mani noēda sausu, kaut kas bik atnāks atpakaļ...tā kā mēğinu sevi nomierināt, jo no operācijas man bail un svešķermeni sevī nevēlos, kaut arī visu mūžu par to kompleksoju..:'-(
08.06.2018 15:36 |

Reitings 252
Reģ: 10.08.2014
Gribi, es tev iedošu bišku no savējām? Man nepatīk tik lielas. :-D
08.06.2018 16:04 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Gribi, es tev iedošu bišku no savējām? Man nepatīk tik lielas.
Te jau ir arī tādas, kas būtu ar mieru dalīties arī ar citām ķermeņa daļām.
08.06.2018 20:00 |

10 gadi
Reitings 3218
Reģ: 13.11.2011
Bet īstenībā dīvaini, ka čalis, kas bija iecienījis lielas krūtis pievērsās pēkšņi mazām. Es tavā vietā arī kristu kompleksos.

a čalis ir kopā ar krūtīm vai sievieti? :-O
08.06.2018 23:09 |

10 gadi
Reitings 5582
Reģ: 23.11.2014
Te jau tik daudz viedokļi izteikti, ka varu tikai padalīties ar interesantu instagrama profilu - LV ķirurģe, kas veic krūšu palielināšanu un citas procedūras. Sekoju līdzi, jo interesanti + pieņemu, ka nākotnē, kad vecums būs klāt, neatmetīšu ideju par kādu ķirurģisku iejaukšanos!
Te links: https://www.instagram.com/aestheticabeautyclinic/
@aestheticabeautyclinic
09.06.2018 08:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits