Rīdziniece Loģiski, ka visos laikos pi*ās apkārt kā traki. Senos laikos tas bija izteikti, ka vīrietis paskrēja pa ciemu apkārt un apbērnoja visas meitas. Tas jau nenozīmē, ka tas vienmēr ir bijis sociāli atbalstīts gājiens. Pati par seksuālo revolūciju hipiju laikos runā, bet tajos laikos viņu idejas NEBIJA SOCIĀLI atbalstītas. Tāpēc jau to sauc par revolūciju. Cilvēki mainīja savus uzskatus. Teikt, ka pēdējo 50 gadu laikā nav tikuši veikti uzbrukumi uz tradicionālo monogāmo laulību ir tik aplami, ka tālāk nav vērts nemaz diskutēt. Runa jau nav par to, ka cilvēki sākuši apkārt gulēt, bet par to, kā šī gulēšana apkārt ietekmē sabiedrību.
>>
probability Nesaprotu kāpēc nepieciešami kaut kādi esoši piemēri. Man jācitē katrs teikums, Jūs tikai pretī iedodat "nē tā nav, jo es dzīvē redzu". Reāli pats pirmais raksts, ko ielinkoju ir par sievieti, kas piekopa "aktīvu" dzīves stilu un pēc tam čīkstēja par to, ka dzīve neizdevās kā gribēja. Atvēru delfu pirmo lapu par sieviešu attiecībām un atradu rakstu
http://www.delfi.lv/vina/attiecibas/milestiba-un-sekss/liga-robezniece-mes-neesam-raditi-tikai-vienam-cilvekam.d?id=49969899. Tinder jau vairākus gadus ir populārāko aplikāciju top 50, un tā ir gadījuma seksa aplikācija..
Un nē, es rakstā neizdomāju seksa sakarus no galvas, jo to var vienkārši izspriest no raksta, kad viņa uzsvēra
"Crushed and needing to regroup, I took a sabbatical and lived in Bali for eight months on a healing journey. I was also celibate during my time there.">>
RedJasper Varētu piekrist, ka tas nav galvenais iemesls, bet nenozīmē, ka neietekmē. Jo ilgāku laiku pavadi nenopietnās attiecībās, jo mazāk laika paliek veidot nopietnas attiecības un radīt bērnus. Un gluži kā rakstā - tie, kas nokavē savus zieda laikus, piekopjot nenopietnas attiecības, trakojot apkārt, vēlāk paši par to maksā.
>>
Nerea Nepiekrītu, ka Latvija atpaliek par 50 gadiem savos uzskatos. Iepriekšējā diskusijā par Stambulas konvenciju visām bija diezgan progresīvi uzskati, ne tuvu PSRS laikiem, kad homoseksuāļus vēl cietumā lika. :-D Jā, Latvija, ir salīdzinoši konservatīva valsts, bet ne tuvu tādiem gadskaitļiem.
>>
Pasadena Tevis ieliktais pētījums norāda tikai to, ka ne tikai sieviešu apmierinātības sajūta ir kritusies, bet arī vīriešu, kas ir pretrunā ar manis ieliktā pētījuma tēzi, ka vīriešu apmierinātība ir augusi, bet sieviešu - kritusi. Nemaina galveno domu, ka laimes sajūta ir kritusies gadu laikā. Visi(ne tikai sievietes) ir nelaimīgāki, lai arī tiesību apjoms ir pieaudzis, brīvības darīt, ko vēlies tiek sniegtas. Jādomā vai brīvība ir vispār faktors, kas cilvēkam rod dzīves jēgu?
>>
Jolly-Roger Aizmirsi vēl pievienot homofobs, transfobs, nacists un rasists. Tie ir tie klasiskie.
>>
Mana personīgā nostāja pret gadījuma attiecībām ir, ka man žēl, ka mūsu sabiedrībā ģimene un laulība ir ieņēmusi aizkadra lomu salīdzinājumā ar cilvēka personīgajām tiesībām un brīvībām. Mēs paaudzēs jau ķeram to, kas dod momentālu baudu, bet mūkam no ilgstošas atbildības uzņemšanās. Manuprāt tieši tas ir tas, kas cilvēkam dod jēgu dzīvē. Cik bērni ir uzauguši bez saliedētas ģimenes, jo vecāki ķersta kaut kādu mākslīgu mediju ideālu. Skrien pēc izglītības, skrien pēc karjeras, skrien pēc pasaules apceļošanas, skrien pēc īstermiņa baudām, tad pamosties pusmūžā viens un nožēlojams.
Atzīstu, ka lasu pārsvarā ārzemju portālus un ziņas, tāpēc atrodu sevi pesimistiskā pozīcijā, jo cilvēki čīkst, ka sabiedrība iet galīgā dirsā un pie tā ir vainīgi vīrieši vai sievietes, vai valdības, vai kapitālisms, vai veco laiku uzskati utt. Forši, ja Latvijā mūsu sabiedrība nav līdz tam nonākusi, kā to norādījusi
delusion. Ceru, ka līdz tam arī nenonāks.