Nepatīkama pieredze

Reitings 17
Reģ: 23.05.2018
Sveikas! Šī tēma varbūt visai pasmaga, bet nezinu kā ar to tikt galā.
Kad man bija kādi 7 varbūt 8 gadi uz kādu nedēļu biju atstāta pie radiem. Tur bija arī mans attālais brālēns, kurš bija vecāks. Kaut kā bijām palikuši divatā un viņš izdomāja spēlēt "dakteros" un imitēt dzimumaktu ar mani. Nekas ļoti traks nebija, nu vismaz cik it kā atceros, bet tomēr palikušas ļoti nepatīkamas atmiņas. Tālāk dzīvē vairāk pusaudža gados un ap 20 gadu vecumu arī viņš ir centies uzmākties, vienmēr esmu atšuvusi un grūdusi nost, viņš lielākoties itkā mēģināja pārliecināt, ka nekas traks, bet nu galu galā meta mieru. Tagad viņam ir sieva un meita un sabiedrībā ir kā normāls cilvēks.
Bet te vasarā būs lielais radu saiets un arī viņš būtu tur ar savu ģimeni. Es, protams, izvairos socializēties ar viņu, bet te nebūtu izvēles, jo tā butu manu vecvecāku 50 gadu jubileja.
Kā tikt pāri? Iet/neiet?
Godīgi šo nevienam nekad neesmu stāstījusi :(
28.05.2018 15:36 |

Reitings 17
Viņam, diemžēl, ir meita :( Es esmu bieži aizdomājusies (cerējusi), ka savu meitu viņš liek mierā un, ka tas bija tikai bērnu/pusaudžu stulbums.
29.05.2018 18:34 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Kā tieši norisinājās uzmākšanās tev 20 gadu vecumā? Kur un kādas darbības ar tevi veica? Vai brālēns bija skaidrā vai alkohola reibumā?
Epizode 7-8 gadu vecumā bija viena vai vairākas? Vai dzimumakta imitācija bija vardarbīga- viņš tevi ar spēku turēja, tu pretojies vai arī tā bija "dakterspēles" daļa?
29.05.2018 18:54 |

Reitings 17
Godīgi neatceros kā tur bija, atceros tikai, ka uz gultas biju guļus un viņš pa mani "lēkāja un berzās" no aizmugures. Tas bija vienreiz, bet mēs redzejāmies reti. Pusaudža gados laikam 14 vai 15 bija bijām ar ģimeni ciemos reto reizi, lauku mājas, sēdēju pie dīķa, kājas plakšķināju ūdenī, viņš pienāca, apsēdās blakus, man bija šorti kājās, viņš centās glāstīt augšstilbus un centās kājstarpē ielikt roku, es teicu nē nē, nevajag, viņš turpināja, bet beigās teica, nu labi,es vienkārši sen neesmu ar sievieti bijis. 20 gados bija vecai mammai vārda diena un bija visi radi sāaicināti, viņš laikam nāca pēc šķīvja virtuvē, es tur biju viena jaucu salātus, viņš no aizmugures pagrāba krūti, es atgrūdu nost un viņš tik pateica nu ko tu tā lauzies. Par alkoholu negalvoju vārda dienā, pirmajā gadījumā gan nelietoja alkoholu neviens.
29.05.2018 19:09 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
starp citu, tas, ka viņš arī turpmāk ir uzmācies, tikai parāda, ka viņš nav nekāds pedofīls (hellou, 11 un 7 gadi nav pedofīlija; uzmākšanās 16 gadīgai nav pedofīlija). visticamāk, viņš vienkārši bija samīlējies jau no bērnības savā jocīgajā veidā... protams, ja 19 gadnieks kaut pa jokam un aiz mīlas pagrābstās gar 15 gadnieci, var arī pasēdēt dabūt
29.05.2018 19:09 |

Reitings 2185
Reģ: 22.01.2018
nu lab, skaidrs, pārgribējies ķēms. pieļauju, ka ne pārāk intelektuāls...
29.05.2018 19:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits