Nenormāli mazas krūtis

Reitings 68
Reģ: 21.05.2018
Ko jūs ieteiktu darīt 20 gadīgai meitenei, kurai pat nav A izmērs? Vai 10 gadus krāt implantiem, vai gaidīt, kad kādreiz grūtniecība kaut nedaudz palielinās krūtis?
Apmēram šādi man izskatās (tikai neesmu tik kalsna, bet vnk slaida)

Pie tam galiņi ir ievilkti un bez krūštura pēc lieluma un formas krūtis ir kā zemenes:-(. Man ir ļoti lieli kompleksi, tuvības laikā ļoti neērti jūtos. Par to arī esmu runājusi ar draugu un nekad viņš nav izteicis nekādus baigos mierinājumus, zinu tikai, ka viņam patīk visu krūti iesūkt mutē (atvainojos par stulbībām:-D), vienīgais ko viņš tik man saka -" vismaz vēlāk nenoslīdēs pār nabu".
Bet ko darīt TAGAD? Zinu, ka draugam iepriekšējās sievietes ir bijušas ar lielām un pat anormāli lielām krūtīm, bet kā lai tgd es jūtos, ka man vsp tādu nav.:-/
06.06.2018 21:30 |

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011
Krūšu palielināšana pie Lapiņa ir 2500 eur, ja baigi iespringst var gadā sakrāt. Ļoti daudzas veic krūšu palielināšanu, it īpaši pēc bērniem, nav tā cena nekāds kosmoss.
06.06.2018 23:03 |

Reitings 8847
Reģ: 12.04.2017
20 gadīgai meitenei ieteikt palielināt krūtis? Kur pasaule iet? :D
Problēma jau tajā, ka pēc laika sāks nepatikt vēl kāda lieta, jauna problēma, bet apķūnējot jau galvā tās nepazūd.
06.06.2018 23:05 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Diži daudz variantu jau nav:
a) samierināties un iemīlēt savu figūru
b) implanti
C) kaukt, gruzīties un kompleksot visu dzīvi.
Good luck!
06.06.2018 23:10 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
2500 eur, ja baigi iespringst var gadā sakrāt

tak loģiski, kas tur 2500 ko nesakrāt ar,piemēram, minimālo algu. vajag tikai iespringt. pat vairāk var iekrāt, ja neelpo un nedzīvo
06.06.2018 23:13 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Bet īstenībā dīvaini, ka čalis, kas bija iecienījis lielas krūtis pievērsās pēkšņi mazām.

Varbūt puisi neinteresē draudzenes krūšu izmērs? Vismaz ne primāri?
Par tēmu, krāt operācijai jau vari, ja pārdomāsi, gan jau atradīsi, kur tērēt. Man liekas, ka, ja šāda ķermeņa pazīme tiešām ilgstoši nomāc, tad - kāpēc gan ne? Man divas paziņas ir apgalvojušas, ka ir ļoti apmierinātas ar veikto izvēli. Vienīgi jāapzinās, ka tā ir ķirurģiska iejaukšanās, kurai, lai cik labs ķirurgs, ir iespējamas komplikācijas (kas varbūt var izklausīties nenozīmīgas pirms operācijas, bet, ja tās piedzīvo, tad domas parasti kardināli mainās). Turklāt pagaidām man izklausās, ka vairāk iemesls apsvērt operāciju ir puiša ex draudzeņu aprises, un tas, ka TU esi iedomājusies, ka puisim šis ir baigi svarīgi, ne gluži Tevis pašas ilgi apsvērta doma, ko Tu pati tiešām tiešām vēlies. Ja tā, tad iesaku apdomāties, vai šāds iemesls ir vērts tā riska (jebkurš iemesls, kas nav Tava patiesā vēlme, bet, piem., lai izpatiktu kādam)? Varbūt maldos. Jebkurā gadījumā, ar šo lēmumu Tev nav jāsteidzas, kas ir labi.
06.06.2018 23:31 |

Reitings 228
Reģ: 14.12.2017
Citiem krūtis, citiem dzimumlocekļi. Skaties no gaišās puses, vismaz krūtis var palielināt :-D
06.06.2018 23:33 |

Reitings 3665
Reģ: 23.06.2016
Tevi šī ķermeņa pazīme (jo par problēmu es to nesauktu) tieši kad sāka nomākt un satraukt?
06.06.2018 23:33 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
Man arī ir mazas krūtis, bet es par tām nekompleksoju jau sen un palielināt netaisos un ne jau tādēļ, ka naudas nebūtu. Protams, būtu forši, ja būtu izmēru lielākas, bet ja nav, tad nav, neiešu tāpēc operāciju taisīt.
Bet palasot šādu diskusiju, sajūtos nedaudz neriktīga, ka nevēlos palielināt. :-D Šķiet, ka neviena pat nepieļauj domu, ka var sevi iemīlēt, ja tev ir a izmērs, nemaz nerunājot, ka vīrietis varētu iemīlēt, jo vispirms taču iemīl krūtis un tikai tad cilvēku :-D
06.06.2018 23:54 |

Reitings 224
Reģ: 04.05.2018
Šķiet, ka neviena pat nepieļauj domu, ka var sevi iemīlēt, ja tev ir a izmērs, nemaz nerunājot, ka vīrietis varētu iemīlēt, jo vispirms taču iemīl krūtis un tikai tad cilvēku

Varu komentēt sevis rakstīto. Man pašai ir mazas krūtis. Protams, arī neiebilstu, ja būtu izmēru lielākas, taču mīlu sevi un nekaunos no savām krūtīm. Tieši pretēji - pati sev liekos skaista tāda, kāda esmu, tāpēc tas ir vairāk kā skaidrs, ka sieviete var sevi mīlēt arī ar mazām krūtīm, arī vīrieši mīl sievietes ar mazām krūtīm, es neapgalvoju pretējo. Savā komentārā vēlējos uzsvērt, ka ne visas sievietes, kurām ir mazs krūšu izmērs, spēj sevi iemīlēt, tāpēc, ja sieviete patiešām ir iedzinusi sevi kompleksos, visu dzīvi jūtas slikti tieši tā iemesla dēļ, ka ir mazu krūšu īpašniece, tas ir tikai normāli, ka cilvēkam rodas vēlme pēc operācijas, tāpēc arī rakstīju, ka tādos gadījumos, kad sievietei ir patiešām dziļi kompleksi, visi tie uzmundrinošie "būs jau labi, tu sevi iemīlēsi!" nepalīdz. Paskaidroju, jo tiešām liekas, ka manis rakstītais citiem varētu likties kā pamudinājums visām mazu krūšu īpašniecēm mesties taisīt operācijas. Nē, tas tā nebija domāts.
07.06.2018 00:10 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
vispār jau normāli cilvēki iemīlas kaut kādā personības kopumā, nevis krūšu izmērā (tai pašā laikā galīgi nenoliedzot fiziskā izskata ietekmi daudzos gadījumos; ja čalim kaut kādā mērā svarīgas krūtis, tad tā būs). pārējie ņemas pa silikona ielejām :D
07.06.2018 00:20 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Ir starpība vai A krūšu izmērs ir Calista Flockhart vai Rebel Wilson.
07.06.2018 07:32 |

Reitings 2196
Reģ: 19.10.2012
Es, ja godīgi, nevaru iedomāties, kā tas ir- zemenes izmēra un formas krūtis. Saprotu, ka meitenei ir kompleksi un teikšu godīgi, es tomēr visdrīzāk veiktu operāciju, 10 gadi jau tiešām nav jākrāj tā summa, bet daudz dod, kad esi pilnībā pārliecināta par savu ķermeni, var jau teikt, ka jāmīl sevi kāda esi utt, bet ja ir lietas, ko nesanāk sevī pieņemt un ir reāli mainīt- kāpēc nemainīt.. Varbūt, kamēr krāsi naudu, tiešām pārdomāsi, kas zina :D
07.06.2018 07:56 |

Reitings 2264
Reģ: 21.01.2013
Es pieņemu, ka autore runā par šāda tipa krūtīm (attēls pirms operācijas). http://www.plasticsurgerydoctormd.com/category/breast-augmentation/ Daudzas, šķiet, nesaprot, ka mazas, bet normālas krūtis nav tas pats, kas mazas krūtis,kuras kaut kādā brīdī pārstājušas attīstīties. Un nav runa par kompleksiem tikai tāpēc, ka puisim kaut kas nepatīk - autorei puisis ir, un pēc rakstītā šķiet, ka viņu viss apmierina. Runa ir par būšanu mierā un saskaņā ar sevi.
07.06.2018 08:38 |

Reitings 313
Reģ: 24.09.2015
Hmmm, kad sāku lietot hormonālo kontracepciju, krūšu izmērs palielinājās par vienu izmēru, tas tāds pozitīvais blakusefekts. Citur apkārtmēri nepalielinājās, resnāka nekļuvu. Bet gan jau tas atkarīgs no organisma īpatnībām, katrai savādāk.
07.06.2018 08:48 |

Reitings 477
Reģ: 03.09.2016
Man jau liekàs tikai normali, ka meitenei 20 gados ir kompleksi, un šādā vecumā kādu sūtīt uz plastisko ir tiešām crazy..:-/ Pirmkārt, krūtis var vēl nedaudz izaugt, otrkārt,kā jau Viedā Minka ieteica, pastāv hormoni( man arī palielinājas par izmēru krūtis) un tas bubulis par to kaitīgumu ir stipri pārspīlēts, treškārt pēc laika pati sevi vari iemīlēt tādu, kāda esi. Man labākajai draudzenei vispār nav krūšu un neko, laimīga un viņai pa lielam pofig, nekad nav arī traucējis veidot attiecības ar vīriešiem.;-)
07.06.2018 09:52 |

Reitings 4227
Reģ: 31.03.2017
Neredzu , neko briesmīgu,ja meitene grib uzlabot savu krūšu izmēru, vizuālo izskatu,bet tikai tādā gadījumā, ja problēma tiešām ir tik nopietna. Bet pirms spert tādu soli, domāju būtu labi apmeklēt ginekologu, lai izrunātu visu par un ap:-). Pie tam krūšu palielināšana nekādi neietekmē dzīves kvalitāti, ja nākotnē plānos bērnus, tad varēs barot ar krūti.
07.06.2018 10:04 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Es taisītu plastisko. Tas nav ieteikums vai mudinājums autorei to darīt, kaut arī, manuprāt, nebūtu slikti aiziet pie plastikas ķirurga uz konsultāciju. Vai tas apraksts ir pārspīlējums, vai risināma problēma, forums nepalīdzēs.
Es spriežu no savas subjektīvās pieredzes, man jaunībā uz viegli novēršamiem defektiem cilvēki teica "kas pa muļķībām, iemīli sevi, bla bla bla". Nospļāvos un izlaboju, un tas bija pareizais lēmums. Galvenais ir justies harmonijā ar sevi.
07.06.2018 10:06 |

Reitings 1912
Reģ: 13.05.2016
Plastiskā operācija ar nav nemaz tāds bubulis un kaut kas crazy kā te daža pasniedz. Nav jau jātaisa kaut kādi mega izmēri, labs ķirurgs arī uztaisīs tā ka izskatās pat dabīgi +/-.
Manai māsai jau ir vairāk kā 10 gadus mākslīgās, normāls izmērs, neizskatās kā kaut kādi piesprausti baloni, arī bērna barošanai netraucēja. Un zinu vairākas sievietes kas to veikušas un samērā jaunā vecumā, visas ar dzīvi apmierinātas.
Es nemudinu autori skriet un operēties, bet neko šausmīgu tur arī neredzu.
07.06.2018 10:17 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
Ja ir ļoti mazas krūtis, tur neko lielu arī nevarēs ielikt. Maksimums C izmērs, visdrīzāk ieteiks likt B. Tāpēc iesaku aiziet uz konsultāciju, saprast, kādas iespējas un vai tas apmierina. Ko var iesākt ar krūšgaliem (vai ir vispār kaut kas jādara) utt.
07.06.2018 10:21 |

Reitings 2520
Reģ: 30.01.2017
Nenormāli mazas krūtis ir tikai tad, ja viņas ir uz iekšu. Pārējais ir normāli, jo īpaši, ja esi tieviņa ;-)
Ja nu ir tie milzu kompleksi, atliec naudiņu, cik vari mēnesī, nospraud teiksim - 3 gadus, ja pa to laiku nebūs radies nekas klāt, un tas var notikt gan dabiskā hormonu līmeņa (tomēr jauna esi vēl), gan hormonālās kontracepcijas dēļ.
Iesaku neņemt vērā par tiem implantiem pirms grūtniecības - ja netaisa vairāk kā izmēru, divus lielākas, nekas tur netraucēs. Un ja būs lemts nošļukt, tad nošļuks tāpat. Labāk baudīt savus jaunības gadus pašpārliecinātais par sevi, nevis kā nedrošai nelaimes čupiņai. Tomēr atkārtoju - pagaidi pāris gadiņus, parunājies ar ginekologu un paskaties - varbūt, ka pareizās kontracepcijas tabletes Tev var brīnumu izdarīt :-)
07.06.2018 10:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits