Nu, es pāris gadus paņēmu forumpauzi, un teikšu godīgi - šobrīd man patīk labāk. Pārāk traki te kādreiz gāja, daudz vairāk kašķu un mazāk jēgpilnu viedokļu. Tās lietotājas, kas šeit palikušas no senākiem laikiem, manuprāt, arī ir tās, kurās bija un ir vērts ieklausīties.
Ja runājam par foruma popularitātes krišanos, tad jārunā par interneta attīstības tendencēm kopumā, un te, nu, ir tikai viena lieta, ko teikt - Facebook. Tas ir paņēmis lielu daļu interneta sevī, jo piedāvā, nu... visu. Esmu pašizmācīts mārketinga speciālists un šobrīd jau vairs uz citiem tīkliem gandrīz nestrādāju. Nav pieprasījums nedz no klientu puses, nedz arī mērķauditoriju citās vietnēs iespējams tik veiksmīgi sasniegt. Protams, ir jomas, kurās vēl nozīme ir mājaslapām, un joprojām ikvienam uzņēmumam tāda ir vajadzīga, bet kur viņas reklamē, kur piesaista apmeklētājus mājaslapai? Facebook, protams. Lilit/Cosmo to veiksmīgi nedara. Bez tam, forumiem kā tādiem arī zūd jēga, jo feisītī taču ir grupas. Par jebkuru tēmu. Tur var visu nopirkt un pārdot, zvanīt draugiem, skatīties kaķu video un komentēt kur un ko sirds kāro.