nepagāja ne 3min ka kaut kāds dīvainis bija klāt ar visādiem wtf piedāvājumiem un uz maniem centieniem atšūt vispār nereaģēja, palika jau neomulīgi
Ok, tad varbūt iesakiet normālus veidus kā iepazīties, lai nebūtu tagad piecus gadus uz Vērmanes dārza stūra vai veikalā pie dārzeņu stendiem jāstāv.
Maniaki vai nē, bet pa lielam tā ir šaušana uz dullo. Pasākumos vai caur draugiem tu vismaz kaut ko vari uzzināt par otru svešinieku, bet uz ielas tas ir no sērijas "man patīk, iešu un prasīšu numuru". Nu neliekas tas kaut kā normāli.
Lielveikals vispār ir no comments, pieiet klāt pie sievietes: "o, hehe, jūs arī šos tomātus ēdat, varbūt ēdīsim kopā? " Tas, ka varbūt viņai jau sen kā ģimene, draugs vai vienkārši neko negrib, protams, pie kājas...
Ar normāliem vīriešiem var iepazīties arī šajā forumā, tikai viņi ir tikpat izvēlīgi kā dāmas no iepazīšanās portāliem.
Nevajag tur nekādus tekstus par tomātiem, var vienkārši pajautāt vai meitene ir brīva, ja nē tad nē, ja ir un piekrīt kādu dienu saskrieties, tad var paņemt telefona numuru. Tas tiešām ir ļoti vienkārši.
Normāls vīrietis ir pārāk plašs jēdziens. Es personīgi klubā varētu iepazīties ar daudz normāliem vīriešiem, bet visticamāk neviens nebūtu man piemērots, jo es izvēlos citus brīvā laika pavadīšanas veidus nekā iešanu uz klubu, un gribētu sev partneri ar līdzīgām interesēm.
Nevajag tur nekādus tekstus par tomātiem, var vienkārši pajautāt vai meitene ir brīva, ja nē tad nē, ja ir un piekrīt kādu dienu saskrieties, tad var paņemt telefona numuru. Tas tiešām ir ļoti vienkārši.
Tu tā arī dari, ieraugi kādu, kas patīk un ej klāt, sakot: "Gribētu uzzināt, vai Jūs esat brīva jaunkundze un ja tā, tad varbūt iedosiet savu numuriņu?"
Ar šitādu pieeju tiešām - forever alone